Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ne znam koje uređaje koristiš, ali ja na desktopu imam direktan uvid u trenutne cene nekoliko koina koje pratim.... A LTC zna da poraste u par minuta i u par sati da se ugasi :) Tako da vodi računa... sad je oko 70.... čas može da skoči na 200-300 :)
Ma znam, vec smo pisali o njemu dosta, lud je ko struja. Kad sve skace, on pada ili stoji u mestu ili obrnuto, ne moze covek da ga uhvati ni za glavu, ni za rep.

S LTC-om vise nema nikakve logike. Kad trba da skace on ne mrdne ili cak i pada. Onda odjednom eksplodira nicim izazvan.
Ocigledno je da kinezi imaju informacije koje mi nemamo.

Community je sve manji, sve je vise razocaranih ljudi. Ugrobili su se mnogo s njim, kao i ja uostalom. Propustio sam ogromne prilike zbog njega. Eksplodirace on u nekom trenutku opet ali dotle ko ziv ko mrtav.

Jedina sigurna stvar je da je "long term bleeder" vs BTC, ne znam kako neki ljudi to posle ovoliko godina ne shvataju ali razumem da ga neki ljudi drže iz čiste emocije i nostalgije. Bukvalno je ovog meseca imao "all time low" vs BTC. 🤷‍ Da bi se vratio samo na local high vs BTC iz 2017. godine, treba da dostigne skoro $900, a da BTC ostane na ovoj ili nižoj ceni.

shot-2024-01-23_06-06-29.jpg

Btc ce gotovo izvesno dostici novi ATH do kraja marta. LTC/BTC je i dalje na minimumu. Sta ocekivati od LTC u narednom periodu?

0.0048 btc od prosle godine. Da li to moze da se vrati na taj nivo ? Ako bi se nekim cudom povratio to bi bilo "x 3"

Pa oni su zapoceli, tako da je svakako moguce da ce posle njih masa ostalih, a LTC je old school.

LTC je sa finansijske strane "čist" novčić, tako da jeste kandidat za ETF. Da li će neko biti zainteresovan da krene u tu priču, to je već drugo pitanje.

Niko ne pise u temi, verovatno je vecina ljudi izgubila zivce sa LTC-om 😅

Screenshot 2024-12-03 at 11.44.02.png

Dolazi vreme da se svi rastanemo od ovog shita. Ja isto kao i Medo, ako predje 150 sve ću da prodam i da se ne ljubimo. Daleko mu lepa kuća.

SHhhhhh . bez price.
Od momenta kada ste krenuli pisati, poceo je padati :)

Predlazem da se cuti i da se gleda kako raste.

Ja ocekujem kada prodate vas deo na vasem targetu da ce za 24 sata odraditi x10 . Onda ocekujem da se javi jedna osoba koja ce reci ...

Moje neko mišljenje je da će odnos sa BTC-om da se vrti oko 0.001.

bar da vidimo 0.0025

Vi profesionalci samo gledate odnos kroz BTC. Mene mrzi to da pratim. Samo keš.
Kupio na xx a prodao na xxx dolara i to mi je najlakše. Zarada toliko i toliko.
Ne zamerite, ništa loše nisam mislio, jer znam da i to preko BTC ima svoj smisao.
LTC trenutno blizu 130$.

probudio se i monero 205$

uopste ne znam sta da mislim o moneru , za mene je to UNIQUE novcic koliko i BTC.... mozda kupiti par komada i ostaviti da padne prasina na njih;)

Debela je prasina napadala. Pogresio sam temu mislio sam da je ovo opsta diskusija sorry.

Ali kada sam vec ovde. Da li ste culi da su kinezi odobrili trgovinu kriptom.

Imam problema sa singronizacijom ltc sa zadnjom i predzadnjom verzijom (0.21.4 , 0.21.3 ) blockchain novcanika pred kraj mi prijavi neki eror ali sa malo starijom verzijom sve bude kako treba.
u prvi mah sam mislio da je problem kod same qt verzije, ali se problem ponovio i sa zadnjom verzijom.

Uz to na dva kompjutera mi ltc novcanik (i qt verziju i instalacionu) prijavljuje kao opasan virus i ne dozvoljava skidanje sa zvanicnog ltc sajta. te sam ih skinuo preko githuba.

Iskustva ?

Sa mojih 14-15 komada cekam Mart ;)

Ja prodah jedno 50-tak LTC-a po ceni od 84 eur. ( trebao mi kes), sada bih muda svoja pojeo, ali sta je tu je, idemo dalje.

Ceka na 125 ko haubica, samo da opali :) , ima tu dosta prostora za ozbiljan skok poput XRPa i ADAe.

Nazad
Vrh Dno