deklaracija
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2009
- Poena
- 350
Sto bi neki rekli ! Drz'te se polecemo !
Pa Fontas je nacrtao tacno...mozda malko nize od onog sto su uradili. A nije ti sumnjivo da se pojavio posle godinu dana tisine, pa i Coblee iznenada na troll boxu juce lozio masu kako ide LTC do 10 pa tad ocekuje pad cene pa posle nekad u buducnosti mozda i 200...I ne pitas se ko je imao moc da u 7:59 pusti 250K LTC-a u sell-u odjednom, OK coin...Mislim nema mnogo tolikih holdera+sto je pre toga pojeden zid od 50K u cemu sam i sam ucestvovao...oko 6:22 jutros. Dakle taj coblee je organizovao i pump i dump da bi se napunio parama. Kao sto rekoh euforicni pohlepom oslepeli ljudi su kupovali i sakom i kapom, 250K je sljustilo cenu za 8 yuana ali se ona brzo "oporavila" i nastavila rast. Kada su videli da se orderbook napunio tres jos jednom i ugasise svetlo, tj. iscupase lan kabl i pocinje party. Kao sto nasi Egipcani organizuju zabavu...Ugase svetlo, skinu se goli pa ko kog dovati. Samo kevi okace zvonce oko vrata![]()
Pa Fontas je nacrtao tacno...mozda malko nize od onog sto su uradili. A nije ti sumnjivo da se pojavio posle godinu dana tisine, pa i Coblee iznenada na troll boxu juce lozio masu kako ide LTC do 10 pa tad ocekuje pad cene pa posle nekad u buducnosti mozda i 200...I ne pitas se ko je imao moc da u 7:59 pusti 250K LTC-a u sell-u odjednom, OK coin...Mislim nema mnogo tolikih holdera+sto je pre toga pojeden zid od 50K u cemu sam i sam ucestvovao...oko 6:22 jutros. Dakle taj coblee je organizovao i pump i dump da bi se napunio parama. Kao sto rekoh euforicni pohlepom oslepeli ljudi su kupovali i sakom i kapom, 250K je sljustilo cenu za 8 yuana ali se ona brzo "oporavila" i nastavila rast. Kada su videli da se orderbook napunio tres jos jednom i ugasise svetlo, tj. iscupase lan kabl i pocinje party. Kao sto nasi Egipcani organizuju zabavu...Ugase svetlo, skinu se goli pa ko kog dovati. Samo kevi okace zvonce oko vrata![]()
Coble je rekao da je rast od 10 dana tesko odrziv i da se plasi dumpa juce... fontas je istovario na 5-6$ cim je krenuo da pumpa PPC,NMC i NVC ali vidimo vec se izvukao iz tog pumpa.......
Kod kineza su se sudarili sell i buy zidovi sad cemo videt sta ce biti i na okcoinu a i na houbie
Aha ali opet ta prepiska neznaci nista, coblee se i ranije zezao na nivou cene, bio sarkastican.... uvek kad su bila velika pomeranja dolazio je na btc-e chat, sta ja znam, sve je moguce ali to nista neznanci da jeste ili nije
Takodje ovaj pad opet neznaci nista, mislim svi su ga ocekivali ali su se potajno nadali da ce na vreme dumpovat, ja sam mislio da ce ustat ranije pa da cu pratit, bla bla... generalno mora da se desi veci dump posle ludackog rasta
Ja se nadam 0.008 do ponedeljka![]()
Mnogo je ,jer ovo mora da stane , kinezi su blokirani i ceka se njihova realcija
kako je neverovatno da na 5 menjacnica u isto vreme sve ide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari