Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ma ta vest je ******ska naravno. Ja sam prodao preventivno jer ocekujem da pocnu ljudi da se pitaju zasto bi segwit doneo vecu vrednost, iako je jasno da samo pominjanje nekog razvoja ovog konja uvek dodje kao dobra vest. Prosli pump je bio ******stina (halving) koja je potpuno nebitna svima sem kopacima, a njih ima nekoliko i svakako kontrolisu cenu. Ovaj put je malo zanimljivije, ne zna se rok trajanja hajpa, prosli put je bilo lako pritisnuti sell, sem toogoda i jos nekih kojima je uvek prerano :). Sledeca vest za skok bi mogla biti informacija o daljim radovima na samom konju i testiranje tih tehnologija pre primene na BTC. Rast verovatno nije gotov ali kratkorocno ocekujem talasanje u kojem zelim da ucestvujem sa 2.5x vise sredstava, koliko Polo dozvoljava.

Pa nije mi malo ali imamo potencijal za skok jos uvek...cekam to. Ako se ne desi izaci cu na 1m i dosta mi je...svakako sam 2 i po puta u plusu.

Sta hoces na eth sam izasao na 5x vecoj ceni nego ti [emoji14]

Poslednja izmena:
Pa nije mi malo ali imamo potencijal za skok jos uvek...cekam to. Ako se ne desi izaci cu na 1m i dosta mi je...svakako sam 2 i po puta u plusu.

Sta hoces na eth sam izasao na 5x vecoj ceni nego ti [emoji14]

Slazem se za eth, posle toga nikad nisam ni drzao stek. Kako dodje tako sell za btc, pa onda btc u druge shitove...A da li si izasao LTC na 0.0295 2015. ili ti se jos uvek kisele ti isti ltc-i :)

Nisu oni iz 2013.ali sam izlazio i 2015.pa ulazio dve godine pomalo...srednja cena mi je 450k satoshija sto mi je ok...moglo je to i bolje naravno ali svakako je btc bio nizak sa cenom pa mi nije zao za ulazak. Imao sam i pehova koliko hoces ako govoris o bagholdu...FTC nisam prosle godine sav istresao nego pola sto je i vise nego dobro ali moglo je da bude savrseno.

Svakako cu holdovati neki coin jer mi to dodje kao neki stek i cini me negde u blentavosti sigurnim na duze staze.

Nisu oni iz 2013.ali sam izlazio i 2015.pa ulazio dve godine pomalo...srednja cena mi je 450k satoshija sto mi je ok...moglo je to i bolje naravno ali svakako je btc bio nizak sa cenom pa mi nije zao za ulazak. Imao sam i pehova koliko hoces ako govoris o bagholdu...FTC nisam prosle godine sav istresao nego pola sto je i vise nego dobro ali moglo je da bude savrseno.

Svakako cu holdovati neki coin jer mi to dodje kao neki stek i cini me negde u blentavosti sigurnim na duze staze.

Ako ti je 450 srednja cena napravio si posao. Mogu da se kladim da mnogima nije ispod 2mil, a pogotovo onima koji su menjali po nekoliko ETH-a za jedan LTC kad je ETH krenuo. Doduse to je bio logican potez onima koji su verovali u pricu o LTC silveru. ETH se bio tek pojavio i apsolutno niko, ili vrlo malo njih je moglo predvideti da ce biti tu gde jeste. I sa cenom i po isplativosti. Najbolji konj u istoriji GPU kopanja, po meni.

Ja sam kopao ETH od 2015. septembar do marta 2016. i vrlo malo sam u medjuvremenu prodao, nije mi padalo na pamet da ga menjam za LTC, Kada sam ih promenio u BTC kupovao sam deo za LTC ali je LTC vec bio od 450k i isao prema 350k, tu sam ga uzeo dobro. Imao sam i jednu vecu kupovinu na 700k doduse ali to je to. Zadovoljan sam svakako sada sa cenom ali pricekacu jos par sedmica...nije mi problem.

@zeljko zanimljiva offchain transakcija...nadam se da ce imati ploda u realnoj upotrebi.

Poslednja izmena:
Sica. Nije to nista. Mada primecujem kako se malo umrtvilo. Volume se otanjio, samo cekam nesto da se desi...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nece edit:
Ovo izgleda da ipak krece. Obicno kad malo padne volume i kada otanji buy order krece na gore. Cim krene malo cena odmah se i buy orderi pojacaju 20-30%. Doduse i sell poraste sto je normalno.
Jel to bila neka vest ili poslednji polazak pred segwit?

Aha, kao i danasnji dump i otresanje weak hands-a.

Ovo je tempirano sasvim fino. Mislim da kina jos nije pocela sa igrom.

Bice zanimljivo za jedno sat-dva kad se razbudi Peking.

Dobro da obuzdah sopstvene weak hands danas da ne prodam sve :)

Pa sad dokle ce, to niko ne zna. :d

Recimo ako ga kinezi sad poguraju, trebao bi da zakuca na 0.013. Da li ce ga iz prve, ili druge probiti, zavisi od otpora tj koliko njih ce braniti short pozicije.

Videcemo na ~0.016 kakvo je stanje.

Sada samo neka razvlace. Kad bi osvojili milion tj 0.01 i tu se utemeljili, mi bi sa jos manjim volumenom dosli do 0.013.

Sa 0.013 lagano attack na 0.016. Tu me zanima sta ce biti i tu bi donekle mogli nanjusiti dokle ce ici. Ako dodje dotle, napadi bi bili na 0.021 -> 0.026 -> 0.033 -> i verovatno peak od 0.05 koji bi mogli videti na poloniexu.

Ovo pricam kad bi se sve kockice poklopile tj kinezi da daju vetar u ledja ceni. Dok su sada radili uglavnom kontra.

Sve u svemu, cilj mi je rasprodati sve kroz mesec dana tj dok se ne aktivira segwit. Onda jedan tronedeljni shortic sa 50 btc-a i pravac na kubu.

Evo sta sam ja pisao pre 15-ak dana.

Evo sta sam ja pisao pre 15-ak dana.
Ne videh da si pisao, ali mi se svidja plan. Jos nesto mi je zapalo za oko a to je da se NMC i PPC zelene, gledajuci istoriju, skoro uvek su sva tri sinhronizovano skakala, tako da je to jos jedan dobar znak, a i TA im izgleda dobro.

LTC od 0.016 krecem lagano prodaju...pa posle dokle dogura nije ni vazno.

Ko nije kupio LTC, neka pazari na ovom dip-u.

Poslednja izmena:
Ja ne prodajem. Cekam coinbase, lightning, 1MB block... Bice tu sjajnih najava uskoro. Bice skokova i padova ali necu shortovati osim ako nisam kuci za kompom i da mogu da pratim sta se desava. Krajem maja povlacim neku lovu bez obzira na cenu i to je to.

Sto kaze toogood, to je patern, nista vise. Ja to nikada ne bih ni uzeo u razmatranje, to je samo slika iz proslosti. Sta ce sutra biti taj grafik ne moze da zna. Ok, znamo kakav je trend ali to u bilo kom trenutku moze stati.
Ja ne bih zanemarivao osecaj. Ume nemada da prevari ali i da te izvuce gomilu puta.
Edit: nervira me i ne svidja mi se to sto nismo probili onih 130 nijednog trenutka. Doslo je do 129 kada je i trebalo ali od tada nista konkretno. Nisam siguran sta se desava. I dalje cekam da opali ali ako ne opali veceras mozda nije lose da se radi short dok ne vidimo gde ce i kada ce.

Poslednja izmena:
Nisam kompetentan, ali ako bih trebao da se kladim, možda će ovo što bi trebalo da se desi za par sati, da se lokuje segwit, što sada nije ni upitno više, biti okidač za neki skok cene, pa će onda biit, ok šta sada.. pa neki pad, bar privremeni, dok ne bude nešto novo.

To za segwit je sasvim ocekivano, sada ne moze da okine. Treba nam samo 180 od sledecih 600 blokova. Sa 30% hasha prolazi. Ocekivao sam da berza vec odreaguje malo a ona se ulenjila skroz. Na 130 cak nije ni bilo otpora pa da kazemo da zato nije probilo.

Koji je savet za one koji nisu obuzdali weak hands i izašli kad je bio onaj pad na 0.0114, ako se ne varam? :D

Nema saveta sam za svoje pare radis...pravila ne postoje. Ko gid ti sta kaze unapred pogresio je i u pravu je. Svi cemo posle govoriti znali smo da ce tako biti jedina je razlika ko je sta uradio. Svi pokazatelji su na strani skoka...meni tu smrdi guma.

Nazad
Vrh Dno