Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa da,pošto je većina ETH-a kod osnivača onda svakako ne može biti nekog masovnog dampa jer nisu ludi da sami obore cijenu i upropaste i svoj novčić i svoj profit. Eto jedne korisne stvari kad je u pitanju premine :).

Tacno ali da pumpas treba BTC, a da ne pricamo kad se radi o lovi NIKO slozan nije, tako da je uvek pitanje dana... interna svadja, neki bug jer uopste nije testiran detaljno, itd

:D

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Bome kako je krenulo možda se to promeni. :D

Litecoin Difficulty: 40,077

Šalu na stranu nešto se čudno desilo sa snagom litecoin mreže.

Verovatno u odnosu na BTC, sto vecinu trgovaca vise interesuje odnos prema istom

@ student

Sto smatras da je 15$ plafon?

Pa onako...prosle godine je doleteo do 0.03 prema BTC-u, ove godine ima zanimljivijih igraca od LTC-a pa verujem da to nece dohvatiti. Mislim da btc nece preko 700 pa kad to sve sumiram uz idealan timing ja cu biti veoma zadovoljan sa 15 i tu cu ga izbaciti, 90%. 10% cu ostaviti onako. Ako slucajno btc rikne pre 700, onda je mozda moguc 0.03 nivo i ove godine pa bih ga tu izbacio, opet 90%. Za BTC preko 700 nemam plan, tako da moram pratiti. Ako se zaleti preko 1000, onda se svasta moze promeniti, tu pre svega mislim na masovan izlazak iz svih altova...

Pa onako...prosle godine je doleteo do 0.03 prema BTC-u, ove godine ima zanimljivijih igraca od LTC-a pa verujem da to nece dohvatiti. Mislim da btc nece preko 700 pa kad to sve sumiram uz idealan timing ja cu biti veoma zadovoljan sa 15 i tu cu ga izbaciti, 90%. 10% cu ostaviti onako. Ako slucajno btc rikne pre 700, onda je mozda moguc 0.03 nivo i ove godine pa bih ga tu izbacio, opet 90%. Za BTC preko 700 nemam plan, tako da moram pratiti. Ako se zaleti preko 1000, onda se svasta moze promeniti, tu pre svega mislim na masovan izlazak iz svih altova...

pazi i sa skromnoscu da ne izletis prerano kao i na eth sto si

Izletecu ja na 10 samo da ne gledam vise ovo i mucim se

pazi i sa skromnoscu da ne izletis prerano kao i na eth sto si

To je istina...ali uvek ima drugih kandidata za zaradu tako da je bitno samo biti u plusu. Kad nisi bagholder godinama svaki plus ti je dobar. Ko ceka od 20$ taj se nacekao a nivo frustracije da ne pominjem...Sto se mene tice bolje prerano sa plusem nego nikad...Zamisli da si izasao iz FTC -a na 16-18K...Al bilo malo...

Izasao sam sa 30% FTC na toj ceni, naravno sell je bio ne damp, ma FTC jeste long kod mene onako bas emotivno i opet ce biti :) Mislim da je najteze pogoditi meru da nije preskromno i nije prebahato, prednost je kada imas kolicinu dobru pa ranije krenes da izlazis a ne cekas neke nenormalne cene.

Izasao sam sa 30% FTC na toj ceni, naravno sell je bio ne damp, ma FTC jeste long kod mene onako bas emotivno i opet ce biti :) Mislim da je najteze pogoditi meru da nije preskromno i nije prebahato, prednost je kada imas kolicinu dobru pa ranije krenes da izlazis a ne cekas neke nenormalne cene.

Uvek je problem kad si holder duze vreme...Sto vise cekas to su ti ciljevi veci. Kad uletis i ukenja te da je prava cena i izadjes za nedelju-dve, ne stignes da se emotivno vezes za coin :)

Mene je upalilo na par coina na ovaj nacin...izlaz odlican...u medjuvremeno trgujem na kratko sa ovim novitetima

Mene je upalilo na par coina na ovaj nacin...izlaz odlican...u medjuvremeno trgujem na kratko sa ovim novitetima

Ma kad se ljudi napale onda je cao mozgu...Ali treba imati u vidu da je u 2013. LTC nahvatao 48$ ali ih je bilo duplo manje nego danas. Tada je BTC-a bilo oko 3.3 mil manje nego danas, pa je opet muka da probije i 600 a kamoli 1200 ili vise. Ne kazem da nece nikad ali je tesko i sporo ide. Neki globalni finansijski poremecaj bi pomogao mozda. Tada (2013.) je LTC bio jedina ozbiljna alternativa, i u glavama i tehnicki gledano, ali danas je situacija mnogo komplikovanija. ETH, DAO, LISK, DASH, XMR, svi oni imaju snaznu podrsku svojih sledbenika koji ce ih tesko napustiti, a to je potrebno da bi se moglo pumpati nesto novo, ili staro (poput LTC-a), jer nema toliko svezih para u prici, marketcap ukupni se ne menja mnogo...

Ja mislim da ako krene pamp lako ce sledbenici preci iz jednog u drugi pa se vratiti sa vecim saldom u svoj emotivno tehnicko empatican coin :)

Ja mislim da ako krene pamp lako ce sledbenici preci iz jednog u drugi pa se vratiti sa vecim saldom u svoj emotivno tehnicko empatican coin :)

Hoce, ali najvise sredstava treba za pokretanje pampa, pogotovo kod uspavanih novcica...Posle se sve vec reciklira u vecoj ili manjoj meri...Evo malo chartova da ilustruju kriptosvet....

https://coinmarketcap.com/charts/

Kapitalizcija je prividna dok se ne kupi novcic...pare mogu lezati na berzama godinama u vazduhu do momenta kupovine. Verujem da ce se pare brzo pojaviti onog momenta kada btc predje 1k.

Kapitalizcija je prividna dok se ne kupi novcic...pare mogu lezati na berzama godinama u vazduhu do momenta kupovine. Verujem da ce se pare brzo pojaviti onog momenta kada btc predje 1k.

To sigurno, ali chart 2 i 3 su zanimljiviji. Trenutno je udeo BTC-a u celoj prici oko 80%, a altovi su 20%, u sumi 11.2 Mlrd $. Max je bio skoro 16 Mlrd $ a max udeo BTC-a bio 95-6%... Ali...95-6% udeo BTC-a je bio nedelju-dve pre pumpa BTC-a. Znaci samo se izljuste svi altovi pa ko stigne da unovci BTC. Pametniji istresu BTC malo ranije pa kupe altove kad svi iz njih izlaze masovno, i onda im prodaju te iste po x3, x5 ili x20 vecoj ceni i ponovo unovce BTC za 20% manje $ ali sa kusurom od par kuca i skupih automobila, kako ko :)

Poslednja izmena:
Da ali kad kinezi odluce da coin ide gore onda tu nema nikakvih grafikona dokazano 1000 puta zadnji put letos kad je ltc otisao preko 0.03

Nazad
Vrh Dno