Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

TheMage ‏@TheRealMage 4h4 hours ago
Still being worked on but the #Litecoin roadmap will have the following info
1 @LitecoinAssoc future
2 LA dev team apps
3 Core development

Taj LitecoinAssoc sve vise spominju zadnjih dana, koliko ih ima nemam pojma, ja im drzim palceve, holderi LTC su malo nervozni sto BTC skace a nema novih updatova oko buduceh razvoja, odgovor je da zele prvo da utvrde tacan plan a ne nagadjanja
Ja verujem da testiraju hard fork LTC to sto i ceka BTC jednog dana, koji ce resit problem zasicenosti i limita bloka

Evo ja sam ga najvise kudio, a povremeno sam bio solidno velik holder. Kriv sam, stidim se...

Salu na stranu, nema tu sta da se hvali ili kudi, pa valjda smo naucili lekciju. Sta pada, pasce jos, i to ne treba cuvati u kolicinama vecim od prihvatljivog gubitka. Ko nece da se igra nek se ne igra. Ocekivati zaradu a ne radeci nista moze da se desi, ali treba imati srece i potrefiti trenutak. S obzirom da je LTC u lepom padu a BTC se zalece, do sada je uvek LTC finisirao brze, sto se moze ponoviti ali i ne mora. Malo mi je bio poremetio planove kad je iz 7 zone skocio u 9 zonu, ali posle mesec ipo dana strpljivog cekanja i otresanja na 88-85, evo ponovo prilike za novi ulazak i vracanje tadasnjem planu to su stepenice 7, 6 i 5. I opet kazem, nema veze ako se i propusti, nije LTC jedini niti najbolji za zaradu.

Al se primaju neki, umrecu od smeha :d
Sad dampujte novcice, taman da spremim jeftinih 12.000 komada pred pump ;)
Cemu vam sluze te glave na ramenima ako ne da razmisljate svojom glavom?
Ko hoce da me upozna slobodno neka mi posalje PM da se dogovorimo, nemoj da se ustrucava uopste.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

SAJ, ti stvarno sad bolje da ćutiš. Toliko godina pričaš i kuneš se u jedno, onda polako od prošle godine počinješ da se ograđuješ od istog, a sada si sve to i odbacio.

Gde je tu kredibilitet? Pa samo si ti navukao makar 100 ljudi na LTC svojim žustrim porukama. Svako ko je posumnjao u tvoj rezon je bio najstrašnije ismejan, a debelu podršku si imao u nekoliko istomišljenika.

Ništa ti nisi bolji od Genija. Doduše, ti nisi prevarant, nikoga nisi prevario za novac kao on, međutim, ti si dobrano krivac za 100-ine, ako ne i više, navučenih i naivnih ljudi, koji sada ne znaju kako da povrate uložen novac.

Nema potrebe da se tvoji postovi citiraju, samo neka neko ode unazad 2 godine u ovoj temi i videće sam šta si sve pisao.

Žestoko je uticala ona krađa na tebe, kao da si posle toga želeo da i druge uvališ u bulu jer si i sam u istoj bio posle toga.

Nije uredu da se više uopšta javljaš u temama za kriptovalute. Tvoje mišljenje ja tretiram od pre godinu dana kao toalet papir. Služi za šta služi, a nakon toga treba povući vodu.

SAJ, ti stvarno sad bolje da ćutiš. Toliko godina pričaš i kuneš se u jedno, onda polako od prošle godine počinješ da se ograđuješ od istog, a sada si sve to i odbacio.

Gde je tu kredibilitet? Pa samo si ti navukao makar 100 ljudi na LTC svojim žustrim porukama. Svako ko je posumnjao u tvoj rezon je bio najstrašnije ismejan, a debelu podršku si imao u nekoliko istomišljenika.

Ništa ti nisi bolji od Genija. Doduše, ti nisi prevarant, nikoga nisi prevario za novac kao on, međutim, ti si dobrano krivac za 100-ine, ako ne i više, navučenih i naivnih ljudi, koji sada ne znaju kako da povrate uložen novac.

Nema potrebe da se tvoji postovi citiraju, samo neka neko ode unazad 2 godine u ovoj temi i videće sam šta si sve pisao.

Žestoko je uticala ona krađa na tebe, kao da si posle toga želeo da i druge uvališ u bulu jer si i sam u istoj bio posle toga.

Nije uredu da se više uopšta javljaš u temama za kriptovalute. Tvoje mišljenje ja tretiram od pre godinu dana kao toalet papir. Služi za šta služi, a nakon toga treba povući vodu.

Nije problem u onom sta neko, u ovom slucaju Saj, prica, vec sta slusaoc zeli da cuje. Svi zele da cuju da ce LTC biti 100. Zasto mene niste slusali kada sam 100x ponavljao da treba izaci na ltc/btc 0.03? Niste me slusali zato sto vam lepse zvuci cena LTC-a od 100$ nego ono sto je do sada bio realno top odnos te dve valute (ltc i btc). Usli ste u ovu pricu bez predznanja o berzi, kriptovalutama, prevarama, nacinu na koji funkcionise svet itd. Lepo je kad ti neko kaze kupuj, obogatices se, ali nije lepo kada se to ne desi. E zato se uvek treba dobro informisati pre akcije, i to ne citajuci hvalospeve o tehnologiji, napretku, premineu, fer ili nefer startu itd, jer su to naruceni tekstovi, nego prateci prave fundamentalne osnove berzanskog trgovanja, koja se odnose na apsolutno sve berzanske vrednosti, naftu, Apple, kriptovalute, dolar, ma sta god, kako bi neki podrugljivo rekli penjanje i spustanje po stepenicama.

Nije problem u onom sta neko, u ovom slucaju Saj, prica, vec sta slusaoc zeli da cuje. Svi zele da cuju da ce LTC biti 100. Zasto mene niste slusali kada sam 100x ponavljao da treba izaci na ltc/btc 0.03? Niste me slusali zato sto vam lepse zvuci cena LTC-a od 100$ nego ono sto je do sada bio realno top odnos te dve valute (ltc i btc). Usli ste u ovu pricu bez predznanja o berzi, kriptovalutama, prevarama, nacinu na koji funkcionise svet itd. Lepo je kad ti neko kaze kupuj, obogatices se, ali nije lepo kada se to ne desi. E zato se uvek treba dobro informisati pre akcije, i to ne citajuci hvalospeve o tehnologiji, napretku, premineu, fer ili nefer startu itd, jer su to naruceni tekstovi, nego prateci prave fundamentalne osnove berzanskog trgovanja, koja se odnose na apsolutno sve berzanske vrednosti, naftu, Apple, kriptovalute, dolar, ma sta god, kako bi neki podrugljivo rekli penjanje i spustanje po stepenicama.

Nisi ti razumeo moj post kako treba. Niti sam ja bio nov u kripto svetu te 2013-2014. godine, niti sam holder. Ja sam rudar i svoje novčiće sam uglavnom rasprodao kada je i trebalo, negde na polovini balona (i za btc i za ltc). Da li sam mogao bolje, verovatno, ali nisam nezadovoljan.

Nije lepo da neko na osnovu svog kredibiliteta koji ima priča i navlači ljude. Tada je SAJ imao kredibilitet iskusnog člana kripto zajednice Bench foruma. To je i država, tj. bivši guverner NB, radila sa kreditima u chf, pa ranije Jezda i Dafina, pa ... Dinkić za 1000 €, ...

Da li je to u redu, nije. Da li su ljudi naivni, jesu. Da li će opet neko nasesti, hoće. Ništa novo ali svi ti ljudi su ili odgovarali za navlačenje i prevaru ili su se zabili u mišiju rupu jer se njihovo mišljenje sada ceni kao upotrebljeni toalet papir.

Vidite, ja cenim da ce uskoro da vidimo skok LTC.
Sprema se novi razvojni plan potkrepljen aplikacijama.
Ocekuje se uskoro izlazak na gdax-u.
Coblee se pojavljuje na chatu (telegram), LTC se dodaje na neke berze na kojima nije bio https://www.cryptocoinsnews.com/two-australian-bitcoin-exchanges-add-ether-support/.
Hype jos nije poceo jer je ETH i dalje u prvom planu, jer jos nisu isisali dovoljno para na njemu.
Propratite malo pa vidite sami.

a ja bas hteo da spomenem dafinu i njene kamate. daj malo para dobijes mnogo. nema leba bez motiku ;)

Nisi ti razumeo moj post kako treba. Niti sam ja bio nov u kripto svetu te 2013-2014. godine, niti sam holder. Ja sam rudar i svoje novčiće sam uglavnom rasprodao kada je i trebalo, negde na polovini balona (i za btc i za ltc). Da li sam mogao bolje, verovatno, ali nisam nezadovoljan.

Nije lepo da neko na osnovu svog kredibiliteta koji ima priča i navlači ljude. Tada je SAJ imao kredibilitet iskusnog člana kripto zajednice Bench foruma. To je i država, tj. bivši guverner NB, radila sa kreditima u chf, pa ranije Jezda i Dafina, pa ... Dinkić za 1000 €, ...

Da li je to u redu, nije. Da li su ljudi naivni, jesu. Da li će opet neko nasesti, hoće. Ništa novo ali svi ti ljudi su ili odgovarali za navlačenje i prevaru ili su se zabili u mišiju rupu jer se njihovo mišljenje sada ceni kao upotrebljeni toalet papir.

Necu da branim Saj-a, moze on to i sam, ali mislim da nije u redu trpati ga u kos sa Dafinom, Dinkicem itd, posto su oni radili to sto su radili iskljucivo iz licnog interesa, a Saj je bio euforicno napaljen i jednostavno tu svoju (tada trenutnu i iznenadnu) finansijsku dobit zeleo da prenese svima. Nisam siguran da su mu Coblee ili Fontas davali neke pare za takvu propagandu, jednostavno decko je iz najbolje namere zeleo da svoju euforiju podeli sa svima. Ne kazu za dzabe da je put do Pakla poplocan dobrim namerama :). Naslusao sam se ja u zivotu svakakvih saveta, za neke se ispostavilo da sam trebao poslusati jer sam ucinio suprotno i pogresio, za neke je ispalo dobro da nisam slusao, ali ne zelim da dozvolim da nesto bas bitno uradim a da to nisam prethodno makar malo proucio sa svih strana, i za i protiv, pa malo izvagao i doneo odluku. Pa makar i pogresnu, ali je moja i prema sebi sam najkriticniji. Razumeo sam ja odlicno poentu tvog posta, ali kredibilitet se tako i stice i gubi, kada su ljudi zadovoljni svi te dizu u nebesa, iako, realno, nisi bas imao uticaj na neke stvari. Svi cete ga dizati u nebo ako LTC (licno mislim da nece ali ko zna) dobaci do 60$, odmah cete sve zaboraviti i bice vam najuticajniji clan zajednice. Tako je to sa ljudima, niko ne voli lose vesti, don't shoot the messenger.

Poslednja izmena:
..... Naslusao sam se ja u zivotu svakakvih saveta, za neke se ispostavilo da sam trebao poslusati jer sam ucinio suprotno i pogresio, za neke je ispalo dobro da nisam slusao, ali ne zelim da dozvolim da nesto bas bitno uradim a da to nisam prethodno makar malo proucio sa svih strana, i za i protiv, pa malo izvagao i doneo odluku. Pa makar i pogresnu, ali je moja i prema sebi sam najkriticniji......

Na ovo izrečeno se nema šta dodati i to je suština cele ove priče pa i samog života....oni koji se gore navedenog ne pridržavaju uvek okrivljuju druge....tačka!

Kakve su ovo zalopojke?! Kako mozete da krivite nekoga zbog prognoze? Niko vam nije uzeo pare iz novcanika. Niste deca pa da je neko drugi odgovoran za vase greske.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

ahaha smesni ste...padate pa vam je drugi kriv ahahaha...komicno bas!

Najlakse je okriviti drugog...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Najjace je sto ispade Saj kao NBS i ostale drzavne institucije.
Kako ne shvatate da postoje ljudi koji nisu trgovci, tipa prodaj kupi i tako u krug. Rekao je da ce biti svaki LTC zlata vredan i bio je, nije vredeo nista a izlazio je na 48$.
Evo ja verujem da ce ponovo da skoci par puta u odnosu na sadasnju cenu.

Najjace je sto ispade Saj kao NBS i ostale drzavne institucije.
Kako ne shvatate da postoje ljudi koji nisu trgovci, tipa prodaj kupi i tako u krug. Rekao je da ce biti svaki LTC zlata vredan i bio je, nije vredeo nista a izlazio je na 48$.
Evo ja verujem da ce ponovo da skoci par puta u odnosu na sadasnju cenu.

Nemoj tako, sada ces ti biti odgovoran za sudbine novih 100 ljudi. :D

Bicu i ja, stekam LTC vec nekoliko godina sa nekoliko izlaza i ponovnih ulaza ali ga stekam :)

Evo, baš o ovome sam i govorio, i nisam jedini koji misli tako.

Pa nije baš tako jednostavno i svedeno. Niko nije znao kako će se situacija razviti sa alt-ovima.
Dakle nikom nije Kurajber kriv, osim ako on nije onaj Charli Lee :d ili kako se zove glavni lik u LTC taboru.

Inače on je, čini mi se i tražio ovaj podforum :)

Bas suprotno, trebalo bi da slavimo!

28.nov 2012. - vrednost LTC 0.06$
28.nov 2013. - vrednost LTC 38$

633 puta je skocio za godinu dana!

Poslednja izmena:
U biznis sam uleteo pocetkom 2014 tako da me apsolutno boli uvo za taj rast. :laugh:

Trebalo bi da naucis da jeftino kupis, a skupo prodas, a ne obrnuto :D

Naucio sam. ;) Vec duže vreme samo to i radim.

Poslednja izmena:
Sad ispade da se ovde neko žali da mu je sajber secikesa kurajber preporučio da uleće u LTC. Promašili ste poentu dečice, samo sam rekao da se od njega ovde nije moglo progovoriti niti napisati ništa što je suprotno njegovom mišljenju, a isti *****izam se nastavlja i sad, jer vas mrzi da pročitate dve strane postova. DakleM, nisam se žalio da me je čovek naložio na LTC nego da ovde vlada jednoumlje, a sve što se kaže suprotno se shvata kao prst u oko ! I onda se desi da veliki LTC mesija podvuče rep i promeni priču...nešto mi je to poznato... Aleksandre Vučiću, ti li si ?

Saj je IZDAJICA ja mislim da je bas ono sto je on dumpovao srusilo okcoin, ako dobro pogledate grafik tacno se vidi 28.5.2016 u 13.44:34sec neko je dumpovao 666 LTC i od tada ponor!
Pogledajte prilog 202515

Poslednja izmena:
Ma neka sam im kriv, nemam ja moralnih problema s tim.
Ja nikada nisam trazio krivca za svoje pehove. Za sve svoje greske sam sam kriv. Ali sve odluke sam uvek donosio sam za razliku od nekih koji nemaju pojma ni sta ni kako a zele da se obogate.
Gospodo, izvinite sto nemate svoje Ja, sto nemate svoje misljenje niti svoje planove. Moji planovi su pravljeni za 2-3 godine unapred i gle cuda, mnogo se stvari izdesavalo u medjuvremenu pa sam i ja malo promenio planove. Izvinite sto 3 godine nemate svoj plan i sto se sada osecate izdano i izvinite sto vas nisam obavestio o svojim planovima. Radio sam neke pametnije stvari u zivotu ;)
Sve u svemu, sta je problem sto je moja procena sada da ce eth vise da raste nego ltc?! Meni sigurno niko nece da prica sta cu ja da radim sa svojim novcem i novcicima. Ako hocu da procerdam sutra u kafani ili da investiram u bilo sta to je moja stvar. Dajte bre sidjite na zemlji i priznajte sebi gde ste gresili. Mene licno bas briga, ne zelim ni da znam ali vidim da vam je krivo sto sada ne zaradjujete a neko drugi zaradjuje. Pogresio sam hiljadu puta i pogresicu jos milion ali to je moja stvar. Sami krojite svoju sudbinu isto kao i ja. Student lepo kaze, bilo vam je lepse da verujete u cenu od 100$. Na zalost, to je vasa realnost. Deal with it.
Kada bude vreme za LTC skok i zaradu lako cu da se vratim nazad.
BTW, junaci i dalje vam stoji otvoren onaj poziv za upoznavanje koji ste tako jako prizeljkivali jutros ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Zamisljam samo da se Sajove predikcije ostvarile pa kad bi onda jedno 200 botova bez mozga i misljenja krenulo da mu kupuje stanove, automobile, kamione i avione ne bi znao covek sta ce, ovako su ostali zauvek da kmece i cekaju drugog Mesaju koji ce da ih uhvati za ruku i odvede u neko bolje sutra...

Vrh Dno