Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Napabirčio sam 1LTC sa nekih 5 menjačnica, od jutros skupljam mrvice!!...sad sam BACK IN GAME (ironijo pregolema, ne znam da li da se smejem ili plačem)! :d

I šta je na WEX-u ovo LTCET, jel može to u ltc da se prebaci nekako?

Poslednja izmena:
Neki su i prodali na 85$ sad pre par dana ali se ukrcali na 196 :D. Nego da li imas savet sta da radim sa WEX tokenima da li da im oprostim 43%.

I da cestitam svim torbarima nije bilo lako izdrzati sve ove godine idemoo na 500$. Btw. Asic nadam se da imas nesto u steku i da si docekao posle sve one kuknjave.
Mogao si do skoro zameniti te tokene po 76% cene pravog novcica, sada je to malo palo otkako se ovaj zaleteo ali menjaj to i imaces deo za prodaju. Ja sam 83% ukupne cifre izvukao i zadovoljan sam.

U principu, koliko ja mogu da primetim, vi ste ustvari i profitirali rušenjem btc-e :D ...majke im kud ga ne srušiše samo 10 dana ranije da i mene onemoguće u izletanju!

zasto su onako velike razlike u ceni na wex-u u odnosu na bitstamp i coinbase, cak i preko 60$ razlika.. koji je razlog?

U principu, koliko ja mogu da primetim, vi ste ustvari i profitirali rušenjem btc-e :D ...majke im kud ga ne srušiše samo 10 dana ranije da i mene onemoguće u izletanju!

Upravo tako, ko zna šta bih sve zaebao da sam seo da trgujem u tom periodu, ovako me sprečili i ispalo super :)

Ja sam ušao na nekih 95 mislim, ali je onda BTC počeo da divlja i automatski je rasla base cena ovoga i evo, tek se sada dobro isplati :). Nije mi krivo, jer je to bilo relativno skoro i nisam ušao sa prevelikim kešom, ali je lepo videlti da se to već dupliralo, dobijam i više nego što sam očekivao. A pošto je ovo bilo samo za igranje, nekako mi je baš drago zbog toga što sam ipak stavio neki keš ovde.

Povukao sam sell order sa 0.02... Čekam 500 :D

Kako mi drago sto sam kupio 1ltc kad bio 50$. Tad reko cisto da se nadje i eto, dobro se naslo. [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

^Najsladji sitni kes.

Opet kazem, pratiti 0.02 i 0.022 odnose. Nije lose izadji sa 80-85%. Sa ostatkom cekati eventualni mun.

Cestitam svima koji su postali milioneri :d :banana::Klanjanje

Kad izaci :)? Slabo razumem sta pisete heh. Moze jedno pocetnicko pitanje - poslednjih par dana malo citam i gledam kako sve to ide, pa zbog komentara uzeo 2.6 LTC-a dok je bio dosta nize. Malo prebaciviao BTC/ETH-->LTC i slicno. Sta mi je sada ciniti ako bih hteo nesto kesa da izvucem (koji servis da se povuce na devizni racun recimo ili bolje u neku drugu valutu i dalje?). To jos nisam probao, do sada samo prebacujem iz valute u valutu. I sve drzim na desktop ewallet-u, nista na webu.

Poslednja izmena:
Izadjes kad ti bude dosta. Bez sale. Moze ovo jos ali da budemo realno, moze da rokne iz nekog razloga. Kad je ovoliko skocilo za 5 dana treba biti oprezan ;)

Coinbase 390$.. posle kažu "Prokleta je Amerika" :D
Šalu na stranu, tamo izgleda masa trpa ogromne pare u kripto. 24h više od 100% u dolaru.

Poslednja izmena:
Sta ocekivat od pucanja da neko tamo drzi lovu, nema svjezeg kesa sto se vidi po kursu. Steta sto nema XRP na Wex-u da se odradi brza arbitraza, a cim krene dump kurs se primice ostalim.

Ja upravo povlacim u wallet ono sto imam tamo. Prsli su skroz, nema sake novcica da makar isprate kurs.

Ja sam na wex ostavio 100 ltc i pola btc, kao znak podrške što su se ipak vratili a nisu morali, da ne pobegnemo svi :)

Mada ko trguje prema btc to je ok i tamo, odnos kao i svugde

A ko hoće da odete u $, koja je menjačnica najbolja za to? Bitstamp?

Poslednja izmena:
Nije odnos kao i svuda. BUY strana je zalosno slaba. Vidi se da nemaju svezih para. Jes da sam imao neku sicu tamo, 40 LTC-a ali povukao sam ih. Majku mila koliko je LTC dobar novcic za placanje sada, za manje od 2 sekunde su mi legli novcici u wallet. Respekt!

Nije odnos kao i svuda. BUY strana je zalosno slaba. Vidi se da nemaju svezih para. Jes da sam imao neku sicu tamo, 40 LTC-a ali povukao sam ih. Majku mila koliko je LTC dobar novcic za placanje sada, za manje od 2 sekunde su mi legli novcici u wallet. Respekt!

pa zato sto ih niko ne koristi pa nema zagusenja u mrezi :d

morao sam malo da trolnem :)

Nazad
Vrh Dno