Ok, ne preterujte. Ljudi su suvise ostrasceni pa lupetaju o pojedinim novcicima pritom nisu posvetili ni pola sata da istraze malo o cemu pricaju. Sve je ok, samo malo iskulirajte sa trolovanjem i hentovanjem. Ako vas nesto ne interesuje preskocite i temu.
LTC ce ici gore, tu nema sumnje. Gledajte samo na cemu moze da se zaradi, batalite osecanja.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Saj
U pravu si za lupetanje, previse ga ima, cesto bez ikakvog argumenta. Argumentovano lupetanje je dozvoljeno, ko vise puta lupi sa argumentom pa pogodi postaje cenjeniji. Ali, kad kazes LTC ce ici sigurno gore, u to nema sumnje, sta pod time podrazumevas? Moras dati neki datum, makar priblizno. Jer sama konstatacija ici ce gore moze se podvesti pod lupetanje jer je otisao dole od kad si to rekao. Ja licno ne zelim da dam prognozu za LTC, ali da smatram da ce sigurno ici gore, imao bih ga. Imam 0 komada trenutno, a kada se budem uverio da ide gore kupicu onoliko koliko mislim da mi je ok u smislu risk/reward. LTC je jedan od retkih coina koji su, do sada,
samo i
iskljucivo P&D. Svaki trejder pocetnik kad pogleda dugorocni chart to vidi. E sad ako ti imas neki info pa si siguran, podeli ga sa nama. Kad se sta planira, jer dogod je sve na nivou spekulacije, bez rokova i preciznog plana, potpuno je bezvredno i lupetanje je, isto kao kad bih ja rekao ide sigurno dole - to je lupetanje, jer ne znam nista o pozadinskim akcijama. Znas i sam koliko si cenio Dash, isto tako znas koliko je vremena trebalo da protekne od nekih inovacija do efekta na cenu. Ako ce LTC ici gore za 3 meseca, a pre toga potonuti jos 30% u odnosu na BTC, nisi bas pogodio. Dakle, ako nesto implementiraju u LTC i to se pokaze dobrim, mozda ce trebati dosta vremena i marketinga da se odradi pre nego sto se to pokaze kroz cenu. Koliko god nam ETH bio mrzak zbog nekih neprihvatljivih radnji, znamo da su odradili genijalan marketing uz veoma inovativan koncept, za koji jos ne znamo da li radi. Da bi cena potvrdila kvalitet nije on sam po sebi dovoljan, mora se puno lobirati i raditi iza berze. Nije ni BTC operisan od toga, ako se ukljuci Zeljko pa pocne o centralizovanim novcicima, scamu itd.