Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

E kada se samo setim, kako se ltc-om razbacivalo.. dobro, nešto je i ostalo.
Al' to nešto, po skupe pare. :D
Inače, ne pada mi na pamet da izlazim pre 0,02

Edit: Pošto će ove noći neko da se "obesi", red je da mu Saj objavi najveću čitulju. ;)

Poslednja izmena:
Ma sta napeto? Sada je vreme za LTC. HODL ;)

BTW, probili smo 0.0135, sad se drzite cvrsto, bice luda voznja do 0.02 ;)

Tapatalk

Probili smo i 0.014. Prvi sledeci otpor je na 0.015 ali to ce pregaziti kao nista. Jaaako brzo ce napad na 0.02. Ja cu u roku od par dana krenuti polako s prodajom manje kolicine. Veci deo ceka jos ali valja odvaditi malo. Treba kitovi da uzmu nesto da bi gurali dalje, ja cu svoj porez da platim ;)

Edit: mislio sam da ce napad na 0.015 do jutra ali do ujutru krece napad na 0.02.
0.015 probijamo za par minuta.

Edit 2: kao sto rekoh, probijeno je.
Svi vlasnici LTC-a ce se probiti u soku. U soku i mnogo bogatiji :d

Poslednja izmena:
Retko ko ih je zadrzao do sada.

Sem nas par matorih, okorelih holdera. ;)

:wave:

Ne spavas? Nisi mogao da propustis akciju? :D
Ima par ljudi koji su slusali. Neki su cak skoro kupili, poslusali su, neki cuvaju jako dugo. Jesu manjina ali ima ih ;)
Sada je i 100 komada vecini ljudi veliko kao kuca.

Taman posla, spavanje u toku lansiranja altova. :)

Sada je one by one princip pumpanja altova, tempiran izmedju CBOE & CME lansiranja. Oni najbolje i najlepse reaguju kad BTC miruje.

Dokle god se igraju sa altovima. :)

BTC moze gore do 18-og. Posle toga verujem da ce ga obarati. Em hype gotov, em idu praznici, a uvek izgubi krvi u tom periodu.

To je obavezno svake godine kad se spremaju praznici. Kad si spomenuo hype, ono sto je meni zanimljivo je da sada apsolutno svi pricaju o LTC-u. Ja sedim do 15-og maksimalno i posle krecem da vadim pare. Sto se tice BTC-a, mislim da on ima jos snage ali tek posle Nove i posle dobre infuzije.

LTC u principu nema veliki otpor sad u USD/LTC paru.

Ali ima i imace u odnosu na BTC.

0.015 LTC/BTC = $250
0.018 LTC/BTC = $300
0.02 LTC/BTC = $335.

ATH za ovu godinu je bio 0.023 ako se ne varam = $385.

Generalno to ako probije, pitanje je gde ce stati, moze i do cuvenih 0.033. Ali smo daleko jos uvek.

Uvek ce biti otpora na tim okruglim ciframa iz cisto psiholoskih razloga. Ja imam nesto sitno ordera do 0.02. Za par dana cu videti kakva je situacija i koliko cu prodati. Vecina novcica ceka neku vecu cifru. Otom potom ;)

Tapatalk

Manipulacijom se probijaju lako i vise nisu smetnja, posle $200.

Stave 5.000 ltc zid, cim se cena priblizi otporu, sami od sebe kupuju i kad ljudi vide "kupovnu moc", krenu i sami da jedu te zidove jer je ostalo jos malo i vreme istice. A psihologija im kaze kad probiju okruglu cifru, odletece do sledece okrugle cifre, gde ce oni istresti upravo kupljeno. :)

Tako smo probili i $70, $90, $100, $150 i $250. Ostalo je plitak potok, samo treba zalet.

A sta mislite o ovome sto Lee kaze o korekciji?

Poslednja izmena:
Valjda ce izgurati tu negde oko 250-270eur u narednih nedelju dana, da bar sa manjim preostalim delom izadjemo po dobroj ceni. Cedili su nas godinama, malo ko je sacuvao veci deo LTC-a :).

Sacuvao je svako ko je imao pameti svoje i nije nasedao na ultra mega giga projekte drugih coina , e ti se sada slatko smeju i jos ce se smejati :)

Cedili je prava rec... ja prodajem od avgusta i sve nesto na kasikicu (jos da mi nisu drpili 270 komada bilo bi "fantaZija").. ostalo je i za ovaj finish da se istovari i dosta.. a onda moze da pocne trogodisnja depresija :) pa da se pazari ponovo... mada 2019 ocekujem opet neki pump pred halving

Ma dobro sad, ne treba biti neskroman, ako cemo gledati sta je moglo, pola ljudi na forumu koji su tu od 2013 bi bili milioneri. Nije lako bilo pregrmeti one 2-3 godine kad se ltc prckao na 3-4 usd (placala se struja iz dzepa, nije bilo podizanja novca), pa onda dodje 10-20-30-50 usd, pa kako da ne istreses deo. Vecini nam je ostalo nesto, al kad pogledas sta je mogl biti.... Ma ne treba se nervirati, uzeli smo i uzecemo sta vec treba da uzmemo i to je to, treba malo i zdravlje sacuvati, stresno je sve ovo.

Samo polako drugari isplatice se cekanje. Jeste bilo dugo ali ltc je takav. Ko nema zivaca da ceka treba da ulaze u druge novcice.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

koliko ltc a sam nakopao od Maja 2013 (dok sam kopao) ovo sto danas imam u steku je tuga :)
al *** moralo se ziveti od necega, pogotovo kad su krenuli ovi skokovi od sredine godine..al i ovo je dobro.. nit "oro nit kopo" nit se zaduzivao..

koliko ltc a sam nakopao od Maja 2013 (dok sam kopao) ovo sto danas imam u steku je tuga :)
al *** moralo se ziveti od necega, pogotovo kad su krenuli ovi skokovi od sredine godine..al i ovo je dobro.. nit "oro nit kopo" nit se zaduzivao..

E moj tihi, mogao bi baciti neku donaciju svom učitelju koji se dr**o po pandorfima dok si ti torbario :)

a *** kad hoces da se manekenises i rastaces starije gospodje po Becu za lovu umesto da nastavis da kopas ko gospodin :)

Ova cena u USD je van svih predviđanja, nema to veze s pameću. Da je BTC 3-4k $ bio bi 30-40 :)
Dash je bre 700, ETH je isto bolje pratio cenu BTCa nego LTC.

E moj tihi, mogao bi baciti neku donaciju svom učitelju koji se dr**o po pandorfima dok si ti torbario :)

Ja sam prvi LTC kupio od tebe :)

U onom pc servisu u Staroj Pazovi 2014. To mi je bilo i prvo ulaganje u bilo šta vezano za ovo. Posle sam nastavio da kupujem da bih spustio ulaznu cenu kada ja padao..
I većina toga je dočekala ovu sada cenu \o/

Ja sam prvi LTC kupio od tebe :)

U onom pc servisu u Staroj Pazovi 2014. To mi je bilo i prvo ulaganje u bilo šta vezano za ovo. Posle sam nastavio da kupujem da bih spustio ulaznu cenu kada ja padao..
I većina toga je dočekala ovu sada cenu \o/

Naravno, sećam se, sećaš se i ti ostatka ekipe, ima ih mnogo više, samo se ne eksponiraju, a da se torbari, torbari se, i to žestoko :)

pozdrav svim clanovima sekte LTC, u vidu kengura, torbara, mojih vernih LTC kupaca i ljudi koji su me slusali sve ove godine :)

da bude u skladu teme....200-300$ ko ne proda 80%, pogresice...al aj sad budi pametan, ne bi bilo prvi put da pogresim :) ko ceka 500$ btw. docekace i 50$

pa 500$ će biti prvi put :)

A onda kada se vrati na 400 doćiće ASIC ovde da pita, 'a šta da rade oni koji su kupili LTC na 500'

Inače, kako je ono pre neki dan kada je LTC bio 0.006 bio kao penal bez golmana, nije moglo da ne ide gore

Poslednja izmena:
Ja cu da zavalim deo novcica, cisto da zavrsim fiskalnu godinu s punim racunom do vrha pa sledece opet ;)
Cestitam svima koji su izdrzali do sada i koji su cekali do sada. Ovo vec smatram uspehom.

Neki su i prodali na 85$ sad pre par dana ali se ukrcali na 196 :D. Nego da li imas savet sta da radim sa WEX tokenima da li da im oprostim 43%.

I da cestitam svim torbarima nije bilo lako izdrzati sve ove godine idemoo na 500$. Btw. Asic nadam se da imas nesto u steku i da si docekao posle sve one kuknjave.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno