Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

i ja moram da se sklonim sa wex-a, jel komplikovano napraviti nalog na bitstampu, tj da ti verifikuju da mogu da trgujem i povlacim novce i novcice..koliko dugo traje proces verifikacije, ili ako preporucujete coinbase, da idem tamo?

edit: cena kao da se stabilizuje malo, ili je ovo zatisje pred neku buru (nadam se ka gore)

Poslednja izmena:
pa zato sto ih niko ne koristi pa nema zagusenja u mrezi :d

morao sam malo da trolnem :)
Pa, nema zagusenja ali broj transakcija se visestruko povecao u poslednjih mesec dana. U poslednjih 5 dana ne smem ni da zamislim koliko je to povecanje ali i dalje leze za sekund. LTC svakako ima daleko vece kapacitete i vec im spremljenu varijantu da se duplira blok okog trenutka kada kapaciteti dohvate 50%. S te strane infrastruktura je vise nego spremna za buduce poduhvate ;)

Do nove Saj...odlicno prodjosmo, ja istresao i ovo sto sam kupovao po $4 i po $55...ostavio sam 10% cisto ako predje $1000. Ko je ostao neka je sa srecom.

Ja sam ove godine vise izbubio na btc-e nego sto sam povukao. Vecinom sam i dalje u novcicima. Stabilizovala se cena za sada, sutra idemo dalje sasvim sigurno. Ja izlazim delom na 0.01999, nadam se sutra ili mozda vec i nocas. Nije ovo jos zavrsilo za ovu godinu. Realno odvadicu popricno eura ali ostace mi vise nego dosta novcica za sledecu godinu.

edit: op op izgleda da je napad na 0.02 u toku

Poslednja izmena:
Saj prod'o njegove... :d

Poslednja izmena:
Nego, na kojoj si menjačnici ( svaku si overio ) da mi idemo na neku drugu? :p

Edit: Ponovo kupuješ.. :d
Kada bolje razmislim.. pa ti nisi hteo ni da pumpaš ltc dok asic nije prodao njegove?! ;)

Poslednja izmena:
sta mislite hoce li cena ici gore ili dole.. nesto mi utihnulo, polako se spusta cena (osim na wex u oni su istrajni da se ne mrdaju )

Ja mislim da ide jos gore. Stabilizovala se cena, sad moze da napada 0.02 kad krene. Potrebna je jaka i stabilna pozicija za to a cini mi se da je imamo. Cena je pala samo 5-7% od topa sto je vise nego odlicno, poprilicno se stabilizovala, u granicama gde samo botovi s malom marzom mogu da trguju. Sto se mene tice sve uslove ima za dalje ;)
Jedinu prepreku koju trenutno vidim je eventualno da btc padne pred praznike mada.

Tapatalk

pa pad btc-a bi samo poboljsao odnos ka ltc, evo prosli smo 0.02

osim ako (a hoce) btc ne povuce i ltc dole

Ako padne osetno, povućiće sve.. ali u principu, neka stara pravila treba polako zaboravljati.
Izgleda, da novi ulagači i novonastali kitovi, ne prate iste šeme...

Neko baš dumpuje coine na bittrexu u proteklih par sati... Baš me zanima da l je ova osnova za ~0.018 stabilna....

Može se reći da se od juće pravi akumulacija na ~ 0.018 Prodaje se lepo, ali i kupuje..

Edit: Ponovo kreće ka 0.019

klinac me davi da proba neki easyminer za LTC da instaliramo na kompu, i koliko god pokusavali da ga instaliramo, posle instalacije, easyminer.exe ne postoji, ceo folder je tamo, ali exe ne postoji......... win7 home premium x64 je u pitanju ako nesto znaci, na isti taj win na laptopu probali sa istog linka i sve normalno instalirano...... sta moze da me zeza na desktop kompu da se ne instalira kako treba, zna li ko?

Antivirus verovatno pravi problem tj. briše exe.

A kako mislite da kopate na kompu LTC? Dzaba trosite struju ljudi. Odavno je prosao taj voz.

Tapatalk

ma nemam nijedan AV na kompu niti ga ikada stavljam..... provalio sam sta je, easyminer,7z, raspakovao se u Dtools, pa se folderi i exe fajl stvorili u virtuelnom drajvu, pa sam ih prekopirao nazad u easyminer folder i sad je proradilo...... ima li neki link za setup easyminera?

Evo mi smo ubeđeni da ne vredi ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

pa klinac zapeo da proba...... kaze, ubedjen je da moze.....

Ti i nas sto da radimo za tebe ne bi pokrili delic tvoje potrosene struje. Ako hocete da kopate nesto to je ok, imate eth, zec, nesto trece... To se kopa dobrom grafickom, procesorom ne pokusavajte. Ima nekih cpu novcica, nisam siguran koliko su vredni paznje. LTC ne pokusavajte, gubljenje je vremena i sredstava.

pre par meseci sam i ja imao raspravu sa jednim likom kako je najisplativije kopati ltc grafikama (tako je procitao i cuo, verovatno je citao neki forum pre 5 godina) ubedjen je u to, kada sam video da nema smisla ubedjivati ga rekao sam da je verovatno najisplativiji ltc samo to kriju :)

LTC se ruši. Zaradio 3x od prvobitnog uloga jer sam ušao kada je vredeo ~$100.

Možda će biti prilike da se ponovo uđe kada padne još malo... Baš me zainma šta SAJ misli o tome :D

LTC se ruši. Zaradio 3x od prvobitnog uloga jer sam ušao kada je vredeo ~$100.

Možda će biti prilike da se ponovo uđe kada padne još malo... Baš me zainma šta SAJ misli o tome :D

Ruši se zbog toga što si ti prodao ili što bi ti to sada odgovaralo? :d

Ove varijacije nisu nista u poredjenju sa onim sto se ranije desavalo kada su znali da mu za kratko vreme prepolove vrednost bez ikakvog razloga tojest lose vesti.

Ruši se zbog toga što si ti prodao ili što bi ti to sada odgovaralo? :d

Haha :D pa ne, volume pada, sve više ljudi prodaje, znam da ne mora obavezno da znači ali mislim da je ovo to za sada. Ako vidim da raste ili da ima prilike da raste, najmanji problem je ući ponovo, izgubiti par desetina eura na ulazu ali posle će se isplatiti

prst na obaraču drži, prebrzo je rastao za par dana od 80 do 300. svašta može da bude, ima ovde ljudi svašta pišu i lupetaju kao da su juče u ovome i nisu svašta preživeli i doživeli, budi oprezan za svaki slučaj.. trenutno ogromni buy wall-ovi na ceni 300 na coinbase-u
edit: 40k ltc otišlo

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno