Bio sam na mini odmoru, sto markons kaze, covek puca pored berze, a spavam 3-4 sata u proseku.
Nego, juce su u poslednjem momentu prekinuli attack na 200, ne znam zasto, sasekli su ga na 195. Niko se tome nije nadao, ***.
Uglavnom, treba da pratite samo support zone. Znaci 175, 160 i mega 140. Ako probiju 135-140, to se nece zaustaviti tamo do 100.
175 je nocas probijena i na poloniexu je bio tako jak dump da su ga na 150 tek zaustavili. Imao sam ordere od 160 do 135, nesto mi je proslo i tek mi sad znaci.
Danas je bilo pokusaja obaranja ali 160 support radi posao dobro. Sve u svemu, ako 160 popusti, ronice duboko. Ako probije 175, velike su sanse za 0.02 ubrzo.
Sve u svemu, jos uvek je bullish period, oni sto hold-uju neka pricekaju nekih 10-15 dana, ne bi trebalo vise.
Oni sto svaki dan trguju obicno znaju sta treba da se radi. Savet za neiskusnije je da budu na oprezu, ovde se trend menja svakih 5 minuta. Bukvalno smo na granici ili erupcije ili lavine. A niko ne moze znati sta donosi noc, tako ni ja.
Kako ja radim: 20-25% u LTC-u trenutno, ako krene ispod 160, odmah prodajem sve i dokupim na nizoj ceni, pa se cupam i vadim minus kad se ritne. A ako krene gore, dopunim se kad probije resistance i na dip-ovima kasnijim.
Tako da je rizik za gubljene skoro nikakav. Sto je super u ovakvom scenariju.
P.S Izvinjavam se svima na neodgovorenim PM. Cim nadjem vremena, svi dobijate odgovore!![]()
Kako bi u praksi delovalo to plaćanje za neke svakodnevne stvari kriptovalutama uz ovako nestabilan kurs, košta pivo pola ltc-a pa dok naručiš drugo košta te upola manje. Ili logičnije cena u lokalnoj valuti, a dok popiješ to je možda pola, možda dva a možda i nemaš dovoljno ltc- a da platiš na kraju![]()
BTC se izduvava ostali altovi zelene a LTC crven i stoji kao ukopan...:whip:
Pametno je ne dirati nista mora Ltc da se istrese moguce je i da padne na 25 dolara Ltc ali samo bez panike,kad padne na 10 dolara onda treba da panicimo ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari