Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Taman si uhvatio malo ovaj pad, pre nego sto ovi puste segwit. Svi cekaju samo to da vide pa da kupuju za sve pare. Ne znam kada ce da krenu ali siguran sam da namerno razvlace da bi se okoristili jos jednom na padu ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja mislim da cemo jos otresti pred pamp ispod 900 podigao sam dve pozicije na 870 i 920

Ja usao na 0.98,potpalili ste me pozitivnim komentarima.Nadam se da ce opaliti raketa makar 20-30% da budemo u plusu.

Ne verujem. Cini mi se ltc.top samo sto nije krenuo sa segwit-om. Ne pitaj me kako ali... Znas onaj osecaj ;)
Mislim da niko nije lud sada da istresa, samo sto ne poleti cena.

Dok ti ponistis ordere i ukucas novu cenu ima da jurne na 110, samo ces da se psujes sto si cekao :d

Edit: Pih, nista za sada od ltc.top-a, pali blokovi bez segwit-a :p

Poslednja izmena:
Jos malo se dopunio na 960 :type:.. cekamo dva sata posle ponoci za skok ili bunar.

Jos malkice i odoh u krevet. Sto se mene tice moze i za 15 dana da skoci, nemam nista protiv. Gore mora na dugorocnom planu ;)

Probudila me promena cene zato sto je ovaj napisao ovo:

Jiang Zhuoer‏
@JiangZhuoer

Follow
More
We plan to update SW tonight (BeiJing time) : )

Sada je u Pekingu oko podne. Zašto bi tako najavljivao. Sada mi baš fejk deluje sve..

Sta misle gurui da i mi boranija sitna omastimo brk

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Nece to nista lagano biti...ja nisam guru ali znam da ce biti ljuta borba :)

Ma de, ovo mi smrdi opasno.

Za minut-dva se pool prebaci na segwit, on odlaze vec 2 dana. Kao necu sad, tokom noci cu.

Onda ce doci i izdumpovati pa napisati na twitteru, e ipak mi se ne swidja segwit.

Samo da prodam ovih 30%, da ne gledam ovaj jad.

Ma de, ovo mi smrdi opasno.

Za minut-dva se pool prebaci na segwit, on odlaze vec 2 dana. Kao necu sad, tokom noci cu.

Onda ce doci i izdumpovati pa napisati na twitteru, e ipak mi se ne swidja segwit.

Samo da prodam ovih 30%, da ne gledam ovaj jad.
Ovo je smesno, posle pumpa nece niko ni koristiti novcic i ostace zapamcen kao pump i dump prevara i manipulacija. Imace naravno uvek grupu fanatika i bag holdera, koji ce se izaci na pozitivnoj nuli tamo 2019.

Ko nam uopste garantuje da ce biti pump-a, preko trenutne cene?

Masa krene da kupuje, njih dvojica krenu da prodaju i cena poskoci malo ili nimalo.

Dva kineza ga dave kako oni hoce i smeju nam se u udobnosti svojih fotelja.

Mnogo ste mi vi nesto nezadovoljni. Ne valja kad pada, ne valja kad raste.
Koga zabole za bilo sta od krypto dal ce biti primeljen il ne. Sto se mene tice, moze sutra bilo koji scam novcic da bude glavni sa cenom od 1000$, bitno je samo da uzmemo pare.

Može da se zaradi, ali može i da odeš do wc-a i neki kinez nešto napiše i izgubiš 50%, totalno kockanje, ne sviđa mi se :/

Kupio sam 20 komada na 12.15 da poskoci bar da lizne 13$ i dumpujem
, gledam $ na btce

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

E *** sa tako malo se ne bih ni ja stresirao. *******o ovo, svakih par minuta rizik da se sa C klase padne na A ili da se C apgreujduje u E :)

Inače, da sačekam šta će biti sa ovim segwit no segwit i ovi LTC kinezi prevaranti me više ne zanimaju zauvek :|

imam neku sicu u zaboravljenom walletu, pre neki mersec bilo ravno 3 god kako se cuvaju, ovo pump dimp na dnevnom nivou aka pilicar :d

***, uvek će pola vas biti u pravu, pola neće, pa će ovi prvi reći 'jesam vam rekao' :)

Sve mi liči na smišljenu manipulaciju 101%, ovaj će da smara, možda pusti par blokova da cena ode još gore, onda će da ugasi, kao i dalje ddos ovo ono, onda kreš. I ko sada tu zna u kom trenutku šta uraditi, kada nemamo nikakav uticaj.

Nema svrhe posle razmišljati. Na primer, da znate tačan rezultat samo tri utakmice u toku jednog dana, od 1000 eura bi došli do milion. 1000 x 10(odds) x 10 x 10

Ma opusteno. Znao sam da ce kinez da smara s tim. Uletece u poslednjem trenutku verovatno.

Doduše napisao je da će update SW. Možda ne misli na Segregated Witness, nego na neki software generalno. Uskoro će da napiše, prešli smo sa windows 98 na XP :)

toooooooooooooooooooooooo

SoftwareWorkstation, ce bude pa reko saaaam :d

klizi polako prema 13 :eyebrows:

ide to gore
dumpovao sam :d
Your order #1722176422 (sell 20.00735073 LTC @ 12.541009) filled completely.

Nazad
Vrh Dno