Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa imaš 50-50 šanse...
1) kad nastupi segwit da ide "to da moon"
2) kad nastupi segwit da otrese dole (buy on rumors sell on news)
Mo'š da biraš :d

edit:
moje je mišljenje (crystal ball) da će prvo da otrese pa onda skok..

Poslednja izmena:
Meni je trenutno nebitno dali ce skakati odmah posle ili posle korekcije. Ovo je tek pocetak za neki duzi period.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Naravno saj meni je svejedno jer imam target izlaz...cekam ga uz kupovinu vec skoro dve godine...moze se jos par meseci pricekati.

Imali smo targete za izlaz i Novambra 2013te i Jula 2015te. Ovog puta UZIMAM PARE, ako ode ispod 13.5 ja izlazim sa svim.
Do sad su svi pumpovi imali kratak al je...tacan dump. Imam osecaj da ce ovaj put da nas cede do dna mesecima.

Poslednja izmena:
Pa kada cena ide gore tuzni smo jer ce da pada i kada krene dole srecni smo jer ce kasnije da raste :)

Znači da su našli povod da pokrenu dump i zastrašivanje raje da što više rasproda....kakvi mešetari...:whip:

edit:
Ne znam kako vam se menjaju misljenja ovako iz dana u dan :)
Pa nije promena mišljenja jer smatramo da će LTC da raste ali pošto u kratkom vremenskim periodu izbacuju razne vesti kojima podižu i spuštaju cenu mi to i komentarišemo.;)

Poslednja izmena:
sto ga vise drmaju, to znaci da vise akumuliraju za veci skok, jer im onaj nije dovoljno odgovarao izgleda... :D

ja sam dobio juce neku najavu za 250k ltc dump, bas me zanimalo kako ce delovati ako je istinito, u sustini nje puno uticalo na cenu sto je dobar znak. Takvih istresanja ce tek biti kad cena bude 20-30$

imam sicu neku i stavio buy na 9.58, 7.125, 4.678 USD :d

news je da je segwit aktivan, rumor je bio da li ce se aktivirati. E sad ako kazu nesto novo bullish lako se odradi long sa 2.5lev i nadoknadi potencijalni gubitak. Vazno je samo nemati LTC dugo jer je to ultimativna kanalizacija.

ne bih se slozio, al ajde da se za godinu dana pitamo sta je i kako je :)

Mislim da ovog puta gresis jer si imao o ltc-u unapred lose misljenje. Kad prodje segwit proci ce nedelju dana, po mojoj proceni, gde ce se desiti damp i jedna bombasticna vest zbog koje ce cena otici jos vise.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja sma vec ranije napomenuo da ovaj put litecoin pre svega zavisi od bitcoina i njegovog resenja problema skaliranja....

Inace tvrdokorna bitcoin zajednica itekako prati i dalje sta se desava oko litecoin jer je veoma svesna da su u bitcoinu sa kinezima zaglibili, extended block im uopste ne odgovara osim ludacima na reddit/btc... a segwit na btc i dalje nema naznake da ce u skorije vreme moci da se desi

Inace sto se tice kineze LTC nije altcoin i on je zajedno sa BTC na hoube, okcoin i btcchn vec odavno blokiran

A berza je reagovala jer su kinezi glupi, iako verovatno znaju da se litecoinom ova vest i ako je istinita nema veze, pre ima sa etc i eth i ostalim altovima

Poslednja izmena:
Vrh Dno