Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Jesi prodao ili ipak oklevas?
Pogledajte prilog 232079
Malo samo znao sam da ce biti prozivke :)

Oklevao sam malo dok ne vidim koliko moze. Ne gledam ja LTC nego ETH, za razliku od vas ja mislim da ETH vuce sve ostalo u ovom trenutku i gore i dole.
BTC ce povuci kasnije malo kada dodje u problemi pred 1. avgust :). I ako ne bude problema napravice neko neki namerno da se omasti na sortu.

Ja na to gledam kao da znam rezultat utakmice Bersa-Real. Znam da ce Barsa dobiti 3:2 ali pojma nemam kako ce se kretati rezultat.
Mozda povede Real 0:2 i bice velika kvota ali na kraju ce barsa dobiti 3:2. LTC za mene na 49$ je 0:1 za Real, mozda bude i 0:2 pa ode na 100$ ali imam za to ostavljeno dovoljno novcica. A sta ako leto donese 3:1 :).
To je prilika da se vratim na pocetnu vrednost LTC a dolare mi ostaju. Tako se prave pare, tesko ce bilo ko od nas imati hrabrosti da istrese sve sto ima koliko god da skoci.
Ja sam 2013 prodao samo 30% steka na 0.045 LTC/BTC iz neznanja i razmisljanja da gubim nesto ako prodam sve a ode na 100$. Kupio sam nazad novcice na 15$ i gledao kako se tope narednih godinu dana.

Trebalo bi svima biti jasno da ekipa koja ovo voza gore dole zna kako ce se kretati rezultat jer oni direktno uticu na njega.
Ja bi kao i vi svi zeleo da ode na 200$ uvek cu ja imati novcica nikada necu prodati sve ali necu da cekam i gledam kako mi drugi odnose dolare ispred nosa jer sam trvrdoglav.
A lepo je student govorio bezte iz tog kineskog g..na :)

Gluposti....... ovo nema danas veze sa 2013-om, i da masa trolova je na LTC telegramu samo ih gledam kako non stop P/D rade

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 232079

Oklevao sam malo dok ne vidim koliko moze. Ne gledam ja LTC nego ETH, za razliku od vas ja mislim da ETH vuce sve ostalo u ovom trenutku i gore i dole.
BTC ce povuci kasnije malo kada dodje u problemi pred 1. avgust :). I ako ne bude problema napravice neko neki namerno da se omasti na sortu.

Ja na to gledam kao da znam rezultat utakmice Bersa-Real. Znam da ce Barsa dobiti 3:2 ali pojma nemam kako ce se kretati rezultat.
Mozda povede Real 0:2 i bice velika kvota ali na kraju ce barsa dobiti 3:2. LTC za mene na 49$ je 0:1 za Real, mozda bude i 0:2 pa ode na 100$ ali imam za to ostavljeno dovoljno novcica. A sta ako leto donese 3:1 :).
To je prilika da se vratim na pocetnu vrednost LTC a dolare mi ostaju. Tako se prave pare, tesko ce bilo ko od nas imati hrabrosti da istrese sve sto ima koliko god da skoci.
Ja sam 2013 prodao samo 30% steka na 0.045 LTC/BTC iz neznanja i razmisljanja da gubim nesto ako prodam sve a ode na 100$. Kupio sam nazad novcice na 15$ i gledao kako se tope narednih godinu dana.

Trebalo bi svima biti jasno da ekipa koja ovo voza gore dole zna kako ce se kretati rezultat jer oni direktno uticu na njega.
Ja bi kao i vi svi zeleo da ode na 200$ uvek cu ja imati novcica nikada necu prodati sve ali necu da cekam i gledam kako mi drugi odnose dolare ispred nosa jer sam trvrdoglav.

Samo tako, posmatrati, oprezno trgovati ali ne HODLovati...Samo pilicarenje, tako se i zove...Chikun

Pogledajte prilog 232091

Pogledajte prilog 232079

Ma kakva crna prozivka, samo pitam da vidim dali se drzis plana ili si se predomislio. Ja cekam sledeci krupniji skok pa da krenem. Sutra zavrsavam s poslom, vise ne radim 8-12h tako da mogu malo i berzi da se posvetim ;)
Bice tu jos prilike za zaradu, skakace to kinesko g..no jos ;)

Ma kakva crna prozivka, samo pitam da vidim dali se drzis plana ili si se predomislio. Ja cekam sledeci krupniji skok pa da krenem. Sutra zavrsavam s poslom, vise ne radim 8-12h tako da mogu malo i berzi da se posvetim ;)
Bice tu jos prilike za zaradu, skakace to kinesko g..no jos ;)

Hoce naravno, i skakati i padati, ali nikako nemojte dozvoliti da se opet zarobite na par godina.

Pa cena se za sad super odrzava iako je vecina pilicara sa telegrama dumpovalo, vidim po tome sto svi stavljaju grafike da ide u bunar......

Ja sam rekao dok god LTC bio moguce valuta br 2 zbog problema BTC nece biti zarobljavanja kao pre 3+ godine... za dalje cemo videt kad se nesto desi

Last Price
0.01800000

24hr Change
14.40%

Oho :)
Ovaj bolje da je da je dao otkaz ranije i počeo da se slika sa lamama

[emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo neka raste.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ipak je 144 bio floor, a ja ga cekao na 140. :)

Sve u svemu krenuo polako. Trebali bi da smo na 0.03+ do 1.8.

200 ce se pregaziti, picimo na 220 lagano.

Posle toga korekcija do recimo 195-200. Onda napad na 260.

Što bi rekao neko u btc-e trollboxu, čuvaću ltc još deset godina i kupiću australiju :)

Ako se cena btc-a ne sruši, ne deluje nerealno da ltc dođe do trocifrene vrednsoti u dolarima

Ako jedan DASH moze da bude 180$ sto LTC ne bi mogao to isto. Uglavnom propustio sam da ga kupim na 34.5$ :mad:

A ***, igrajte na malo sigurniju varijantu, ne jurite minimum i maksimum. Kad cena ide gore potrudite se da budete sto krace u shortu. Ako je moguce obrnite novcice za 2 minuta na mali procenat i peglajte dalje.

Nanjušile sponzoruše potencijal ltc-a :)

A taj dash ne kontam uopšte, šta je poenta tolike cene? :/

1. uspeli su koliko toliko da smuljaju velik ninja mine (pre svega instamine)... to im je omogucilo da drze dobar deo coina, dumpovali su cenu, shortovali lepo pa su onda odlucili da uloze u developing i naduvaju istu 10x...
Razvili su master node koji je realno nesto kao POS sistem gde onima koji ih drze ide 90%, mining su satrali sa rapidnim smanjenjem bloka, daleko brze od ETH-a na primer, itd

Poslednja izmena:
Ipak je 144 bio floor, a ja ga cekao na 140. :)

Sve u svemu krenuo polako. Trebali bi da smo na 0.03+ do 1.8.

200 ce se pregaziti, picimo na 220 lagano.

Posle toga korekcija do recimo 195-200. Onda napad na 260.

Jel si ozbiljan sa prognozama ili se zezas :)

Ozbiljan je itekako, ali prema BTC sve zavisi koliko tenzija oko BTC bude rasla.... u LTC su usle velike ribe neko je platio charlie lee 24h/7/30 dana avion da putuje....

LTC je falio marketing a i razvoj

razvoj je resen tako sto deo core devlopera sad testira na LTC i radi direktno svoju verziju segwit-a i svih offchain protokola

ti ako sam das otkaz u jednoj prestiznoj bitcoin firmi, znaci da ti je neko obezbedio finansije bar za narednih godinu dana

Poslednja izmena:
Jel si ozbiljan sa prognozama ili se zezas :)

Zasto bih se zezao?

Ja opet vicem da kod LTC-a treba strpljenje. nema ono nedelju dana pump, posle toga dump i cao.

Akumiulacija na 100, katapult do 170. Stabilizacija na 150, sad attack preko 200. Sve ide super. Ovaj mesecc ce biti dobar za LTC, moja prognoza i moj plan.

Mada moze i Avgusti biti jak za Altove ali donosi i ozbiljan rizik.

La, priznaj da si poceo da se druzis sa Sajberom :).
Znaci, pola Bencha moze u penziju jos malo :).

Ne bih se slozio sa vasim prognozama, tesko da ce i 100tku probiti u narednih 1-2 meseca. Mislim da ce se popraviti odnos ltc/btc, jer se ocekuje da BTC padne, treba prelaziti u BTC kad bude oko 0.03 ili preko. Pa cuvati BTC dok ne rese probleme oko skaliranja.

Poslednja izmena:
@picasso
Kada La kaze: 200, 220, 260, to je prema BTC: 0.020, 0.022, 0.026.

Sent from my ONE E1005 using Tapatalk

Da, u pravu si, permutovao sam :). U tom slucaju je prognoza realna.

Vrh Dno