Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

LTC je jedini koji se zeleni. Hajpuje se malo oko pustanja segwit-a u rad, mislim, realno je da skace i skroz mi je realno sto se LTC oporavio od pada. Tako i treba da bude. Danas sam bas napisao jednom useru ovde da je bydala onaj ko dampuje LTC i stojim iza toga. Samo je bilo pitanje trenutka kada ce da opali. Sada mozemo lagano na onih minimalnih 20% skoka koje sam prognozirao prekjuce. 200 uopste nije daleko, cifra se lomi oko 30$ trenutno. Nije nikakva steta da se vrati i na 180 i da tako podvucemo crtu za danas ali nije ni iskljuceno da napadaju 200 opet.

Nisam siguran da cemo bas probijati 200 i 30$ nocas. Realno, nema nikakve potrebe. Za dan dva kad se sve malo konsoliduje moze novi napad koji prolazi iz prve. Ali znajuci kineze mozemo i na 35$ u roku od 10 minuta.

Najvise zavisi od Bitcoina.

Ako se on sroza, ide to dosta preko 0.02

Najvise zavisi od Bitcoina.

Ako se on sroza, ide to dosta preko 0.02

Ma kakvo srozavanje, on gura ka 2K do kraja meseca lagano. LTC takodje mora da raste, videcemo samo koliko ce da dohvati ali ATH mora da padne. Pricam za cenu u dolarima. Mada obzirom kako LTC napreduje i na potencijal ocekujem da ojaca dosta u odnosu na btc. To znaci bas jaku cenu kada se sve sabere. Od ovog trenutka zvanicno me vise ne zanima short, ne zanima me nista, samo cekam cifru za izlazak.

Edit: 29.92$

Poslednja izmena:
Bitcoin ce biti i preko $2500 ove godine.

Pricam za short term, a to i nije tako bullish po BTC. Samo gledaj...

Short term da. Ja sam pricao za period do kraja meseca. Za period do kraja godine ne smem ni da kazem sta sve ocekujem.

Mislim da si poranio za izlazak. Navukli te ;)

Edit: probili smo i 30 kinti ;)

Poslednja izmena:
Kompletan izlaz tek ako ne uspe 0.02 da probije.

Pogledajte prilog 228633

2-3 ordera na 0.0196-0.0198, u slucaju da se odbije pa da ih ponovo pazarim na 193-194.

Nije mi jasno kako cena stoji preko 1700 za BTC na Stampu, kao da je zakucana, dok na BTCe klizi polako na dole.

Čini mi se kad bi na Stampu krenula dole, da bi LTC tek zaleteo, bar još nekoliko dolara. Ovako ne znam šta da mislim, dal da izađem sada, ili da još čekam korekciju.

I meni se cini ali necu da se pravim pametan i da rizikujem nepotrebno u sitne sate ovako umoran. Plus me Milance izgore ko licnu, imam sve preduslove da napravim neku gresku ;)
Pametnije je da ne diram nista. Sada je rizik povecan a kinezima svasta moze da dune. Krevet me zove ;)

aj da se i ja malo dupetam, promasio max za 1.3$

LTC/USD sell 30.317658 USD
:D

I meni se cini ali necu da se pravim pametan i da rizikujem nepotrebno u sitne sate ovako umoran. Plus me Milance izgore ko licnu, imam sve preduslove da napravim neku gresku ;)
Pametnije je da ne diram nista. Sada je rizik povecan a kinezima svasta moze da dune. Krevet me zove ;)

Kako možeš da spavaš dok se piše istorija? :D

Ma ovo je sve super, nema brige.

Za vikend probijamo 0.024, pazite dobro sta vam kazem. tada cemo znati otprilike sta i koliko mozemo ocekivati. 0.033 je nekako postao standard kod LTC pumpa. Vec vidim peak svecu na poloniexu do 0.04-0.045.

Probijamo lagano 240. I za peak se slazem ali to ce vec biti krajem meseca a to je 90$ po komadu posto racunam da ce i btc stici do 2K ;)
Sigurno ce biti otpora na stotki, tu nema sumnja, to se nece probiti tek tako. Odlicno ce biti za short. S druge strane, ako btc nastavi da raste u junu ili u nastavku leta... Ostacu namerno nedorecen ;)

Za danas je dosta, 180+ je vise nego dobra cifra.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poloniex ima snage do 220 danas. Orderi postavljeni blizu te cifre. Pa cu ga rebuy na 200-204.

Dodje do 220. Cekamo 202-204.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je to. Otvoren mega short na 220 i 221.

Ne moze on dosta vise, BTC-E na 2080, Finex i Coinbase se kolju sa 215. Mora se to uskladiti kroz 10-15 min zbog arbitraze.

Poslednja izmena:
Mislim da necemo skoro videti 0.0195

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Ja sam ih stavio od 220 do 200.

E sad, i Bitcoin se ritnuo malo, to je vetar u ledja za dodatni dump.

Tako da je moguc neki peak na poloniexu cak do 190. On ima takve dropove.

BTW Pa ovo je sjajno,

Pogledajte prilog 228640

Gotovo svi sell orderi mi prosli na oko 220. I postavio jos unapred od 2080 do 2030, i oni mi svi prosli sad na dropu. Sad ih opet dumpujem na 215-220 rastojanju i tako u krug.

Poslednja izmena:
Ja sam ih stavio od 220 do 200.

E sad, i Bitcoin se ritnuo malo, to je vetar u ledja za dodatni dump.

Tako da je moguc neki peak na poloniexu cak do 190. On ima takve dropove.

BTW Pa ovo je sjajno,

Pogledajte prilog 228640

Gotovo svi sell orderi mi prosli na oko 220. I postavio jos unapred od 2080 do 2030, i oni mi svi prosli sad na dropu. Sad ih opet dumpujem na 215-220 rastojanju i tako u krug.

Jel postoji neki razlog sto ne drzis ako nije problem da pitam? :)

Nazad
Vrh Dno