Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa ja bih krenuo od 10usd, ako dodje do 20 (mada sumnjam) izleteo bih sa 70% ako bude bio bas bas veliki hajp...

I ja sam pukao fino na ovaj LTC, sve sam pretvarao u njega i jos kupovao za kes kad je bio po 10$.

Sad cekam priliku da izadjem sto pre jer LTC nema buducnost. Samo ne znam kad, mozda beda opet padne ispod 2$.

Sta mislite?

A LTC nema buducnost zbog cega? Tvoja lova, radi sta hoces ali mislim da gresis. Student je lepo govorio da treba izaci iz LTC-a dok je padao i bio je covek upravu, sada kad raste suludo je izlaziti jer znamo da ce skociti vise nego BTC.

STUDENT JE JAKO CESTO U PRAVU I MOGO BI TO SVOJE ZNANJE CESCE da DELI SA NAMA... Njega nista ne kosta a i mi da vajdimo...
Jednostavno neki ljudi imaju bolji osecaj za trgovanje...

Ltc ce sada u ovoj turi ici do bar 0.0025 pa onda dalje i 10 $ nije nista cena mora gore

Polovljenje ce sigurno dovesti do rasta, ustvari imamo ga vec i sada. LTC je vec neko vreme ispod svake granice, red je da se malo vrati. Sada vidimo i da ima snage i da ima zainteresovanih da bi se tako nesto ostvarilo.

Puste zelje i mastanja su to sto ti serviraju ovi stari holderi :)

To da li su puste zelje i koje pametniji tj ciji je veci smo vec videli i cemo jos videti, jer upamtite , ako ce btc imati vrednost od nekoliko hiljada budite sigurni da ltc nece biti 10$+, nego cena ce biti adekvatna odnosu. I da ponovimo opet i pad cene btc u januaru je bio namesten tako je i sa ltc-om, jer samo i da ponovim samo jedan (od prvih deset) novcanik sa ltc-om kad pozeli vecu cenu on ce je i podici bez ikalvih problema, ko ne veruje kako nas narod kaze " zivi bili pa videli"

Ja licno ne verujem da ce ltc da predje 5usd u narednih 6m,ali bilo bi lepo.

Khm... jedno pitanj. Da li je uopste doslo do polovljenja nagrade na 25ltc po bloku?

Ne, još uvek je 50 po bloku 576 blokova, 28800 novčića dnevno, polovljenje je krajem avgusta. Užasna inflacija

Krupne ribe su lepo nastekovale Scrypt asice i samo peglaju. Proizvodjaci Asic uredjaja nisu ni dozvolili obicnim smrtnicima da dodju do istih, sve se namenski pravilo za velike igrace. Ici ce ovo gore, samo strpljivo.

bas tako i ti novi scrypt asic-i su izgleda nekoliko puta efikasniji od postojecih, a izgleda da rade i x11,x13,x15 algoritme

Ako diff skace po 10% svaki put znaci 10% ranije ce biti polovljenja. Ali posto diff miruje mesecima racunajte avgust. Pametni ljudi kupuju pre polovljenja, uvek skace ranije.

Diff dnevno varira gore, dole , ma ne dnevno na par sati za skoro deset posto. Rekao bi da kopaju kinezi na solarnu energiju. Ovo nema veze sa predhodnim komentarima, čisto konstatujem.

Ok, znas da tako mora? Neki blokovi se rese brze, neki sporije. Diff je odredjuje po brzini resavanja blokova. Nikada, ali nikada, brzina nece biti konstantna.
Kinezi imaju u Dalianu nekoliko megalomanskih postrojenja za minovanje. Znas sta se jos nalazi u Dalianu? Nuklearna elektrana. Veruj me da ne koriste solarnu energiju tamo :d

Ako si skroman zadovoljices se cifrom,ako si pohlepan uvek ces hteti vise ;)

Ako si zadovoljan prodaj. Ako mislis da mozes izvuci vise onda cekaj. Ne znam kakav odgovor ocekujes da cujes.

uvek sam se zeznuo kad sam cekao :) cisto me zanimalo vase misljenje

Poslednja izmena:
Iz prethodnog posta jako je lako zakljuciti da zelis da prodas i da ti treba malo podrske. E pa ja ti je necu dati :d
Odluka je tvoja. Realno u plusu si. Ja licno necu prodavati za ovu sicu ni u ludilu osim ako stvarno ne krene na dole ozbiljno da pada.

Sta da me poslusas? Nista ti ja nisam rekao i nemoj mene da slusas. Sam ti odluci, nemoj posle ja da budem kriv za nesto ;)

Ja sam rekao i da ce da skoci pa 100 pa jos uvek nista od toga. Jel treba sad da kazem da ce da padne na 1$?

Vrh Dno