Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Što se mene tiče sad mora gore. Prošle dopune na 180. Prebrzo je išao gore, morao je malo da ljosne...

Pumpanje za danas zavrseno. Sad malo predaha.

Svi koji su kupili izmedju 200 i 180, neka sacekaju sat-dva, mislim da moze do 203-205 da dodje, i to bi mu bio neki max. Tada prodajte jer cemo vrlo verovatno imati jos jedan talas dump-a.

Svaka ti dala. Hvala puno na pozicijama i mišljima.
Veći deo prodat do 0.02048. Base price na 0.0190 Orderi stavljeni ispod te cifre da se brani.

Ne trgujem vise nista, dok La ne napise sta ce i gde ce...

Danas sam probao da mrsim i naravno zamrsio. Umesto da budem u plusu 20 LTC-a u jednoj transakciji, ja u minusu 12. :mad:

Vise ne mogu ni da kazem da La pogadja, on kao da crta cenu :D

Ja sam izasao na 0.0202 na BTC-E sad samo pitanje je gde ce biti dno. Takodje pitanje je da li ce segwit da nas "digne" ili "spusti" :trust:

Mislim da ce se napraviti double bottom, tj jos jednom cemo ici do 185-180 (Zavisi od peak-a), i posle toga idemo gore.

Ali opet kazem, oprez zbog segwit aktivacije koja je za sat-dva. Ako se probije support na 175-173 zoni, pa-pa.

Čini mi se da je La je jednom rekao da mu ovo nije primarni posao... Zanči izdajnik radi za Polo :p

Pumpanje za danas zavrseno. Sad malo predaha.

Svi koji su kupili izmedju 200 i 180, neka sacekaju sat-dva, mislim da moze do 203-205 da dodje, i to bi mu bio neki max. Tada prodajte jer cemo vrlo verovatno imati jos jedan talas dump-a.

Svaka cast La.Prestige.
Ti tacno kao da upravljas sa cenom LTC-a.

Ako ga sada izdumpuju, znaci li to da ce skociti segwitom, ili mislis da ide puno ispod 173

Ne radim za prevarante kao sto je Poloniex, takve izbegavam. :p

@mcrazy,

Pa to jos ne znamo sta se krije iza aktivacije. Napomenuo sam pre par postova, moze biti jacanje buy podrske, moze dump.

Sve u svemu, sada treba biti jako pazljiv sa ulascima i izlascima. BTC trenutno odmaze rastom.

@nesic1,

Jao ti ako uletis na 30$, za nedelju-dve cemo videti All Time Low. :d :D

jos 1h ajde kladionica :D
pada do 18.356$ posle segvita u narednih 2h,
jos 1h do segvita

INACE NE SLUSAJTE ME JER BERZA CEKA STA CU JA DA URADIM PA URADI SUPROTNO, UVEK BILO I BICE, ovo cisto na osecaj :d

mislio sam da dumpaju pa se vezao na ono sto si rekao ako ide ispod 173...

odmah da vam kazem sta ce se desiti....nista :)

segwit je odavno aktiviran (lock-ovan) tako da je ovo samo formalnost, moze biti manipulacija, da vas uhvati panika, da se pokrene dump....LTC ima jos dosta prostora za razvoj i nakon ovog roka

bitno je da se odlucite sta cete, koji su vam ciljevi, i to unapred, jer rasudjivanje u tim momentima je suzeno

odmah da vam kazem sta ce se desiti....nista :)

segwit je odavno aktiviran (lock-ovan) tako da je ovo samo formalnost, moze biti manipulacija, da vas uhvati panika, da se pokrene dump....LTC ima jos dosta prostora za razvoj i nakon ovog roka

bitno je da se odlucite sta cete, koji su vam ciljevi, i to unapred, jer rasudjivanje u tim momentima je suzeno

Misli se na short term tj u toku dana, eventualno sutra.

Za long term i ja verujem da moze dosta toga.

Za sad ga dobro drze oko 190, dobra odbrana jer je dampovanje krenulo. Ako se odrzi, eto rakete.

nisam imao zivaca da istrgujem :) tresla se gora rodio se super-mis....idemo na 40 sad lagano do veceras :)

Ja popravio ulaz i pojačao malo količinu. Sad mi prosečan ulaz 185. Ako sad ne napravim nešto nikad neću :)

LA daj posalji nam sliku svoju da svi koji smo te slusali je stavimo kao avatar. [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pair Type Price
LTC/USD buy 33.212294 USD

bogami ide to dole pocim sam usao

neko na polonix-u mulja dumpuju sve, LTC je oept samo coleteralna zrtva... naravno odma pumpaju BTC uporedo...

neverujem da je polo u ovo ukljucen ali neka grupa koja ima tonu $$$ kad moze da pumpa BTC a pri tome je debelo investirana u altove, neko ranga onog majmuna roger ver-a

Nazad
Vrh Dno