Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

i to što kažeš... pretpostavio sam da je sada bolje menjati pravu kintu za LTC nego ulagati u mašineriju

Ide to sigurno gore. Stabilizovalo se oko 0.01. Kad budu resili da dizu cenu podici ce. Sa LTC-pm drugacije ne ide. I dalje moze duplo da skoci ali cena zavisi i od btc-a kao sto sno videli danas.

Tapatalk

Da, za LTC je baš očigledno da drže cenu totalno veštački da ne skače. Ne znam kako to ostali ne vide... Mislim ako već neko nije, neka kupi makar 1-2 pa neka sam vidi.

Znas sta je crnjak? Ocigledno je koliko je ltc potcenjen ali generalno ne zuri im se da dizu cenu. Sve vise ljudi i kod nas zeli da kupi novcice, tako je i preko. Skoro niko sada ne zeli da proda. Gledam menjacnice, samo se botovi igraju i drze cenu, akumuliraju polako pre sledece ture. Igraju se na jako maloj marzi posto imaju smesne provizije taman toliko da se nama smrtnicima nd isplati. Deluje mi da stvarno vrlo lako moze da se duplira cena ali to mogu i na prolece tek. Kao sto rekoh, ne zuri im se nigde a znamo da vole da testiraju zivce ljudima. Sada je 200$ granica koja bi trebala da se testira.

Tapatalk

Uvek ? Kao sto ti je verovatno poznato u celu pricu sam usao pocetkom 2014 ulozivsi u njega sve sto sam imao, bio krajnje strpljiv i drzao ga skoro 3 godine i za to vreme nikada nisam docekao da ga prodam po nabavnoj ceni.

I sada ti je neko kriv, što nisi uzeo 4x više ili si sam kriv što nisi bio strpljiv?

Ma pusti ga pravi filozof kome su uvek drugi krivi u zivotu da je bio samo malo pametniji sad bi imao min jedan stan od ltc a ne ovako izigrava dezurnu ludi ovde kome se svi smeju

Mada nikada nije napisao koja je to famozna količina novca koju je uložio u ltc, tj navukli ga da uloži

A na kojoj vredonosti treba da proglasimo sletanje na moon? :)

Iz perspektive sa početka godine ovo sada je mars, ali sada mi se čini da je tek početak onoga što sledi

Definitivno LTC do sada nije odigrao kako treba i mozda bi to mogao vrlo uskoro da ispravi. Realno bez 500$ po ovoj ceni BTC-a nije neki uspeh spram ostalih, a naravno da jeste za holdere posto je ATH dolarski. U moru ICO scamova ovo je redak pravi blockchain novcic koji nije napravio odgovarajuci boom. Naivcine koje su kupile BTC 2013. po 1200$ na vrhu zaradili su x13-14, dok naivcine koje su uzele LTC tada po 50$ imaju tek x3-x4. Dakle ocekujem jos rasta za LTC iako se njime ne igram vise jer mi je slab trkac. Mozda ispadne dobar sprinter u finisu.

To je lepa prica, samo sto tada nisi imao ni Dash, ni ETH, ni ZEC, koji sad prave zurku.. daleko je i 200$ za ltc jos uvek

A posle 500 na 5.000 pa na 50.000 nema stajanja. I mrmot upadne sam u foliju :).

^ +1 ;)

Pre 46 dana sam rekao da idemo na 200$ iako nismo ni 100-ku dogurali pa su se isto tako smejali. To je bilo samo pitanje vremena, nista vise. I ovo ce biti samo pitanje vremena. Ako BTC nastavi da skace i ta 500-tka ce mnogo brze nego sto ste mislili ;)
Litecoin je i pored ovog skoka potcenjen, sasvim je realno da se makar duplira u sledeca 2-3 meseca.

Evo ga clanak sa zanimljivim detaljem, vise od 4000% skoka ove godine. A to nije kraj.
https://www.forbes.com/sites/cbovai...-up-more-than-4000-year-to-date/#71f495064e1e

@picasso Ne brini se ti, ovaj mrmot mota foliju jos od 4$, sve je pod kontrolom ;)

Jedno je sigurno @Kurajber milioner, ja i nesic cuvali zivotinje: gice, macke,kerove, zeceve...nista propadosmo :d

hahahaha Kamo lepe srece. Da sam skupio toliko izljubio se sa svima i ne bi se videli sledecih par godina ;)
Koliko sam pehova imao, ovom godinom sam prezadovoljan. Usao sam na vreme, vozam se sve vreme, sacekao sam da se skuplja kajmak :)

Edit: Dok sam ja pisao, idemo jako ka gore. Opet :D

Sve ok, vecina nas navija da ltc raste. Ali mora negde da stane ***, ne moze non stop gore. Mada sve zavisi od btca koji se ni za sta ne moze koristiti, ali uprkos tome raste i sve vuce sa sobom. Nadajmo se da se btc nece ozbiljnije saplesti, pokusavaju vec da ga sjebu na sve moguce nacine. Prerano sam izasao iz ltc-a u bch, al ***, vraticu ga nazad kad bch krenu da pumpaju.

Kladis se na pogresnog konja u pogresno vreme, naseli ste na hajp. Prerano si izasao :S:

Edit: Otpori su na 0.0125, 0.0128, mali otpor na 0.013 i posle na 0.0132... Ako to probije u skorije vreme sledece stanicu su 0.015 pa tek 0.02. Mozda BTC u nekom trenutku grune pa odnos malo padne ali posle toga ide kao kroz puter.

Poslednja izmena:
Dodjoh samo da pozdravim drustvo staro a posebno mog prijatelja Feniksa i Kurajbera...
cc4bcaf6da5b9d613ca67008d30d8da4.jpg

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Dok sam ja gore lupio edit i naposao otisli smo na 0.0129. Znaci, oprez na 0.0132 i to je to.

Gde si bre Cacanine? :D

500 USD pa da razmislim o izlasku ;)

Poslednja izmena:
Ako neki niskobudzetni zec ili bch i slicni mogu da idu preko 300, 400, 1500 usd, nema nikakve prepreke da za godinu, dve dana LTC ode na 250, 300 evra. Samo polako, i strpljivo.
Brza mu je mreza, brzo stigne u wallet, mali fee, mali blockchain na hardu, brza sinhronizacija, jednostavan za koriscenje, bice ih samo 84.000.000 - samo moze da mu raste vrednost, nista drugo.

Ja se izvinjavam - skracujem termin na mesec dana :D

Ja sam bio siguran da ce da dohvati 200 najkasnije do proleca, kakvih godinu dve. Sada je vec svasta moguce. Cek samo da presisamo ETH ;)

*** a sećam se kada sam na oko 15 usd razmišljao (tada sam samo gledao cenu u usd), da prodam na nula profita i zaboravim ltc. Sećam se da je neki stari član ovde izašao na 8$ kao 'bolje vrabac u ruci..' ..

Sada me u principu samo odnos ka BTC zanima, izlazio sam na 0.02 par puta kod onih gore dole vožnji, medjutim ovo koliko u usd vredi sada jesmo se nadali a da li je neko realno verovao da će do kraja godine..

Čestitam svima \o/

Up we go

Ja cu da zavalim deo novcica, cisto da zavrsim fiskalnu godinu s punim racunom do vrha pa sledece opet ;)
Cestitam svima koji su izdrzali do sada i koji su cekali do sada. Ovo vec smatram uspehom.

Vrh Dno