Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Taj letos pump je pukao jer su neki hackeri ddos-vali okcoin i ucenjivali ih (pa je zati i tako naglo pucanje bilo na 0.03 gde se masa njih na okcoin-u ostalo zaglavljeno)... tako da su kinezi sad max obazrivi, ipak i okcoin i huobi prvo treba malo vise da se zastite od napada

Nije jer niko osim par srecnika nije izvukao plus, pucanje ne bi bilo naglo i masa koja je pumpala bi se izvukla sa zaradom, ovako je vecina njih u minusu

ne tacno mogao si da ga promenis za btc pa bi sada imao cenu od ~20$

A mogao sam i da ne slusam pametnjakovice sa foruma i ne kupujem LTC dok je bio jako jefrin (ccc preko 10 $) i ne bi se nervirao niti imao ikakve probleme i gubitke. Za slucaj da nisi svatio ja nisam muljator kome litecoin sluzi da uveca kolicinu Bitcoina kao tvoj kolega G ili lik koji skace sa valuta na valutu u nadi da mu sa jednom posreciti kao tvoj kolega S vec cisti litecoiner koga je od kriptovaluta interesovao samo Litecoin.

Poslednja izmena:
Ma oni jos ni nemaju exchange, vec u beta fazi a sajt je pre svega namenjen debitnim karticama koje nude... verovatno nemarno fakuju trgovinu da bi se tako reklamirali

Pa nabijaju volume da bi se prikazali kao da imaju ogroman broj korisnika koji trguju kod njih, uostalom nisu oni jedini da budem iskren sad mi se najvise svidja CEX.Io imaju najbolji kurs a kad zelim povuc lovu imaju najmanji fee i u mom slucaju instant transakcija.

Šta znači "fakuju trgovinu"? Malo mi nejasan izraz... jel' to znači "jeb@vaju trgovce" ili "lažno trguju" :eyebrows:

Pa nema berze, ja sam registrovan na sajtu kad udjes na exchange pise da je u beta fazi i da ne radi... e sad sta API vrti iza to samo oni znaju, verovatno se uopste ne trguje vec testira

Ja sam ltc otresao za eth odavno, nesto mi ne deluje previse zivahno pa nije bilo svrhe da ga cuvam. Za sada se pokazalo kao dobar potez. Nisam neki optimista da ce ltc da se ritne.

Starašno navuci gomili ljudi pricanjem bajki o necemu a onda ga napustiti dok neki i dalje cekaju da poraste kako bi bili na nuli. :mad:

Koliko je $ vredeo kada si ga se otarasio i šta bi sa principima (tipa necu da me prevare i prodam im novcice jeftino cc 10$)?

:wc:

Poslednja izmena:
Starašno navuci gomili ljudi pricanjem bajki o necemu a onda ga napustiti dok neki i dalje cekaju da poraste kako bi bili na nuli. :mad:

Koliko je $ vredeo kada si ga se otarasio i šta bi sa principima (tipa necu da me prevare i prodam im novcice jeftino cc 10$)?

:wc:

Kao što sam već barem 10 puta napisao pa popio ban sa starim acc, dokazana jajara,secikesa i pilićar, večito NJEMU nešto mrdnuli, skratili ga za brdo novčića, i posle 3 godine priče i prosipanja pameti, ista ta jajara i pilićar se opere u jednom postu.
Voleo bih ga upoznati, čisto da ga nalupam, a verujem da nisam jedini, toliko mršenja muda i navučenih ljudi i onda pranje u jednoj rečenici. Pa bre, big Vern je za ovoga poštenjačina !
BTW skoro sa crypto koji sam imao sam prodao, tako da se ne misli da sam ogorčen zato što sam se upecao na priču...

Polako ljudi. Svako ima svoj izbor.
Jedno je sigurno u ovom haosu od crypta: Strpljen - spasen.

STo jess/jes @Saj je zakivao LTC u nebo, bilo je prica ceka 100$ neda iz principa koliko je postova napisao mislio sam da ga nikad nece prodat po smjesnoj cjeni.

E sad to sto je on uradio i sto je pisao po forumu vi niste trebali da fermate ni 1%, ako ste vi na osnovu njegovi postova zakljucili da trebate Holdat LTC, onda ste sami krivi (da vas ne nazivam ruznim imenom).

a i na samom trollboxu na poloniexu lepo pise svakih par minuta. savet na trollboxu za kupovinu novcica vredi onoliko koliko ste ga platili. Ako vec hocete da budete "investitori" onda sami radite svoja istrazivanja i donosite odluke, a ne da slusate nekog drugog. Pa evo da neko cita samo zeljka sta pise taj nikad ne bi usao u eth ili kopao isti iako nas 99% tvrdi da je extra coin za zaradu. I ko je onda kriv?

TAcno tako kad je lova u pitanj neko se ne slusa, samo svojom glavom razmisljajte kanite se sta drugi misle. Slusajuci @zeljka ne bi niko usao u mining ETH-a jer po njegovom tesko sssrrannjje, a ko ga god kopa trlja ruke ;) i ko zna do kada cemo trljati to niko ne zna.

Ma sve je to jasno, ali u nekom periodu ovde nisi smeo (bukvalno) iskazati svoje mišljenje ako se kosi sa mišljenjem pomenute secikese...znam brdo ljudi koji ovo prate i čitaju, a pritom su u sve ovo ušli vođeni zaradom, nisu strukom iz IT i poprilično ozbiljno shvataju ovo što se ovde piše, a gorepomenuti se predstavljao kao mesija LTC-a...

TAcno tako kad je lova u pitanj neko se ne slusa, samo svojom glavom razmisljajte kanite se sta drugi misle. Slusajuci @zeljka ne bi niko usao u mining ETH-a jer po njegovom tesko sssrrannjje, a ko ga god kopa trlja ruke ;) i ko zna do kada cemo trljati to niko ne zna.

Da je tesko ... to je istina, ali da donosi pare to je jos veca istina.

Ma sve je to jasno, ali u nekom periodu ovde nisi smeo (bukvalno) iskazati svoje mišljenje ako se kosi sa mišljenjem pomenute secikese...znam brdo ljudi koji ovo prate i čitaju, a pritom su u sve ovo ušli vođeni zaradom, nisu strukom iz IT i poprilično ozbiljno shvataju ovo što se ovde piše, a gorepomenuti se predstavljao kao mesija LTC-a...

Od koga? ko tebi moze zabraniti da iznosis svoje misljenje (naravno postujuci pravila foruma), imas pravo da pises sta pozelis to ako se neko ne slaze s tobom, to samo znaci da nemate ista misljenja i nista vise moze da pise sta god ko zeli.
Opet se vracam na primjer @zeljka sa njim se ne slaze 99% minera, ali covjek ima svoju pricu to mu niko ne moze zabraniti, ja ga prvi postujem, ali se ne slazem sa njim.

Problem minera je sto se lako navuku, pa eno reddit je pun ethereum mesija i to sad kad je cena skocila gore, ja nikad nisam rekao da ga ne treba kopat, mrzim ga jer je mutljavina teska, ali isto tako jer je mutljavina iz istog razloga je skocio a mozda ce jos skociti ako se to ekipi iza istog svidi a ako ne pasce debelo kad isti odluce da ga gurnu na 1$ jednog dana, ako nekom to nije jasno i treba sve da izgubi
A ako se neko upeca pa sam je kriv, mineri nikad nisu bili oni sto misle za sebe vec citaju ******stine, eno zar nije tvrdio neko da su mu na 4chan resili misteriju, hahahah sta reci, ljudi ne kontaju da ih nekad usere a da je cilj da ih na duzi period izmuzu jer kako bi oni sto su sve isplanirali izasli sa debelom zaradom

A ti sto se osecaju ovde ili bilo gde prevareni, glavu o zid i lupajte sto jace mozete jer ste SAMI krivi

Inace LTC uskoro na mesecu:
Pogledajte prilog 202464

Poslednja izmena:
stvarno mi je zao tih minera koji su se navukli da kopaju eth :) verovatno nemaju zaradu. Da ce skociti skocice, da ce pasti pasce. Na koliko i kad niko ne zna. Ko zeli da bude "investitor" i od 5$ napraviti 5000 bolje da investira u neke nekretnine ili nesto, a ne na sicu zgrnuti milione. A taj koji nece prodavati eth do poslednjeg dana to je njegova stvar, mozda mi ispadnemo glupi mozda on. Mislim da nema potrebe vec 100 strana unazad pljuvati nesto sto trenutno daje pare ali opet i to je potrebno da opet neko ne pomisli da ce na 5$ napraviti 5000 tako da sto kaze goldi postujem zeljkovo misljenje :)

@zeljko
ja tebe potpuno razumijem jednog dana ce to biti tako kao sto ti kazes otice u bunar :d, ali do tada treba jahat na ovim talasima, kopat ga i zaradjivat lovu.

Za ove sto su slusali @Saj-a ja ne znam sta da kazem a da ih ne uvredim, pa da smo mi slusali genijalaca svi bi rasprodali btc na 200$ i cekali da kupimo po 150$ :d udrite glavom od zid ako slusate druge, ne samo kad su kriptovalute u pitanju nego uopsteno u zivotu ;)

Od koga? ko tebi moze zabraniti da iznosis svoje misljenje (naravno postujuci pravila foruma), imas pravo da pises sta pozelis to ako se neko ne slaze s tobom, to samo znaci da nemate ista misljenja i nista vise moze da pise sta god ko zeli.
Opet se vracam na primjer @zeljka sa njim se ne slaze 99% minera, ali covjek ima svoju pricu to mu niko ne moze zabraniti, ja ga prvi postujem, ali se ne slazem sa njim.

Kolega hogarnp je ovde poznat po iskrenosti i oštrom jeziku (direktnom napušavanju :d) pa kad je god izneo svoje iskreno mišljenje bio je banovan...

Nisam to upratio :D ako je krsio pravila foruma i treba da ga sankcionisu ;) napisao sam ja gore u postu "iznosis svoje misljenje (naravno postujuci pravila foruma)"

Al se primaju neki, umrecu od smeha :d
Sad dampujte novcice, taman da spremim jeftinih 12.000 komada pred pump ;)
Cemu vam sluze te glave na ramenima ako ne da razmisljate svojom glavom?
Ko hoce da me upozna slobodno neka mi posalje PM da se dogovorimo, nemoj da se ustrucava uopste.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno