Pogledajte prilog 232079Jesi prodao ili ipak oklevas?
Malo samo znao sam da ce biti prozivke
Oklevao sam malo dok ne vidim koliko moze. Ne gledam ja LTC nego ETH, za razliku od vas ja mislim da ETH vuce sve ostalo u ovom trenutku i gore i dole.
BTC ce povuci kasnije malo kada dodje u problemi pred 1. avgust
Ja na to gledam kao da znam rezultat utakmice Bersa-Real. Znam da ce Barsa dobiti 3:2 ali pojma nemam kako ce se kretati rezultat.
Mozda povede Real 0:2 i bice velika kvota ali na kraju ce barsa dobiti 3:2. LTC za mene na 49$ je 0:1 za Real, mozda bude i 0:2 pa ode na 100$ ali imam za to ostavljeno dovoljno novcica. A sta ako leto donese 3:1
To je prilika da se vratim na pocetnu vrednost LTC a dolare mi ostaju. Tako se prave pare, tesko ce bilo ko od nas imati hrabrosti da istrese sve sto ima koliko god da skoci.
Ja sam 2013 prodao samo 30% steka na 0.045 LTC/BTC iz neznanja i razmisljanja da gubim nesto ako prodam sve a ode na 100$. Kupio sam nazad novcice na 15$ i gledao kako se tope narednih godinu dana.
Trebalo bi svima biti jasno da ekipa koja ovo voza gore dole zna kako ce se kretati rezultat jer oni direktno uticu na njega.
Ja bi kao i vi svi zeleo da ode na 200$ uvek cu ja imati novcica nikada necu prodati sve ali necu da cekam i gledam kako mi drugi odnose dolare ispred nosa jer sam trvrdoglav.
A lepo je student govorio bezte iz tog kineskog g..na