Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Dok BTC pada to je ziva istina da altovima nema zivota. Iskreno, nisam ocekivao da BTC ovako lose stoji, malo me iznenadilo.

Tapatalk

Ne znam kako je uspeo da te iznenadi nakon rasta sa 700 na 19900...Pa nisu to male pare. Do sada su patili samo investitori 15. novembar-decembar. Izgleda da je odluceno da zakukaju i oni stariji...Sa druge strane LTC koji je ukapirao bull kasnije ce kasnije i da se ispuva, ali ce se ispuvati vise posto je i vise skocio u istom periodu.

Zašto je po tebi prošle godine došlo do onolikog rasta

1. Zbog inovacija i zbog toga sto je LTC sjajan novcic
2. Zbog toga sto je BTC porastao i time povukao nagore skoro sve drugo
3. Manipulacija na berzi

I 1 i 2 i 3 :)

Bio sam protiv onog "Charlee Lee je prodao na ATH", ali sada pocinjem da mislim isto kao i svi koji to stalno pominju. Covek je sad poceo i da hajpuje u stilu Justin Suna. Avioni, kamioni, moon, a na kraju ispadne veliko nista. Ovo sa Litepay je po meni potpuni fijasko.
Izasao sam po 0.0179 , jer ocekujem da ce market deliti moje misljenje, ako ono ne bude i mnogo gore. Kupicu ponovo ako dodje do 0.01 , ne dam ni Satoshi preko!

Poslednja izmena:
Pa dobro, nije Charlie kriv za LitePay. Svi do jednog smo naseli na bajku onog diletanta. Ali to je samo jedan delic slagalice, samo jedan projekat. Na brinem ja za LTC uopste, brinem za BTC. On svima kroji sudbinu.

Tapatalk

Kada su ga pitali da li bi nesto promenio u vezi cele price oko Litecoina, nakon kraceg razmisljanja rekao je da bi samo jednu stvar - da se vrati u proslost, ostao bi anoniman i tako pustio Litecoin. I bas zbog toga sto nije anoniman, ima medijsku paznju i slavu, ali mora da nosi teret krivice. Ne krivim ga kada cena LTC pada ili raste, to je bezvezno. Ali nismo ti i ja potpisivali ugovor oko LitePay, niti smo mi proveravali sa kime cemo da poslujemo. Ako sam direktor, potpisem ugovor sa diletantima i upropastim posao i ugled svog preduzeca, ko je kriv nego ja?

Dešava se da i već i poslovi propadnu, jeste sad on kriv. Ali daleko do toga da je LTC kao coin loš, sve dok se bude guralo i radilo na njemu, naćiće se i nešto kao LitePay što će uroditi plodom.
Ako ostane na sisi BTC-a onda će biti samo u ponoru, neće niko da ga uvede kao sredstvo za plaćanje.

A jel istina da je Steam već neko vreme uveo da umesto BTC igre mogu da se kupe sa LTC?

Dešava se da i već i poslovi propadnu, jeste sad on kriv. Ali daleko do toga da je LTC kao coin loš, sve dok se bude guralo i radilo na njemu, naćiće se i nešto kao LitePay što će uroditi plodom.
Ako ostane na sisi BTC-a onda će biti samo u ponoru, neće niko da ga uvede kao sredstvo za plaćanje.

A jel istina da je Steam već neko vreme uveo da umesto BTC igre mogu da se kupe sa LTC?

To sto je Steam ili bilo ko drugi uveo je obicna debi@lana. Potpisali su ugovor sa payment procesorom, ti placas kriptom a oni svakako dobijaju dolar, kripto i ne vide niti ih zanima. Primaju bukvalno skoro svaki kripto, izmedju ostalog i btc i ltc i dash...To svakako nije primena kripta jer niko nece kupiti kripto za dolar da bi placao kriptom jer mu to skuplje izadje a i treba vremena, nego je namenjeno nama koji vec imamo kripto da brze nesto kupimo, a mi smo svakako u prici.

1112.png

1111.png

Poslednja izmena:
Klizi dole LTC, oekivano.

A baš sam mnogo analiza gledao na tradinviewm na youtube, mnogi zaista imaju znanja u teoriji oko analize, te jednakostranični trougao, head and shoulders, otpori ovde i ovde i svi ti izrazi.. :)
a eto jedna ispala oko litepay i džaba sve to

Hahaha Jasno je meni sve odavno pa se uopste ne trudim da ikome ista objasnjavam jer je forum pun strucnjaka. Napisem sta imam pa ko hoce neka cita.

Sto se tice pada ispod 200$... Ne zanosite se. Stvarno nemam volje vise da objasnjavam zbog cega je to glupost. Ako svakog dana dodje po jedan i trazi da mu se po svaku cenu arugumentuje nesto onda *mjau**mjau**mjau*. Nemam ja vremena za to a volje jos manje.

Tapatalk

Okruglo mesec dana, bliži smo 100tki nego 200tki.

Prati btc i sta je tu cudno ? Ko ocekuje ako pada btc da neki coin moze da odrzi vrednost isto je sa svim coinima eth naprimer.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Pratim, odnos LTCa i BTCa je pao značajno. Odnos LTCa i BCHa je pao značajno, DSH, ZEC i ETH su skočili u odnosu sa LTCom. Znaš, meni to govori da je LTC jedini opao značajno više od SVIH ostalih valuta, nevezano što su sve u kanalu. A kada sam ja pričao da sve ovo ide dole, i nisam pričao o ciframa 3k za BTC, već 7-8k, crtali ste neke grafikone i pričali bajke. Napisao sam u ranijim postovima da je primetno da veliki izvlače ogroman keš iz igre (mnogo pre ovih potopa), a neki su tvrdili da ide na 20k.

Ako cemo tako najvise je i rastao ltc.

I najkraće vremenski, dok Čarli kinez ne izvuče kintu i zapali, a onda nastavi da serenda o nekih 500$ ove godine.

Uopste je poljujano poverenje oni koji su kupovali u hajpu su izgubili novac, ovi ostali beze u fijat pada cena svega.

Samo LTCa najviše. Priča o "tehnološkim" inovacijama je priča za naivne. Klasična pump&dump šema i to tvrdim odavno, šišanje ovaca, pa ko se gde nađe. Oni pametni i manje pohlepni zarade nešto, oni koji rade šemu ošišaju ovce, a većina ostane da "čeka sunce".

Da bi neko dobio neko mora da izgubi, samo kad ode gore lepese raspolozenje, dok se ne regulise mislim da nema up tj veceg ulaganja sem sto tether stamparija moze da utice.

nije uopste tacno da je ltc najvise pao , cak sta vise odlicno se drzi , na pr dash je pao i vise i sta sad? nista, idemo dalje i ove cene ltc su extra kad krene novi talas krenuce i cena gore i opet jovo nanovo

I najkraće vremenski, dok Čarli kinez ne izvuče kintu i zapali, a onda nastavi da serenda o nekih 500$ ove godine.

Mogao je to šurnaes puta do sad da uradi a najviše kad je prodao onih dana kad je balon pukao, na peak-u preko 350 i kad je rekao da prodaje sve.
Npr. mogao da pokupuje sve nazad kad je pao na 170 i ostane mu pola para.
Pa je opet mogao da proda sve ponovo na preko 230 i da kupi kad je pao na 115.
Pa je opet mogao da proda sve ponovo na preko 200 i sad kupi kad padne na ispod 100.
Pola-pola, ko na automatu kad smo bili klinci :)

sve to dok se masa loži da će da plaća (?!) na PayPalu, fejsu i sl..

Sve ce to biti i jos mnogo vise samo mora jos jedan red ovaca da se osisa

Ja sam usao na 118 sa 60 posto, 40 posto cuvam za 100 ako bude, valjda je novi talas krenuo .

Poslednja izmena:
Je l' neko prati ovu komediju oko 'velikih' najava za LTC. Sada sve više verujem da su svi uključujući i Čarlija dali sve od sebe jedino da sami izađu na ATH, a sve ostalo je bilo zamajavanje.

Prvo je propao LitePay, pojedinac koji se kao angažovao oko toga, a ništa nije radio - to je bio LitePay, samo prazna priča.

Onda je trebalo juče da startuje LitePal - nisam nešto ni pratio ko stoji iza toga, kad' ono ista priča, neki bosanac od 21 godinu koji živi u sidneju. Ceo projekat, firma, to je on. Nikakvi rezultati da nešto zaista radi neko na tome, a Čarli najavljuje kao 'velika stvar za ltc'.

A lik je neki najmanje rečeno čudan, evo tema na redditu o celoj prevari:
https://www.reddit.com/r/litecoin/comments/87d0fh/first_litepay_now_litepal_satoshilites_big/

I naravno juče je napisao da 'imaju' manje probleme oko nečega i malo će kasniti start servisa i više se ne javlja.

Čudi me da se cena ltc tako dobro drži i dalje..

ma najsmesnije je sto je covek rekao kao '' bice litepal al polako tek je 9 ujutru u Vegasu, onda mu ljudi iz Vegasa napisu decko ovde je 5 ujutru.. i on napise novi twit e ipak je 5 ujutru ovde u Vegasu... Znaci debos ne zna ni da slaze ko covek

@cena se drzi jer se totalno vezala za btc, sad ce i on dole.. cim ovako cena vec par dana ni gore ni dole, uglavnom posle uvek se zavrsi ka dole

Poslednja izmena:
dok se jedno ne desi totalna kontra i opet se osisa novi red ovaca :)

Pa tako to ide.. što više znaš, ceniš, meriš veće šanse za promašaj.

Da zvanično dopišemo još jednu prevaru, evo oglasio se mladi bosanac :)

LitePal
@LitePalOfficial
For those interested in an update, unfortunately there's no further updates available at this time about the launch.

Ima smisla.. setih se priče sa nekog seminara, gde rekoše austrijski zakon strogo reguliše ulaganja iz sredstava za tu i tu namenu.. u zlatu ne više od 10%, jer je te i te god. palo toliko..
Al' opet, u kripto svetu smo već odavno imali kitove, sa zadnjim namerama. To bitno menja svar, a pošto se ovde stvari, odvijaju velikom brzinom, nećemo dugo čekati ishod tog "rata".

Evo npr LTC.. meni trenutno izgleda, da "neko" ko ga je prodao skupo, sada gleda da ga "pojeftini" što više i kupi nazad i više nego što je imao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno