Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Napabirčio sam 1LTC sa nekih 5 menjačnica, od jutros skupljam mrvice!!...sad sam BACK IN GAME (ironijo pregolema, ne znam da li da se smejem ili plačem)! :d

I šta je na WEX-u ovo LTCET, jel može to u ltc da se prebaci nekako?

Poslednja izmena:
Neki su i prodali na 85$ sad pre par dana ali se ukrcali na 196 :D. Nego da li imas savet sta da radim sa WEX tokenima da li da im oprostim 43%.

I da cestitam svim torbarima nije bilo lako izdrzati sve ove godine idemoo na 500$. Btw. Asic nadam se da imas nesto u steku i da si docekao posle sve one kuknjave.
Mogao si do skoro zameniti te tokene po 76% cene pravog novcica, sada je to malo palo otkako se ovaj zaleteo ali menjaj to i imaces deo za prodaju. Ja sam 83% ukupne cifre izvukao i zadovoljan sam.

U principu, koliko ja mogu da primetim, vi ste ustvari i profitirali rušenjem btc-e :D ...majke im kud ga ne srušiše samo 10 dana ranije da i mene onemoguće u izletanju!

zasto su onako velike razlike u ceni na wex-u u odnosu na bitstamp i coinbase, cak i preko 60$ razlika.. koji je razlog?

U principu, koliko ja mogu da primetim, vi ste ustvari i profitirali rušenjem btc-e :D ...majke im kud ga ne srušiše samo 10 dana ranije da i mene onemoguće u izletanju!

Upravo tako, ko zna šta bih sve zaebao da sam seo da trgujem u tom periodu, ovako me sprečili i ispalo super :)

Razlika je cena BTC-a na tim menjacnicama.

Napada se 300$ ;)

Poslednja izmena:
Ja sam ušao na nekih 95 mislim, ali je onda BTC počeo da divlja i automatski je rasla base cena ovoga i evo, tek se sada dobro isplati :). Nije mi krivo, jer je to bilo relativno skoro i nisam ušao sa prevelikim kešom, ali je lepo videlti da se to već dupliralo, dobijam i više nego što sam očekivao. A pošto je ovo bilo samo za igranje, nekako mi je baš drago zbog toga što sam ipak stavio neki keš ovde.

Ide napad na 0.02. Ocekujem da se odbije prvi put.

Povukao sam sell order sa 0.02... Čekam 500 :D

A sta ces sutra da radis? :d

Kako mi drago sto sam kupio 1ltc kad bio 50$. Tad reko cisto da se nadje i eto, dobro se naslo. [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

^Najsladji sitni kes.

Opet kazem, pratiti 0.02 i 0.022 odnose. Nije lose izadji sa 80-85%. Sa ostatkom cekati eventualni mun.

Cestitam svima koji su postali milioneri :d :banana::Klanjanje

Kad izaci :)? Slabo razumem sta pisete heh. Moze jedno pocetnicko pitanje - poslednjih par dana malo citam i gledam kako sve to ide, pa zbog komentara uzeo 2.6 LTC-a dok je bio dosta nize. Malo prebaciviao BTC/ETH-->LTC i slicno. Sta mi je sada ciniti ako bih hteo nesto kesa da izvucem (koji servis da se povuce na devizni racun recimo ili bolje u neku drugu valutu i dalje?). To jos nisam probao, do sada samo prebacujem iz valute u valutu. I sve drzim na desktop ewallet-u, nista na webu.

Poslednja izmena:
Izadjes kad ti bude dosta. Bez sale. Moze ovo jos ali da budemo realno, moze da rokne iz nekog razloga. Kad je ovoliko skocilo za 5 dana treba biti oprezan ;)

Coinbase 390$.. posle kažu "Prokleta je Amerika" :D
Šalu na stranu, tamo izgleda masa trpa ogromne pare u kripto. 24h više od 100% u dolaru.

Poslednja izmena:
Zato je i pukao ;)

Smesno malo para imaju tamo. Pogledaj ETH tek i zaplakaces ;)

Sta ocekivat od pucanja da neko tamo drzi lovu, nema svjezeg kesa sto se vidi po kursu. Steta sto nema XRP na Wex-u da se odradi brza arbitraza, a cim krene dump kurs se primice ostalim.

Ja upravo povlacim u wallet ono sto imam tamo. Prsli su skroz, nema sake novcica da makar isprate kurs.

Ja sam na wex ostavio 100 ltc i pola btc, kao znak podrške što su se ipak vratili a nisu morali, da ne pobegnemo svi :)

Mada ko trguje prema btc to je ok i tamo, odnos kao i svugde

A ko hoće da odete u $, koja je menjačnica najbolja za to? Bitstamp?

Poslednja izmena:
Nije odnos kao i svuda. BUY strana je zalosno slaba. Vidi se da nemaju svezih para. Jes da sam imao neku sicu tamo, 40 LTC-a ali povukao sam ih. Majku mila koliko je LTC dobar novcic za placanje sada, za manje od 2 sekunde su mi legli novcici u wallet. Respekt!

Nije odnos kao i svuda. BUY strana je zalosno slaba. Vidi se da nemaju svezih para. Jes da sam imao neku sicu tamo, 40 LTC-a ali povukao sam ih. Majku mila koliko je LTC dobar novcic za placanje sada, za manje od 2 sekunde su mi legli novcici u wallet. Respekt!

pa zato sto ih niko ne koristi pa nema zagusenja u mrezi :d

morao sam malo da trolnem :)

Vrh Dno