Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Javite se zeljku na PM

odavno sam bio i ja aktivan na slacku, ali je bilo samo u vezi mininga... nije se pricalo o trgovini

Litecoin dogovor ce biti naravno iza zatvorenih vrata mineri i ltc dev-vi... nije receno kad samo da ce biti uskoro video konferencija

I da li je ovaj trenutni skok zbog pregovora, kao priprema za raketu ili kao priprema za bunar, zavisno od ishoda pregovora...?

I dokle ce da ide?

Jel ima neko staklenu kuglu, pasulj, ili je prirodno vidovit? :D

Skok je zbog toga što je neko u kini uzeo 50 000LTC, a kinezi sve unapred znaju... Krenuli su da kupuju LTC pre nego što je f2pool uključio segwit. Šta li će sada biti coinbase ili neka od ova tri pool-a na segwit.

Tacno sam znao da su krenuli pregovori cim je ovoliki dildo bio :d

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Krenulo opako :)

Nema dugo novih blokova sa ltc1btc, da li je to zato što se pripremaju za sw, hm o_O

Ipak za sada ništa od toga, ali jesu imali dugu pauzu, nisam stručan pa povlačim se iz teoretisanja :)

Jutros u 5 AM mi pisti cryptowatch, stavio trigger na 920. Ustaj gledaj sta je, na trollboxu pisu kao inside info da se ovaj jihan odlucio za segwit.

Pogledajte prilog 227308

I sta cu, dopunio se a cekao sam 850 da dotakne.

Sad mi je oko 0.0105 target za izlazak 30%. Trebalo bi danas da se to proda.

Nije jos pao dogovor.

Lee je objavio, ceka se zvanicno prihvatanje Jiang Zhuoer-a, vlasnika LTC.top i LTC1BTC poolova.

Kad on objavi, znace se je idemo na 0.009 ili 0.011.

@la gde ti je ulaz posle 0.0105 :d

Poslednja izmena:
Ne znam za dalje nista. :)

Skakace to jos dosta preko, ali hocu da izadjem sa 30% jer time otplacujem sve litecoine. Ovih 70% preostalih mi je kao da sam ih za dzabe dobio. :)

Njih cu uvaljati ili kad skoci mnogo ili kad padne zestoko.

Ako to objave idemo na 130. Polako sa shortom. Ako prebace pool-ove i krene hash i prodje ovaj segwit mozda idemo i duplo.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Mislim da ce ga pustiti malo da se izduva. Sad je na 0.00984, puste ga do 0.0096 - 0.0095 recimo i onda tiho prebace na segwit. Raja cim vidi prvi iskopan block, ide katapult do 0.011.

Mene zanima sta mislite kada ce konacno NESTO da objave?

Sta god da objave, samo da objave...danas, sutra, za 15 dana...?

Ja na bitmexu uleteo x10 levridz na ovom dipu pa kud puklo :D

Kad vidite ove velike sell wall-ove..u 90% slucajeva ide na gore

Smanjio se hash za nekih 25 GH/s na LTC1BTC u poslednjih pola sata-sat.

Izgleda da kinez podesava masineriju za SegWit... :D:d

Vrh Dno