Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Apsolutno moguće. Pazi, 84 miliona ltc, svaki 1000 evra... To je 84 milijarde evra - u odnosu na svetsku ekonomiju, zanemarljivi promil kusura.
Nista nije nemoguće, ko ne mora da prodaje, neka ne prodaje.

Apsolutno moguće. Pazi, 84 miliona ltc, svaki 1000 evra... To je 84 milijarde evra - u odnosu na svetsku ekonomiju, zanemarljivi promil kusura.
Nista nije nemoguće, ko ne mora da prodaje, neka ne prodaje.

Isto tako sumnjam da će Litecoin probiti granicu od 3000 evra

zar vi stvarno mislite da ovi sto su usli sad u zadnjem talasu na 80/100/150/da ce da cekaju neku zamisljenu cifru od 1000 (ne bih da komentarisem 3000, to je vec smesno) boli ih bre uvo uzeli su (neki i više od) duplo za tri dana, sto bi ista vise rizikovali normalnim ljudima je ovo pesma, a ovi sto su cuvali mogli su da izadju na npr 300 i sad npr da udju i budu poprilicno u boljoj poziciji, nego da ocekuju da ce i 5ti dan opet da skace 30-50% dnevno

Poslednja izmena:
Tačno, oni će prodati sve to za 250 evra, ali to sve NEKO drugi treba da plati 250 evra :) tako da samo opušteno, balon se lagano duva, ali tek smo na početku... Samo strpljivo.

Tačno, oni će prodati sve to za 250 evra, ali to sve NEKO drugi treba da plati 250 evra :) tako da samo opušteno, balon se lagano duva, ali tek smo na početku... Samo strpljivo.

^Ovo. Tek smo na pocetku. Ima vremena za bezanje, jos nije trenutak. Do proleca ce svasta da se izdesava. Bitno je da imate cilj i plan za evakuaciju kada do toga dodje ;)

Bitno je da imaš uloženo onoliko koliko možeš da podneseš da izgubiš. Svi ostali planovi padaju u vodu ako dodje do pucanja. [emoji5]

A oni koji su odavno u plusu?

Uz ogradu, osim ako cela kripto priča pukne, LTC će biti bitan i rašće još i prema BTC i usd.

Nije više kineski pump dump koin (i to jednom u dve godine), amerikanci ga kupuju od nedavno na coinbase direktno za dolare, pored btc i eth.

Ko ima par stotina viška neka ne gleda ode dnevne oscilacije i zaboravi na njih, može se za kratko vreme iznenaditi.

Daleko je od kineskog novcica. Sada je stvarno vrhunski novcic za placanje. Ono sto sam pricao za Dash sada je LTC. Veliki procenat Dash-a je zavrsio u master nodovima, ljudi ga cuvaju kao oko, malo ga ima na prodaju i samim tim nije bas najpogodniji za placanje. LTC s druge strane drasticno unapredjen ove godine a tek razvoj se nastavlja i sledece i uskace u savrseno stvorenu poziciju jer je ultra brz i dostupan u vecim kolicinama. Dok pricamo LTC krece opet gore. 500$ ne da nije nemoguce vec je vise nego realno i to ja jako brzo. Jako lako moze da se priblizi ceni ETH-a pa mozda i da ga prestigne. Iskreno, meni je LTC bolji i upotrebljiviji novcic od BCH koji ima mnogo vecu cenu. Ali nema veze, bitno je da cela prica ima dobru osnovu i da postoji vise novcica i jakih mreza da bi se transakcije obavljale. Samim tim mozemo na racunamo da je ovo prvi pravi napredak koji smo cekali godinama. LTC je sada tek izasao iz puberteta i tek mozemo da ocekujemo velike stvari od njega.
Kompletan krypto svet moze lagano 2x cenom gore. Moje ocekivanje je da BTC ode duplo a ostalo i ojacaju u odnosu na njega. Dalje resavajte matematiku sami :)
Pamet u glavu i ne dajte novcice dzaba!!! Znam da pricam jako malom procentu ljudi koji su sacuvali novcice ali ima i onih koji su novcice skoro kupili. Kad docekate skok izvlacite ulozeno obavezno da vam ne bude djavo kriv ako padne a sa ostalim se igrajte, radite sta hocete.

Ne mogu sad' zbog što :bottle: al' ću kasnije prezentovati mogućnosti ( brzinu ) ltc-a, kao i naše male, domaće menjačnice ( ecd ). cheers

Poslednja izmena:
Daleko je od kineskog novcica. Sada je stvarno vrhunski novcic za placanje. Ono sto sam pricao za Dash sada je LTC. Veliki procenat Dash-a je zavrsio u master nodovima, ljudi ga cuvaju kao oko, malo ga ima na prodaju i samim tim nije bas najpogodniji za placanje. LTC s druge strane drasticno unapredjen ove godine a tek razvoj se nastavlja i sledece i uskace u savrseno stvorenu poziciju jer je ultra brz i dostupan u vecim kolicinama. Dok pricamo LTC krece opet gore. 500$ ne da nije nemoguce vec je vise nego realno i to ja jako brzo. Jako lako moze da se priblizi ceni ETH-a pa mozda i da ga prestigne. Iskreno, meni je LTC bolji i upotrebljiviji novcic od BCH koji ima mnogo vecu cenu. Ali nema veze, bitno je da cela prica ima dobru osnovu i da postoji vise novcica i jakih mreza da bi se transakcije obavljale. Samim tim mozemo na racunamo da je ovo prvi pravi napredak koji smo cekali godinama. LTC je sada tek izasao iz puberteta i tek mozemo da ocekujemo velike stvari od njega.
Kompletan krypto svet moze lagano 2x cenom gore. Moje ocekivanje je da BTC ode duplo a ostalo i ojacaju u odnosu na njega. Dalje resavajte matematiku sami :)
Pamet u glavu i ne dajte novcice dzaba!!! Znam da pricam jako malom procentu ljudi koji su sacuvali novcice ali ima i onih koji su novcice skoro kupili. Kad docekate skok izvlacite ulozeno obavezno da vam ne bude djavo kriv ako padne a sa ostalim se igrajte, radite sta hocete.
Slažem se da je LTC odličan i brz, ali mi iskreno nikada nije bio jasan ovaj argument koji si sad upotrebio za Dash. Kakve veze ima što ga je dosta vezano u masternodovima? Nije kao da može da ga zafali, pošto je krajnje nebitno da li za nešto plaćaš sa 1, 10 ili 0.001 jedinica neke kriptovalute

Sent from my S60 using Tapatalk

Slažem se da je LTC odličan i brz, ali mi iskreno nikada nije bio jasan ovaj argument koji si sad upotrebio za Dash. Kakve veze ima što ga je dosta vezano u masternodovima? Nije kao da može da ga zafali, pošto je krajnje nebitno da li za nešto plaćaš sa 1, 10 ili 0.001 jedinica neke kriptovalute

Jeste ako nas milion ima kod sebe po par komada za placanje cena ce mu drasticno otici gore. Onda ga necemo ni ti ni ja prodavati niti koristiti za acanje jer cena skace i onda ce i on postati novcic za skladistenje vrednosti a ne novcic za placanje.
Znas sta mislim o dash-u i koliko ga cenim, vise nego bilo koji drugi. Iskreno, to je po meni najveca mana kripta uopste ne samo Dash-a. Dasha samo ima manje nego nekog drugog plus je dosta u nodovima pa je mozda malo podlozniji tom problemu. Generalno, bez obzira na kolicinu novcica to je problem koji ce se desavati svim novcicima.

Tapatalk

Jeste ako nas milion ima kod sebe po par komada za placanje cena ce mu drasticno otici gore. Onda ga necemo ni ti ni ja prodavati niti koristiti za acanje jer cena skace i onda ce i on postati novcic za skladistenje vrednosti a ne novcic za placanje.
Znas sta mislim o dash-u i koliko ga cenim, vise nego bilo koji drugi. Iskreno, to je po meni najveca mana kripta uopste ne samo Dash-a. Dasha samo ima manje nego nekog drugog plus je dosta u nodovima pa je mozda malo podlozniji tom problemu. Generalno, bez obzira na kolicinu novcica to je problem koji ce se desavati svim novcicima.

Tapatalk
Opet mi je taj argument slab. Isto bi mogao da kažeš za zlato, a ono se koristilo hiljadama godina kao sredstvo plaćanja. Mnogo duže od ovog papira koji sada zovemo novcem.
Meni su jedini bitni kriterijumi to da li je medij za razmenu vrednosti dovoljno deljiv i da li su transakcije dovoljno brze i jeftine.

Razumemo se i ja se sa tim slazem 99.9%. Doduse, taj "problem" koji ja spominjem kao manu je u slucaju ako se koristi jedan novcic. Sada vec imamo nekoliko jako dobrih novcica i jakih mreza koje lako mogu da rasterete bilo koju drugu. Kao sto se zlato koristilo, koristili su se i drugi metali u izradi novca. Niska provizija i brzina transakcija su definitivno najbitnija stvar. LTC ima to od skoro, Dash vec 2 godine. Imace oba svetlu buducnost ;)

Ja od ove noći, sav u LTC-u.. pa šta mi bog i sreća junačka da... :bottle:

Pa sta ce da ti da? Da uduplas to kao covek ;)

Edit: uleteo si na vreme. Vec si se opario :d

Poslednja izmena:
Čitaju bench izgleda... :d

Divljaštvo se nastavlja :)

A ne, to je bilo popodne :p
Kazu Brian Kelly dans kupio LTC i pricao na vestima zasto je kupio. Krece novi nalet momentalno. Jos ce to gore, bar duplo. Kad se samo setim koliko su mi se smejali ljudi i ove godine za stotku. Smejali su se proletos i na 20$... I sada mi se smeju kad kazem da cu 1-og aprila da idem u penziju, misle da se zezam :d

A je l' se prihod od kripto valuta računa, kao strana investicija? :smash:

Nazad
Vrh Dno