Šta je novo?

LiteOn 1693, gde, koliko?!?

freeman

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
620
Ima li LiteOn 1693 rezaca kod nas na trzistu i po kojoj ceni? Gde pronaci LiteOn 1673 model?

Ko je uvoznik za LiteOn (PIN?!?) i ima li maloprodaju u Beogradu?

Stvarno, ima li 1693s negde u Bg? Kod Bokija "u Nish" je ceo kontigent rasprodat :(

Verovatno ce i neko od dilera PIN-a u Bg-u nabaviti ovaj model za koji dan, nadam se :)

1693s

Još uvek nema, ako neko zna gde ima neka mi javi na PM. A zgodnije bi bilo ovde. Zbog toga i postoji thread...
BTW, iz PIN-a mi rekli da zovem "Simm Shop", jedino oni uzimaju malo veće zalihe od njih pa je moguće da tamo ima...

Ovo je distributer LiteON-a u nasoj zemlji:
http://www.asbis.co.yu/
Oni vas mogu uputiti na njine dilere ili se mozete preko neke firme bilo kakve registrovati kod njih pa kupovati direktno

Evo ovako:
Iz Asbis-a me ljubazno upute na "Bel Computers", navodno oni to što (LiteOn SOHW-1693S-01C) ja tražim nemaju na lageru a "Bel" ima veliki lager i može se destiti da kod njih ima. Pitam ja "Ovaj on-line shopping, kako to ide..." Odgovor: "Mi radimo isklujučivo sa dilerima, nemamo malo prodaju..." Nema veze, mada nisam hteo 1 da uzmem već 3 ali dobro, verovatno mi ne bi izašli u susret...
Nazovem "Bel" i prvo se javi devojka koju plaćaju da zbunjuje potencijalne kupce, ja joj ispričam šta mi treba i ko me je uputio a ona me odsluša i kaže: "Sačekajte malo, maloprodaja je zauzeta!" ?!? Javise druga koja je zaposlena u "maloprodaji" i odprilike, razgovor je bio sledeći:
- "Nemamo ih, ti LiteOn-i su voma loši, jako puno kupaca nam je reklamiralo uređaje tako da ne znam hoće li ih biti..." (morao sam da je pekinem ovde)
- "Iz Absis-a mi rekoše da očekuju uvoz za par dana, hoće li biti 1693 kod vas?" upitam ja.
- "Ako su vam tako rekli nazovite za 15-ak dana, pa vidite..." (za 15 dana može svašta da se desi, da sam hteo da kupujem za 15 dana tada bih i zvao!) "...ja mogu da vam ponudim LG i možda nam je osto koji Pioneer... (opet sam morao da je prekinem)
- "Hvala vam veliko :)d), ne interesuju me." (kraj razgovora)

Devojka očigledno voli da priča, kada krene ne da ti da dođeš do reči. Ona zna sve naj-bolje! Ako sam nazvao da pitam imate to i to dovoljno je da kaže nemamo. Hoćete li dobijati? Ne znam. (naj-češći odgovor :D) Sve je moglo mnogo prostije. Ne treba meni neko da drži lekciju kako je LiteOn s**nje a LG I Pioneer 109 su zakon. Neka hvala, ja volim da kupujem krševe i to je moj problem. Niko nikog nije pitao za mišljenje, za to imam(o) ovaj forum. Ima ko da me posavtuje ( i to kako! ;)) kada mi treba savet i ja to cenim.

BTW, matan, hvala najlepše, makar znam na čemu sam. Moraću da jurim "preko veze" da nađem dotične DVD-RW-ove jer u ovoj zemlji je sve preko veze...
:crash:

Ako ti nije problem da skoknesh do Nisha (ili da ti neko posalje u BG), LiteOn 1693s imas kod BokiPK-a u Virtycomu ( http://www.virtycom.co.yu/ ). Ovaj model nisam uspeo da pronadjem nigde u Bg-u.
Stariju verziju 1673s sam nasao najpovoljnije u PC Impulsu ( www.pcimpuls.com ).
U PC Centru imaju samo matori 1653s model. Imaj u vidu da je njihov cenovnik na sajtu bez uracnuatog PDV-a.

Ukoliko se budesh dogovorio sa Bokijem (BokiPK) oko kupovine, molim te da mi posaljesh pm da bi se dogovorili, jer i ja imam nameru da pazarim jedan 1693s, ali ne mogu da ga dopremim iz Nisha, a ne mogu coveka da cimam samo za jedan primerak.

Koji je sony ekvivalent liteon-u 1693 posto bi trebalo da za sonija liteon radi dvdrw? Mozda bi se sony pre mogao naci za kupovinu. Poz

Sony DRU-800A je 1693 u Sony pakovanju (+ pretpostavljam tisi motor). Da li ih vec ima kod nas pitanje je?

freeman je napisao(la):
Ako ti nije problem da skoknesh do Nisha (ili da ti neko posalje u BG), LiteOn 1693s imas kod BokiPK-a u Virtycomu ( http://www.virtycom.co.yu/ ). Ovaj model nisam uspeo da pronadjem nigde u Bg-u.
Stariju verziju 1673s sam nasao najpovoljnije u PC Impulsu ( www.pcimpuls.com ).
U PC Centru imaju samo matori 1653s model. Imaj u vidu da je njihov cenovnik na sajtu bez uracnuatog PDV-a.

Ukoliko se budesh dogovorio sa Bokijem (BokiPK) oko kupovine, molim te da mi posaljesh pm da bi se dogovorili, jer i ja imam nameru da pazarim jedan 1693s, ali ne mogu da ga dopremim iz Nisha, a ne mogu coveka da cimam samo za jedan primerak.

Zahvaljujući 1-om izvanrednom čoveku, imam info da će ih u ponedeljak biti u BG. Nemam tel. "kompanjie" u kojoj će biti, napisaću ovde čim uzmem (sutra, u komšiluku su mi;)) Količina će biti extra mala (po najavama) pa će mo videti šta će biti. Ako ti nije problem da dođeš na Dorćol po svoj primerak, eto rešenja tvog problema. ;)

Vlada je napisao(la):
Sony DRU-800A je 1693 u Sony pakovanju (+ pretpostavljam tisi motor). Da li ih vec ima kod nas pitanje je?

Znaš kada će ih biti? Kada LiteOn "izbaci" još 2 modela... Sony uvek kasni...

SuperStarr, ovo su odlicne vesti! :) Nece mi biti problem da svratim do Dorcola. Imash pm od mene, pa taman mozemo da se dogovorimo...

Sto se tice Sony vs. LiteOn optike, uvek cu odabrati original.

Hvala unapred ;)

i ja sam zainteresovan, pa ako me se setite... setite me se...

eh da,... jel se zna cena? kod komshija?

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo svoj LiteOn 1693 rezac u Austirji za 66 evra.Ali otkad sam poceo da ga koristim nesto me zivcira buka koju stvara tako da kome je hica neka izvoli dacu mu po gore navedenoj ceni samo da se otarasim buke.Naravno nema garancije.Usput bele je boje.

Pozdrav. LiteOn-i su danas stigli kod uvoznika. U Ponedeljak će ih biti u maloprodaji u "NT Company", Ðure Ðakocića 1 (Dorćol), 011/322-0684. Kada silaziš sa Trg-a Francuskom, dođeš do raskrsnice sa Cara Dušana. Sa leve strane je Crkva a sa desne JP Pumpa (na uglu sa Ðure Ðakovića). Obično tu na (i oko) pumpi možeš da se parkiraš ako nije velika gužva a u Ðure Ðakovića je radnim danom gužva nenormalna. Ako ne dolaziš kolima, možeš 37-micom (bus) ili tranvajima 2,5 ili 10...
Na sajtu uvoynika postoje 2 cene, 47.5€ i 55€. Jedna je za retail a druga za full pack. Najverovatnije da se neće menjati.
:wave:

Ja uzeh u cetvrtak dva komada od BokiPK-a iz Nish :) Moram da pohvalim Bokija sto je apdejtovao najnoviji firmver u uredjaju i LiteOn je po ukljucivanju racunara bio spreman za rad. Za sada je procitao sve sto sam mu podmetnuo, a nisam josh stigao da rezem... Trenutno imam samo Verbatime DVD+R 8x, pa verujem da sa njima nece biti problema.
Sto se tice glasnoce, istina je da se na velikom broju obrtaja cuje kao mlazni avion, ali i to se resava pomocu najnovijeg AnyDVD-a ;)

Svaka cast za ekipu iz Virtycom-a. Pozdrav!

DER NIEBELUNGEN je napisao(la):
Ja sam uzeo svoj LiteOn 1693 rezac u Austirji za 66 evra.Ali otkad sam poceo da ga koristim nesto me zivcira buka koju stvara tako da kome je hica neka izvoli dacu mu po gore navedenoj ceni samo da se otarasim buke.Naravno nema garancije.Usput bele je boje.

U Austirji je toliko,a u Austriji je sigurno manja cena. :)
Mislim da si ga papreno platio ili ga papreno prodajes?
Sta li ce biti kada skupis magicnih 50 postova?

@format C

Rezac prodat,tacnije sam ga platio 65.60 imam i quittung gde pise tacno iznos.
ovo je njihov sajt gde sada stoji nova cena 60.53 :http://www.ba-computer.at
****** u roku od 20 dana cena pala 5 evra.Ako budes pogledao na PCBerzi
videces da je njegova cena u DPM 65 evra ali nemaju nijedan rezac,u Oryx compu
imaju par ali zato kod njih cena 78.70

SuperStarr je napisao(la):
Pozdrav. LiteOn-i su danas stigli kod uvoznika. U Ponedeljak će ih biti u maloprodaji u "NT Company", Ðure Ðakocića 1 (Dorćol), 011/322-0684. Kada silaziš sa Trg-a Francuskom, dođeš do raskrsnice sa Cara Dušana. Sa leve strane je Crkva a sa desne JP Pumpa (na uglu sa Ðure Ðakovića). Obično tu na (i oko) pumpi možeš da se parkiraš ako nije velika gužva a u Ðure Ðakovića je radnim danom gužva nenormalna. Ako ne dolaziš kolima, možeš 37-micom (bus) ili tranvajima 2,5 ili 10...
Na sajtu uvoynika postoje 2 cene, 47.5€ i 55€. Jedna je za retail a druga za full pack. Najverovatnije da se neće menjati.
:wave:

dobijaju 2 komada i jedan je vec prodat... stize sutra...

Nazad
Vrh Dno