Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ne verujem da je ovo kraj up trenda. Pre sitni su ovo dampovi za kraj.
Ja ga cekam negde oko 22$, ako dodje dotle uopste.

kinesi istresaju svoje *****e na berzama...... u junu ako se berze otvore cena moze samo gore i to dosta

LTC su jos vecu paniku napravili ali se neko napunio u kini... klasicna manipulacija, smesno je sto su totalni *****i i u 98% slucaja kad dumpuju BTC takodje dumpuju i LTC i obrnuto, nimalo IQ-a i mogucnosti da se napravi mnogo veca lova sa mani kretaivnosti, dumpuj jedno kupuj drugo itd...

stvarno glupa nacija, mislim neko se tamo debelo tovari i zeza a 80% njih debelo gubi pare na P/D, meni tako barem izgleda

Evo kako ja vidim kineze kad je skontao da su institucije, fakulteti blokirani ransome virusom a BTC ne mzoe da kupi legano zbog komunjarskog PBOC-a i sad BTC kupuje ilegalno jer biznis mora da radi :d

isto misljenje imam za one u risiji NISTA bolje!
Pogledajte prilog 229034

gledajte ovo ne samo kina ali may local bitcoin 100% veci promet!
i to jos nema statistike kad je ransom virus krenuo to ce biti tek za 2 nedelje!
Pogledajte prilog 229035

Poslednja izmena:
Pa ne znam sta da ti kazem dump ce biti mozda do 20 dolara a rast preko 35 dolara mozda za nedelju ili dve videcemo :) u svakom slucaju sta god da bude bice sporo i to jako.

ma da bice 2$ pa onda 200$, smesno....... najveca pilicarska zelja :D

Oprezno, niko vam ne garantuje da ce ponovo biti rasta. Sasvim dobro je skocio ove godine, moglo se itekako zaraditi.

Sad moze komotno biti izdumpovan do 0.009, pa back to 0.014. Mozda i to nazivate pumpanjem. :)

Ja se isto nadam da cemo videti drugi krug, odnosno kad bitcoin napadne $2500, i LTC ce $50+. Ali takodje nemam nikakvu garanciju za to, nego eto nadanje i zelja pa sta bude. :)

Garancija je to sto BTC nije resio scalling dok ne resi, LTC nece puci......... sve ostalo je prica u prazno

Meni se cini da ce ovo nastaviti da tone. Koliko vidim na okcoinu kinezi bas istresaju iz gaca :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ti si se istresao davno samo lozis raju :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Luke je teski ekcentrik njemu je sve scam posle bitcoin-a... nazalost za 99% altova je u pravu, vecina su napravljena sa jednim ciljem da se uzmu pare a projekat posle toga umire

Targeti za ulazak

116
113
110
107
103

Sad mi kazes :d

Taman sam shortovao sa 0.01578 na 0.013 BTC-e...

Ima vremena jos za ulazak.

Prebrzo je pao, juce smo bili na 160, danas vec na 130. Ocekivao sam da polako krvari. Moguce da cemo videti par bounce-ova, idealnih za short - ko je zakasnio.

Sada sam vec 80% siguran da ce biti drugog kruga. Ali za njega moozda budemo cekali i nekoliko meseci, kao i u 2013-toj ko se seca. Maj i Novembar. :)

I ja shortovao na 13 :/ znaci prodaja sada pa cekati 11?

Ja sam prodao sada i cekam opet ulaz na 0.0113 kako je La.Prestige predlozio, videcemo :smoke:

Vrh Dno