Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

posle onog udara u beton , poletanje ce biti malo teze ...

el ce se dizaju Kinezi ode im LTC u bunar... :S:

Ja uopste neznam da li okcoin funksionise ili rade trade samo preko api-a volume je destkovan od ddos-a, sad zidom spusta se cena, i tera se panika.... ZESTOKA manipulacija, dok je jedino realan volume na btc-e trenutno

https://www.okcoin.com/future/market.do?symbol=1

lepo se vidi okcoin kako zid spusta cenu a volum nepostojeci, bitwisodm api ne funkcionise..... ko to zna kako su sve izveli, one verovatno lazi oko pumpa LTC-a, itd

Poslednja izmena:
ma sve je to smislio genijalcina a finansijski omogucio student :d

Pa Fontas je nacrtao tacno...mozda malko nize od onog sto su uradili. A nije ti sumnjivo da se pojavio posle godinu dana tisine, pa i Coblee iznenada na troll boxu juce lozio masu kako ide LTC do 10 pa tad ocekuje pad cene pa posle nekad u buducnosti mozda i 200...I ne pitas se ko je imao moc da u 7:59 pusti 250K LTC-a u sell-u odjednom, OK coin...Mislim nema mnogo tolikih holdera+sto je pre toga pojeden zid od 50K u cemu sam i sam ucestvovao...oko 6:22 jutros. Dakle taj coblee je organizovao i pump i dump da bi se napunio parama. Kao sto rekoh euforicni pohlepom oslepeli ljudi su kupovali i sakom i kapom, 250K je sljustilo cenu za 8 yuana ali se ona brzo "oporavila" i nastavila rast. Kada su videli da se orderbook napunio tres jos jednom i ugasise svetlo, tj. iscupase lan kabl i pocinje party. Kao sto nasi Egipcani organizuju zabavu...Ugase svetlo, skinu se goli pa ko kog dovati. Samo kevi okace zvonce oko vrata :)

Kao što rekoh, classic pump & dump

1dcb7188d4cb961d2a2ecc4783d730b8.jpg

Pa Fontas je nacrtao tacno...mozda malko nize od onog sto su uradili. A nije ti sumnjivo da se pojavio posle godinu dana tisine, pa i Coblee iznenada na troll boxu juce lozio masu kako ide LTC do 10 pa tad ocekuje pad cene pa posle nekad u buducnosti mozda i 200...I ne pitas se ko je imao moc da u 7:59 pusti 250K LTC-a u sell-u odjednom, OK coin...Mislim nema mnogo tolikih holdera+sto je pre toga pojeden zid od 50K u cemu sam i sam ucestvovao...oko 6:22 jutros. Dakle taj coblee je organizovao i pump i dump da bi se napunio parama. Kao sto rekoh euforicni pohlepom oslepeli ljudi su kupovali i sakom i kapom, 250K je sljustilo cenu za 8 yuana ali se ona brzo "oporavila" i nastavila rast. Kada su videli da se orderbook napunio tres jos jednom i ugasise svetlo, tj. iscupase lan kabl i pocinje party. Kao sto nasi Egipcani organizuju zabavu...Ugase svetlo, skinu se goli pa ko kog dovati. Samo kevi okace zvonce oko vrata :)

Coble je rekao da je rast od 10 dana tesko odrziv i da se plasi dumpa juce... fontas je istovario na 5-6$ cim je krenuo da pumpa PPC,NMC i NVC ali vidimo vec se izvukao iz tog pumpa.......

Kod kineza su se sudarili sell i buy zidovi sad cemo videt sta ce biti i na okcoinu a i na houbie

Poslednja izmena:

oce da kazes da ko je sta zagrebo do danas to je sto se tice ltc-a...

Coble je rekao da je rast od 10 dana tesko odrziv i da se plasi dumpa juce... fontas je istovario na 5-6$ cim je krenuo da pumpa PPC,NMC i NVC ali vidimo vec se izvukao iz tog pumpa.......

Kod kineza su se sudarili sell i buy zidovi sad cemo videt sta ce biti i na okcoinu a i na houbie

Pazi, pratio sam...

coblee:
D3liri0usk, it will probably go to $10 then drop a lot, then slowly climb to ATH
10/07/2015, 03:57:02

coblee:
Warner, probably around 200 the next time
10/07/2015, 07:00:04

To je bilo paljenje...Onda nestaje, u 7:59 istovari 250K na OK coinu i smeje se ludacima koji se raduju "jeftinim" novcicima...I onda vrhunac licemerja

coblee:
yeah, coinbase emergency woke me up. and saw this sadness
10/07/2015, 14:31:22

0

coblee:
goto2013, patience my friend
10/07/2015, 14:29:02

0

coblee:
i bought at right below 0.02. haven't sold
10/07/2015, 14:27:22

0

coblee:
pizzab, exactly. better to pump another coin
10/07/2015, 14:27:01

0

coblee:
i was really afraid of the dump, which was the only possible outcome of 10 days on increase
10/07/2015, 14:26:01

0

coblee:
omnisce, thanks
10/07/2015, 14:25:23

0

coblee:
Pizzapower, i know, but it really bothers me
10/07/2015, 14:24:02

0

coblee:
rj4321, yes, some guy just saying that he thinks buying Litecoin is a smart investment or something like that. i can't quite tell
10/07/2015, 14:23:01

0

coblee:
Litecoin is my baby, it pains me to see people getting hurt from this
10/07/2015, 14:22:21

0

coblee:
I know Kazin is trolling, but i HATE people spreading lies about me. HATE it
10/07/2015, 14:21:22

Koga ne mrzi da ne vadim iz konteksta, evo ga link, pratite timestamp. link

A inace Zeljku sam poslao sinoc pp da sam usao i izasao iz LTC-a sa par posto zarade i da idem da spavam u BTC-u jer sve deluje grozno, i da ne smem da to postujem na benchu jer ako gresim dupe biste mi pomerili, mada svakako me ne bi puno vas poslusalo ako bi iko, posto se moon smejao...

evo PP-a

Primaoci: zeljko
10.07.2015., 01:14
student student je tu
VIP member
Na forumu od
Aug 2000
Poruka
852
ltc
Necu nikom da sugerisem da ne ispadnem grbav ako sam se *****ao pa se za**** jos neko...ali ja sam usao na 0.028 pred kraj wall-a koji je bio i izasao na 0.0292...I odo da spavam koliko god da mozda raste veceras, tih 4% sto sam zaradio na ulozenih 25 BTC-a mi je dosta za veceras

Poslednja izmena:
Aha ali opet ta prepiska neznaci nista, coblee se i ranije zezao na nivou cene, bio sarkastican.... uvek kad su bila velika pomeranja dolazio je na btc-e chat, sta ja znam, sve je moguce ali to nista neznanci da jeste ili nije

Takodje ovaj pad opet neznaci nista, mislim svi su ga ocekivali ali su se potajno nadali da ce na vreme dumpovat, ja sam mislio da ce ustat ranije pa da cu pratit, bla bla... generalno mora da se desi veci dump posle ludackog rasta

Aha ali opet ta prepiska neznaci nista, coblee se i ranije zezao na nivou cene, bio sarkastican.... uvek kad su bila velika pomeranja dolazio je na btc-e chat, sta ja znam, sve je moguce ali to nista neznanci da jeste ili nije

Takodje ovaj pad opet neznaci nista, mislim svi su ga ocekivali ali su se potajno nadali da ce na vreme dumpovat, ja sam mislio da ce ustat ranije pa da cu pratit, bla bla... generalno mora da se desi veci dump posle ludackog rasta

Ovo sve stoji sto si rekao. I po 1000x se pokazalo da cenu za izlaz u letu uglavnom nismo sposobni da procenimo, nego se to mora odrediti ranije dok glave nisu usijane i biti disciplinovan. Gledam koliko vas je napisalo da je povuklo sell ordere...Da zapamtite za drugi put, i sam sam se tako opekao stotine puta i rekao sam sebi da se to vise nece desavati.

Hahaha Svaka cast za nos ;)
Nebi te zezali, odnos je bio jako povoljan za to sto si uradio. Mene one cifra nisu vadile nazalost, ja moram da igram na krupno. I nemam nameru da menjam nista. Svakako nisam u minusu.

Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani. ;)

Mnogo je ,jer ovo mora da stane , kinezi su blokirani i ceka se njihova realcija

ma ja sam izvajdio ~2BTC sto je nista, da nisam povuko sell ordere jutros od 0.03 bilo bi sad mnogo lepse i veselije....

kako to u sred pumpa da okcoin "prsne"...

Nazad
Vrh Dno