Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Lol. Dash ima toliko budžet za core development tim MESEČNO :D

Fora je u tome sto placanje developera ide kroz fondaciju. Sve u zavisnosti od donacija, oni ce od toga da odvoje za developere. E sad kako dash finansira svoje developere i na koji nacin to nije tema :D

Ima li kakvih priča po ćoškovima da je neko čuo u prolazu...kada će taj Bitstamp?

Mislim ''early June'' polako prolazi. :d

Verovatno neki vec znaju kada ce pa kupuju ili kinezi znaju kada ce RSK, MAST ili LN

Pa zar je onda bitno kada ce :) Ako si siguran da kupuju, kupuj i ti. Mada to znaci i da neko prodaje, neko nešto zna pa prodaje : )

Ovih dana bas sve prsti od signala da ce gore. Cena se odrzava i pored toga sto BTC ide gore, malo ojaca, malo padne. Pratim kineze danima sta rade. Nakupuju se na brzaka i kad doguraju na 30$ onda botovi polako spustaju na 27-28 i svakog dana to. Poloniex za to vreme samo prati cenu. Kapiram da ce uskoro procureti info kada ce na stampu izaci, C. Lee ce sigurno znati i ocekujem da ce isto prvo kina da grune. Cim bude malo jaci skok ocekujte i zvanicnu najavu na stampu u roku od 3h.

Ajde Saj da kontaktiramo naseg starog kolegu Singulara da nam da info za Stamp i LTC :)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Please be informed that LTC trading will be launched in the upcoming week. Keep an eye on our social media updates, as you will receive a reminder a couple of days before. In addition, on the day LTC trading is launched, we will inform you via all our channels of communication, namely our site, via email and social media updates.

Best,

Kaja Ribnikar
Head of Marketing

Bitstamp Ltd
5 New Street Square, EC4A 3TW London, United Kingdom
phone: +386 30 300 888 | email: [email protected] | web: www.bitstamp.net

Je li ovo znaci nadolazeci (sledeci) ili trenutni... I znaci primicemo dan koji pre update, a jos nismo primili sto znaci nece jos 5 dana :D min

Upcoming ne moze biti nikako ova nedleja jer je vec sreda. :d

oko 15-og uvodjenje.

Sledece nedelje ga uvode na Bitstamp, mozda bi bilo pametno pazariti nesto ltca, dok jos nema neke zvanicne objave.

Pa sta si cekao do sad? :)

Pa sta se tek oni nadaju koji su u ETH.... smeno je reci ali trenutno LTC daleko zdravije izgleda od svih altova, turbolencije oko bitcoina nisu resene, to sto masa ne vidi njihov problem........ nisu ni videli da treba kupovat na 0.004 i ne treba nek dumpuju BTC na prvom dumpu i nek uzivaju u svojim zelembacima :)

Iskreno ne znam kako ce UASF proci na BTC-u, realno sve drugo je losije od LTC-a, cak i ono sto se zagovara UASF i BTC na promenjenom algo-u je kopija BTC i brat LTC-u jer je alt coin, a prica se svasta

Poslednja izmena:
A kako odredjujes koji coin je zdrav za cenu od 5-10-20-50-200 eur? Sve strucnjak do strucnjaka. To je problem sa benchom, zato su se i sklonili stari, iskusni rudari, cast izuzecima. Mahom pljuju po LTC-u oni koji su se istresli, ali ako vam je lakse tako ok. Gomilu pogresnih odluka sam doneo, rano izasao, ali mi je uvek bilo drago sto je neko od kolega uzeo vecu kintu i napravio posao. Eto prodao sam 800 DRK (Dash) na 3,5usd, sta sad treba tamo da idem na DASH thread i da pljujem po dashu.

Ja ih pljujem sve od prvog dana.... :D vredeo 1$ ili 100 meni sve jedno

LTC cu pljuvat ponovo ako nista ne uradi u narednim mesecima, ali sad je nerealno da ikakvi zakljuci vade kad je jos u zoni interesovanja

Tek sada vidim koliko je litecoin (bio) neozbiljan, tek pre neki dan su zaposlili prvog full time developera, ovaj tek sada će kao da se posveti tome ..

Cirkuzanti obični.
Da nije kinezi nisu toliki fanatici davno bi LTC pod led.

Tek sada vidim koliko je litecoin (bio) neozbiljan, tek pre neki dan su zaposlili prvog full time developera, ovaj tek sada će kao da se posveti tome ..

Pa samo centralizovane valute mogu imati full time pay developere, sve koje imaju budi siguran da su scam, ili su toliko popularne kao BTC da neki imaju interesa da rade na istom..

LTC sad dobija developere ne jer je neko video $$$ vec zato sto BTC developeri prelaze da rade na segwit-u (brem verziju koju ne kontrolise jihan)

ono sto je zalosno da su P/D sheme vecini izbilo iz glave zasto je BTC uspeo, tacno je da kopija BTC ne moze proci (to smo videlu 2-3 godine na primeru LTC i 500 sgitova), mora da bude scam... jer niko ne moze pumpat vestacki decentralizovanu valutu bez realne buducnosti

a ove sto lupaju gluposti stavite prst na celo ili cutite kad nemate nista pametno da kazete!

Poslednja izmena:
I dok ETH juri ka 300, BTC 3000, LTC sad dobija developere i ne moze da prebaci 30$ :D
I onda slusate price od nekih kako su sve scamovi, samo LTC se razvija.
Al verujem ja, bice i lajt 100$, al ce tad BTC biti 35k, ETH 10k i svi ostali altovi oko 1000
Mozda ga cak i DOGE prestigne haha

Ok, ne preterujte. Ljudi su suvise ostrasceni pa lupetaju o pojedinim novcicima pritom nisu posvetili ni pola sata da istraze malo o cemu pricaju. Sve je ok, samo malo iskulirajte sa trolovanjem i hentovanjem. Ako vas nesto ne interesuje preskocite i temu.
LTC ce ici gore, tu nema sumnje. Gledajte samo na cemu moze da se zaradi, batalite osecanja.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ok, ne preterujte. Ljudi su suvise ostrasceni pa lupetaju o pojedinim novcicima pritom nisu posvetili ni pola sata da istraze malo o cemu pricaju. Sve je ok, samo malo iskulirajte sa trolovanjem i hentovanjem. Ako vas nesto ne interesuje preskocite i temu.
LTC ce ici gore, tu nema sumnje. Gledajte samo na cemu moze da se zaradi, batalite osecanja.

Saj

U pravu si za lupetanje, previse ga ima, cesto bez ikakvog argumenta. Argumentovano lupetanje je dozvoljeno, ko vise puta lupi sa argumentom pa pogodi postaje cenjeniji. Ali, kad kazes LTC ce ici sigurno gore, u to nema sumnje, sta pod time podrazumevas? Moras dati neki datum, makar priblizno. Jer sama konstatacija ici ce gore moze se podvesti pod lupetanje jer je otisao dole od kad si to rekao. Ja licno ne zelim da dam prognozu za LTC, ali da smatram da ce sigurno ici gore, imao bih ga. Imam 0 komada trenutno, a kada se budem uverio da ide gore kupicu onoliko koliko mislim da mi je ok u smislu risk/reward. LTC je jedan od retkih coina koji su, do sada, samo i iskljucivo P&D. Svaki trejder pocetnik kad pogleda dugorocni chart to vidi. E sad ako ti imas neki info pa si siguran, podeli ga sa nama. Kad se sta planira, jer dogod je sve na nivou spekulacije, bez rokova i preciznog plana, potpuno je bezvredno i lupetanje je, isto kao kad bih ja rekao ide sigurno dole - to je lupetanje, jer ne znam nista o pozadinskim akcijama. Znas i sam koliko si cenio Dash, isto tako znas koliko je vremena trebalo da protekne od nekih inovacija do efekta na cenu. Ako ce LTC ici gore za 3 meseca, a pre toga potonuti jos 30% u odnosu na BTC, nisi bas pogodio. Dakle, ako nesto implementiraju u LTC i to se pokaze dobrim, mozda ce trebati dosta vremena i marketinga da se odradi pre nego sto se to pokaze kroz cenu. Koliko god nam ETH bio mrzak zbog nekih neprihvatljivih radnji, znamo da su odradili genijalan marketing uz veoma inovativan koncept, za koji jos ne znamo da li radi. Da bi cena potvrdila kvalitet nije on sam po sebi dovoljan, mora se puno lobirati i raditi iza berze. Nije ni BTC operisan od toga, ako se ukljuci Zeljko pa pocne o centralizovanim novcicima, scamu itd.

Poslednja izmena:
A kakav datum ocekujes da dam? Ne moram ja nista. Svako ima glavu da razmislja njome.
Izlazi na bitstampu, to je jos i najmanje bitno. Lightning sam vec ocekivao da krene, izgleda da bas ne ide tako brzo. To je neuporedivo bitnije i za razvoj i za cenu i za buduce planove. Uskoro ce svakako. Ici ce MAST, ici ce jos dobrih stvari. Ako te zanima pogledaj slobodno. LTC nikada ozbiljnije nije izgledao. Prvi put u njegovoj istoriji nije kopija btc-a, realno prvi put nesto rade na njemu.
Odavno je proslo ono vreme kada je bio btc, ltc pa onda gomila shitova koji su izlazili svaki dan. Od tada je gubio poziciju svakog dana do segwita. Konacno se to menja. Ovo nije klasican pump i damp, ima razvoja, ima nesto u pozadini. Naivno je ignorisati ga u ovoj fazi samo zato sto imamo predrasude. Ja sam potcenio eth debelo u samom startu, nisam pratio, mnogo sam propustio. Greska!
Isto kao Zeljko za Dash npr. Jedino sto ja priznam da sam pogresio sto sam ga ignorisao i ne pljujem ETH uopste.

Zato sam i rekao da se manje hejtuje i lupeta, pogotovu ako nisu u toku. Ne mora niko da voli ijedan novcic ali ne bi trebalo ni da ga mrzi ili hejtuje. Potcenjivanje i neinformisanost kosta na kraju.
Nikoga pa ni tebe necu ubedjivati ili loziti na LTC, to je vasa stvar ali nemoj ga zanemariti sada je krenuo u ekpanziju. Nikakvu drugu analizu ne ocekuj od mene. Ja sam svoje istrazivanje obavio, ja odgovaram za svoje analize. Drugi neka odrade to za sebe i nek vide sta im je pametno raditi.
Ti ako ne mislis da je pametno da uleces nemoj ;)

Nazad
Vrh Dno