Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Kako da se vrati kad nije bio na 0.02 ni 10 minuta u kontinuitetu... Dogega se nekako i onda dampuju.

Pošto Polo baguje sve je moguće :) Može i do 0,02, al isto tako može i do 0.014 ako se skloni zid, a skloniće se ako krene na dole, i do 0,013.
Šalu na stranu, moje mišljenje je da će još da se mrcvari oko 0.017. Nešto ne verujem u veliku promenu danas. Bilo je dosta turbulentno ovih dana, a i prošle su boom vesti. Mislim da mu sledi lagan i suguran rast.

Bio sam na mini odmoru, sto markons kaze, covek puca pored berze, a spavam 3-4 sata u proseku.

Nego, juce su u poslednjem momentu prekinuli attack na 200, ne znam zasto, sasekli su ga na 195. Niko se tome nije nadao, ***.

Uglavnom, treba da pratite samo support zone. Znaci 175, 160 i mega 140. Ako probiju 135-140, to se nece zaustaviti tamo do 100.

175 je nocas probijena i na poloniexu je bio tako jak dump da su ga na 150 tek zaustavili. Imao sam ordere od 160 do 135, nesto mi je proslo i tek mi sad znaci.

Danas je bilo pokusaja obaranja ali 160 support radi posao dobro. Sve u svemu, ako 160 popusti, ronice duboko. Ako probije 175, velike su sanse za 0.02 ubrzo.

Sve u svemu, jos uvek je bullish period, oni sto hold-uju neka pricekaju nekih 10-15 dana, ne bi trebalo vise.

Oni sto svaki dan trguju obicno znaju sta treba da se radi. Savet za neiskusnije je da budu na oprezu, ovde se trend menja svakih 5 minuta. Bukvalno smo na granici ili erupcije ili lavine. A niko ne moze znati sta donosi noc, tako ni ja.

Kako ja radim: 20-25% u LTC-u trenutno, ako krene ispod 160, odmah prodajem sve i dokupim na nizoj ceni, pa se cupam i vadim minus kad se ritne. A ako krene gore, dopunim se kad probije resistance i na dip-ovima kasnijim.

Tako da je rizik za gubljene skoro nikakav. Sto je super u ovakvom scenariju.

P.S Izvinjavam se svima na neodgovorenim PM. Cim nadjem vremena, svi dobijate odgovore! :)

Poslednja izmena:
Bio sam na mini odmoru, sto markons kaze, covek puca pored berze, a spavam 3-4 sata u proseku.

Nego, juce su u poslednjem momentu prekinuli attack na 200, ne znam zasto, sasekli su ga na 195. Niko se tome nije nadao, ***.

Uglavnom, treba da pratite samo support zone. Znaci 175, 160 i mega 140. Ako probiju 135-140, to se nece zaustaviti tamo do 100.

175 je nocas probijena i na poloniexu je bio tako jak dump da su ga na 150 tek zaustavili. Imao sam ordere od 160 do 135, nesto mi je proslo i tek mi sad znaci.

Danas je bilo pokusaja obaranja ali 160 support radi posao dobro. Sve u svemu, ako 160 popusti, ronice duboko. Ako probije 175, velike su sanse za 0.02 ubrzo.

Sve u svemu, jos uvek je bullish period, oni sto hold-uju neka pricekaju nekih 10-15 dana, ne bi trebalo vise.

Oni sto svaki dan trguju obicno znaju sta treba da se radi. Savet za neiskusnije je da budu na oprezu, ovde se trend menja svakih 5 minuta. Bukvalno smo na granici ili erupcije ili lavine. A niko ne moze znati sta donosi noc, tako ni ja.

Kako ja radim: 20-25% u LTC-u trenutno, ako krene ispod 160, odmah prodajem sve i dokupim na nizoj ceni, pa se cupam i vadim minus kad se ritne. A ako krene gore, dopunim se kad probije resistance i na dip-ovima kasnijim.

Tako da je rizik za gubljene skoro nikakav. Sto je super u ovakvom scenariju.

P.S Izvinjavam se svima na neodgovorenim PM. Cim nadjem vremena, svi dobijate odgovore! :)

Mene samo zanima gde i kako gledaš te support zone?

Ako je support količina novčića/para u nekom sell ili buy orderu (što pretpostavljam da jeste), koliko je to uopšte pouzdano u nekom trenutku, kada bilo koji order može da se postavi ili skloni u sekundi i tako promeni tok cene?
Kako to procenjuješ, jer očigledno ti dobro ide. :)

pi pi pi pi pi

LTC/USD sell 13.20831388 LTC 29.48 USD 12.05.17 02:17
LTC/USD buy 13.23478344 LTC 28.9638 USD 12.05.17 00:02
LTC/USD sell 12.7 LTC 29.5 USD 11.05.17 10:45
LTC/USD buy 12.79933562 LTC 28.564 USD 11.05.17 06:35

chicken-cat-costume.jpg

:D

Ma pusti ga dok mu je wallet bio zakopan u dvoristu imao je 100LTC, bolje da sedi i sece kablove a trgovinu mane :d

Da znas. Odusevljava me kako svaki put omasi bez greske. Cak i namerno da to radi opet je podvig :d
Cim proda odmah krenemo gore.

Nesicu, hajde da se mi lepo dogovorimo kada ti kupujes i prodajes, mi cemo da ti pokrivamo gubitke od nase zarade :D

Poslednja izmena:
To je uvek lepa vest. Japan je tehnoloski razvijena zemlja i jako napredna, zemlja gde je bitcoin priznat kao sredstvo placanja... Sjajno trziste i za litecoin. Pogotovu za njega sad kada se lightning implementira. Ako Japan planira da uvodi placanje kriptom to je za litecoin savrsena sansa da kao kopija bitcoina sa svim modernim funkcijama bude tako operativan. Lokalna menjacnica je tu preko potrebna. Sada jos samo da neke prodavnice uvedu placanje i bice zanimljivo gledati razvoj kripta svuda u svetu u sledecih nekoliko godina.
#optimizam :d

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kako bi u praksi delovalo to plaćanje za neke svakodnevne stvari kriptovalutama uz ovako nestabilan kurs, košta pivo pola ltc-a pa dok naručiš drugo košta te upola manje. Ili logičnije cena u lokalnoj valuti, a dok popiješ to je možda pola, možda dva a možda i nemaš dovoljno ltc- a da platiš na kraju :)

Neozbiljno sve to za sada, 99.9% ljudi gleda da uveća svoje USD/eur/šta već, a ovo možda u nekoj budućnosti koja za sada ne izgleda blizu

Ovakvo ******je LTCa je fenomenalno, može čovek posle xx dana da se naspava :)

Poslednja izmena:
Kontam da bi vrlo lako mogli videti jos jedno otresanje.

Cim povuku ordere znaci da muljaju nesto. :) Stavio sam buy od 148 do 130 za svaki slucaj.

160 toliko dugo odoleva... Ako padne proći će i orderi na 130. La nadamo se da grešiš i da će 160 izdržati, da ćemo se pomeriti preko 20. Tamo se mnogo lakše diše, vazduh je čistiji :)

ajde da se malo i btc izduva....tek je pocelo, bice duga noc....nemam brige sto se tice ltc :)

Odnos drze a cenovno tone sa btcom. Mozda je pametno pobeci u $ dok se zavrsi btc korekcija?

Pametno je ne dirati nista mora Ltc da se istrese moguce je i da padne na 25 dolara Ltc ali samo bez panike :),kad padne na 10 dolara onda treba da panicimo ;D

Pametno je ne dirati nista mora Ltc da se istrese moguce je i da padne na 25 dolara Ltc ali samo bez panike :),kad padne na 10 dolara onda treba da panicimo ;D

trebali ste da panicite kad je krenuo segwit. Sad malo bagholdujte jer su inovacije bitne...

Sta da kazem kupio sam Ltc na 30 dolara ali nije mi zao jer je taj novac zaradjen trgovinom a ne rudarenjem pa sta bude bice ocekujem 40 dolara ovog meseca najmanje ali videcemo mislim na cenu Ltc-a.

Poslednja izmena:
Vrh Dno