freeman je napisao(la):Gde pronaci LiteOn 1673 model?
freeman je napisao(la):Ako ti nije problem da skoknesh do Nisha (ili da ti neko posalje u BG), LiteOn 1693s imas kod BokiPK-a u Virtycomu ( http://www.virtycom.co.yu/ ). Ovaj model nisam uspeo da pronadjem nigde u Bg-u.
Stariju verziju 1673s sam nasao najpovoljnije u PC Impulsu ( www.pcimpuls.com ).
U PC Centru imaju samo matori 1653s model. Imaj u vidu da je njihov cenovnik na sajtu bez uracnuatog PDV-a.
Ukoliko se budesh dogovorio sa Bokijem (BokiPK) oko kupovine, molim te da mi posaljesh pm da bi se dogovorili, jer i ja imam nameru da pazarim jedan 1693s, ali ne mogu da ga dopremim iz Nisha, a ne mogu coveka da cimam samo za jedan primerak.
Vlada je napisao(la):Sony DRU-800A je 1693 u Sony pakovanju (+ pretpostavljam tisi motor). Da li ih vec ima kod nas pitanje je?
DER NIEBELUNGEN je napisao(la):Ja sam uzeo svoj LiteOn 1693 rezac u Austirji za 66 evra.Ali otkad sam poceo da ga koristim nesto me zivcira buka koju stvara tako da kome je hica neka izvoli dacu mu po gore navedenoj ceni samo da se otarasim buke.Naravno nema garancije.Usput bele je boje.
SuperStarr je napisao(la):Pozdrav. LiteOn-i su danas stigli kod uvoznika. U Ponedeljak će ih biti u maloprodaji u "NT Company", Ðure Ðakocića 1 (Dorćol), 011/322-0684. Kada silaziš sa Trg-a Francuskom, dođeš do raskrsnice sa Cara Dušana. Sa leve strane je Crkva a sa desne JP Pumpa (na uglu sa Ðure Ðakovića). Obično tu na (i oko) pumpi možeš da se parkiraš ako nije velika gužva a u Ðure Ðakovića je radnim danom gužva nenormalna. Ako ne dolaziš kolima, možeš 37-micom (bus) ili tranvajima 2,5 ili 10...
Na sajtu uvoynika postoje 2 cene, 47.5€ i 55€. Jedna je za retail a druga za full pack. Najverovatnije da se neće menjati.
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari