Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

samo polako, mora jos da se igraju sa zivcima ovih novis (i ASIC-a) ;)

Ne opterecujte se izjavama. Charlie nije mogao da izjavi da je dobio informaciju da ce biti dampa nego je rekao to sto je rekao. To sto se ovih dana desava na kripto sceni nije bas za svacije usi. Ovih dana se opasne stvari desavaju i jaaako malo ljudi zna.
Ono sto treba da znate da je sreda trenutak kada se lomi prica, dali idemo u nebo ili u bunar. Sinoc je bilo pozitivnih signala da se situacija sredila i da je dogovor pao pa verovatno mozemo i da ocekujemo nastavak rasta i sledece godine.
Ko ne zeli da rizikuje slobodno neka izadje u sledeca 3 dana jer nije sve gotovo jos uvek.

Tapatalk

The truth is out there, but i want to believe... ;)

Znam sta pricam. Na srecu, tek sinoc sam dobio neke informacije sto je bilo vec kasno tako da se nisam ni inervirao. Da sam pre 3 dana znao ono sto sada znam uhvatila bi me opasna panika, prodao bih sve. Tako je i Charlie uradio uostalom. Ne krivim ga ni malo ;)

Tapatalk

Saj, ne plaši narod ( ko ne zna, kolegu saj-a su pokrali gde god je ko i kada stigao i on sada ima fobiju ). :smoke:

Dajte ljudi te priče "nije za svačije uši, znam šta se dešava ali neću da otkrivam, jako mali broj ljudi zna plus ja..." Čemu to? Reci šta znaš ili nisi morao ni ovo da iznosiš, plašiš ljude samo.

Ne opterecujte se izjavama. Charlie nije mogao da izjavi da je dobio informaciju da ce biti dampa nego je rekao to sto je rekao. To sto se ovih dana desava na kripto sceni nije bas za svacije usi. Ovih dana se opasne stvari desavaju i jaaako malo ljudi zna.
Ono sto treba da znate da je sreda trenutak kada se lomi prica, dali idemo u nebo ili u bunar. Sinoc je bilo pozitivnih signala da se situacija sredila i da je dogovor pao pa verovatno mozemo i da ocekujemo nastavak rasta i sledece godine.
Ko ne zeli da rizikuje slobodno neka izadje u sledeca 3 dana jer nije sve gotovo jos uvek.

Tapatalk

Nebo ili bunar sa LTC, ili uopsteno sve valute?

Ko će preživeti do srede... :D

verovatno se misli na sve valute, mora da su nadležni pronašli način kako da izvuku korist od ove priče sa kriptovalutama.

na ltc fejsbuk stranici se nekoliko dana vrte glasine da fejsbuk ulazi u priču sa litcoinom. Sve su to glasine

Poslednja izmena:
A sta je to u sredu?

Nije za svačije uši, jako mali broj ljudi zna, videćeš.

U odnosu 1:1 :)

Ovo je Čarli najavio

The Litecoin team has been hard at work working with companies to support Litecoin. Nothing to announce yet, but here's what's in the works:

Merchant processor
Popular online wallet
Goods trading platform
One huge unexpected surprise.

2018 will be a good year for Litecoin!

Šta li je to veliko neočekivano iznenadjenje :)

Poslednja izmena:
Naplašio nas Kurajber sa ovom sredom, ne znam šta je više pametno za činiti :)

Podmazi se dobro, sta ces drugo :d

Jedna od stvari koje je Charlie najavio je najverovatnije wirex.
Da ne bude zabune, jesam vas uplasio i s razlogom. Ja sam i dalje vecinom u novcicima jer ne mogu da izvucem sve pare nikako. Nesto ce definitivno jos da ide u fiat za svaki slucaj. Nesto ostaje u walletu i nadamo se najboljem.

Dobro, aj samo kaži je l' misliš na sve kriptovalute ili samo LTC da je sreda biti ili ne biti?

Na sve. Nece LTC biti niti izolovan niti postedjen bilo cega. Sto se tice LTC-a se sprema da skoci u odnosu na BTC ali za cenu u dolarima niko ziv vise ne zna.

Ja od ove noći, sav u LTC-u.. pa šta mi bog i sreća junačka da... :bottle:

***.. imao sam nameru da izađem na ~0.02 u btc, al' sada ne znam da li je to pametno. Onaj penzioner me zaplašio... :D

Ako ne zuris ne izlazi ni u ludilu. Opalice LTC uskoro. Doduse najave su posle Nove ali ojacace.
Ja sam prodao veceras neku manju kolicinu, cisto da povucem jos nesto para pre Nove. HODL ;)
Ako cena pada svejedno je u cemu si :d

Tapatalk

Nazad
Vrh Dno