Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Prognoze za LTC su odlicne, sto se shorta tice. :d

Pogledajte prilog 227732

Ipak mislim da je ovo organizovano. Idemo despair fazu pre vremena, dok se ne slegne prasina. Doduse previse je i ocekivano od same aktivacije segwit-a.

Ocekujem nastavak rasta sledece nedelje. Do tada moze dosta ozbiljnije sljosnuti.

Ja sam uradio kao što sam planirao, zasnovano ni na čemu, nekom mom osećaju šta će biti. Deluje mi da nakon toga što se čekalo, sada će da ide dole. A ako neko organizovano manipuliše celom pričom verovatno će u nekom trenutku da plasira neku novu priču, coinbase i šta već, ali sam nekako siguran da ako ništa mogu sve nastaviti sa više ltc-a ili isto ltc-a + viška dolara.

Inače sam otišao sve u dolare, btc mi deluje peskup trenutno, verovatno će i on dole :|

Koliko dobro brane ovaj 0.0115 level, toliko ne mozemo da probijemo 0.013 :D

@zeljko sav taj instamine je zavrsio na menjacnicama i svi koji su kopali su ga istresali za smesne pare. Tako da batali te gluposti, zatrovali su ti um, ne vidis pravu sliku.
Ako je neko pratio darkcoin/dash to sam ja. Nema posta koji sam propustio, nema informacije koju nisam video. Svestan sam i ko je sirio price i zasto ali hajde molim te iskontrolisi se i nemoj pricati o tome vise jer ja ne mogu da te ne demantujem. U svakom slucaju u pogresnoj smo temi.

Ja ne shortujem, gledao sam malo menjacnice, botovi guraju cenu poprilicno agresivno na dole. Meni je to pristojan znak da izbijaju novcice i kupuju jeftino, skakace. Videcemo kada i kakva im je racunica ali ja se vozim. Posmatracu pre kreveta ali za sada je takva situacija. Cini mi se da ce da opali nocas ili sutra.
Samo pratite vesti, bice zanimljivosti ovih dana sigurno.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nevazno gde je zavrsio... sve je ciljno odradjeno kao i to da je velicina bloka u odnosu na start kopanja 100x manja... po meni centralizovano ***** koje nikad nece oprat ime pa makar promenio jos 5x isto :d

Pa developeri koji tech ne testiraju bar 8-12 meseci su deca koja duvaju cenu, mada realno dash i niko ne koristi tako da.....mogu da se zezaju

A sto se tice najvece zamerke to je pre svega premine i smejurije koje su prethodila darkcoin, itd......

Ok uspeli su sad da ga rebrandiraju ali istoriju je tesko sakriti van pumpa ;)

2+ million Darkcoin/DASH were instamined in the first 48 hours30 hours of launch. (1.5 million in the first 8 hours) Dev tries to make everyone believe it was an accident.

After the initial 2+ million coin instamine, they start using private GPU miners while convincing everyone else it's still a CPU only coin.

In addition, they:

- Lower the block emission 100x (500 coins per block to 5 coins per block)
- Lower the total coin supply that can ever exist from 80 million to 20 million
- Try and fail to bury the instamine by not mentioning it on the OP or the website
- Try to distance themselves from these facts by going through two rebrandings

Da me neko krivo ne razume taj PREMINE je iz asluzan sto je cena ostila 20x :))))))))))
Ali ja u takav SHIT sad naduvan ne bi ulozio ni u ludilu

Kao šlag na tortu, dashcoin je već postojao. :) Mislim na to, kad je bio darkcoin.

Ništa nisu mogli da smisle. Čak su išli na neku kupovinu (imena) valuta. Smehotres.

Svakom je jasno, da se treba kloniti tog smeća. Zaradite ako možete, ali klonite se.

Poslednja izmena:
Jeste, sve su to istine. Možeš se smejati koliko god hoćeš. :)

Ma koga briga šta je bilo... i baba je nekad bila devojka. Ja samo znam da sve što je zeljko nagrdio skočilo 10x
[emoji23]

Poslednja izmena:
Pa to je bas dokaz da sam u pravu, samo scamovi brez ikakvog razloga skaci 10x :)

E sad problem je sto oni cine 99% pa sad budi pametan kojih 0.5% ce skociti, sto opet ne menja realnost da je djubre uvek djubre

To za lightning je staro par dana ali bitno je da se suska konstantno. Nisam kacio vest da ne izlozim ljude da kupuju pred damp [emoji14]

Zeljko, par godina razvoja je "bez razloga"? Nekada je bolje da cutis :d

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Mrcvare ga večeras samo tako.

Spavati ili dežurati, pitanje je sad.

Negde će da probije večeras izgleda, ili gore ili dole...ko to zna, nek se javi odmah? :D

Da je skocio na 50-100 dolara, pa i da poverujem da ce odmah da ljosne dole, da je neodrzivo.... Ali ovo stvarno nije mnogo, nema sanse da se samo dan-dva odrzala cena i sada da ide samo dole... Ipak nije ovo najveca shitina koju napumpaju sa manje od 1000btc volume i to joj bude jedini skok u zivotu... Bice desavanja u narednih mesec-dva, ne verujem da ce ici samo nizbrdo...

https://www.reddit.com/r/litecoin/comments/67rqqf/buckle_your_seatbelts_there_may_be_some_minor/

ko ne zna nullc je Greg Maxwell

ja sam vec rekao da su sve oci core devlopera uprate u litecoin... da li se ocekuje neki pokusaj sabotaze od kineza, mozda, danas je nadjen i asicbleed!

https://twitter.com/SatoshiLite/status/857374260226007040

https://bitcoinmagazine.com/article...y-shut-down-your-antminer-and-everyone-elses/

PPS:
Ipak je Lee u toku sa mogucim problemima i solucijama:
cobleeLitecoin Founder [score hidden] 2 minutes ago
Thanks Greg.
We have been working with pools for a while now. Johnson Lau has actually been helping pools with making sure that they are creating SegWit blocks correctly and testing on our testnet4.
Your concern is valid though. There are still a few pools that are spy mining. They add up to much less than 50% of the network. So it's a risk for them to not upgrade before SegWit activates. But not an major issue for regular users. Now that we are locked in, we will reach out to these pools again to help them upgrade. We are also reaching out to exchanges to make sure that are running the latest code.
On a separate topic, once SegWit activates on Litecoin, want to help us with Confidential Transactions? ??

Poslednja izmena:
Ono sto je zanimljivo je da je cena svih napumpanih novcica prilicno stabilna. Nema vise potopa ko ranije (bar za sada)
LTC drzi lepo na sve lose vesti

Ono sto je zanimljivo je da je cena svih napumpanih novcica prilicno stabilna. Nema vise potopa ko ranije (bar za sada)
LTC drzi lepo na sve lose vesti

LTC nema losih vesti trenutno, i uvek je tako kada je BTC stabilan. Onda se svi odvaze za sve konje. A kad je BTC u potopu, sve ostalo tone ali mnogo brze...

Gde pise 2 godine?

SegWit for Litecoin has succesfully locked in! A big thank you to the Litecoin/Bitcoin communities, the Litecoin/Bitcoin developers and the miners for making this possible! After activation period 7, SegWit for Litecoin will be active.

Posle perioda 7 ce biti aktiviran i to je to, nema nazad. Samo se ceka da prodje ovaj period.

Ma zezam se, ovi ko Vucic za dve godine ili za jos 8062 bloka pa ce da bude....

Vrh Dno