Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Hahahahaha...ajde što ložite čoveka, još će da pomisli da je to istina..
@atomi većina ljudi je prodavala svoje BTC po 50-120$ (oni koji su kopali skoro od početka i po 5-6$) tako da ih je jako malo ostalo za prodaju kad je bio 1k$...Da si propustio prvu rundu jesi ali ako imaš keša i voliš da se kockaš kupiš sada 50-100 komada i čekaš cenu od 1k$ :smoke:

Ne... ja cu da budem game dev vac sam poceo da ucim....

~20k eura za jednu prodatu igru. Svakog dana mislim samo o tome.

Ima ljudi koji su zaradili nekoliko miliona od kriptovaluta veruj mi.

A ima i ovde verovatno,zasto ne bi bilo?

Poslednja izmena:
Onaj Sajber je verovatno imao toliko.

Znam ja njega jos dok je igrao Counter Strike

Ah sam sam kriv sto nisam bio dovoljno inforisan odma na pocetku...

To je milion eura,za boga miloga....

Pogledajte prilog 164583 :d:d:d
Jel se znamo odnekle? Davno je bilo kad sam ja to igrao. Verujem da ni ti bas nisi mlad cim se secas toga.

Onaj ko je kopao hiljade komada taj je i prodavao po mnoooogo nizoj ceni od 1200$. Neki su iskopavali i mnogo vise, kupovali po 100 grafika odjednom... Nisam ja nikada imao toliko, lazu :d

Nema potrebe da lozimo covjeka...
Jednostavno, ovi koji su usli na vrijeme su omastili brke, poput Saja i ostalih...
Sad si zakasnio, ali kupi bar 100-200 btc-a, pa cekaj neki veci skok...

Ili još bolje u LTC, kao reboot. :d

Ja i danas kupujem ltc pomalo od iskopa drugih coina, nikad se nezna sta sutra donosi...
Inace sam prodavao BTC po 7 i 8, na 11 je vec bila extra cena a onda sam se smejao kad sam prodavao po 230 a bogami je imalo sta da se proda i na 1000 USD...

Poslednja izmena:
bice dobar pump ltc-a i to skoro,samo kupujte.
Nisam ironican...
Neko ga tako lepo spusta vestacki da mu dusu vadi..

ancient-aliens-guy.png

da,da samo se ti nadaj , kad krene "talas" onda ces drugaciju pricu pricati, ali neka svi smo navikli da si ti takav i to je to

da,da samo se ti nadaj , kad krene "talas" onda ces drugaciju pricu pricati, ali neka svi smo navikli da si ti takav i to je to

Pa normalno da cu probati da uletim u pump...sada necu da ulecem dok pada. Bolje mi je da zaradim 5-10-15% jer nisam usao na vreme nego da imam a cena sa 48 pala na ispod 2...

Ti si nepopravljiv slucaj , tebi su uvek neki drugi krivi za tvoje lose poteze, a osnovno pravilo u biznisu je imati svega, u ovom svetu to je 33% btc 33% ltc 33% kes i nakrivis sesir i sacekas ponovo veliku cenu i opet jovo nanovo

Ti si nepopravljiv slucaj , tebi su uvek neki drugi krivi za tvoje lose poteze, a osnovno pravilo u biznisu je imati svega, u ovom svetu to je 33% btc 33% ltc 33% kes i nakrivis sesir i sacekas ponovo veliku cenu i opet jovo nanovo

Ja ne vidim da sam ikad nekog drugog krivio i za dobre i za lose poteze...gde si to nasao? Samo kazem da ti veze nemas sa trendovima i cenom i samo ponavljas kao papagaj da ce da ide gore i da treba kupovati (mislim na ltc). To pricas jos od 30$, sad sam na telefonu pa ne mogu da kopam po temi, ali ako bas zelis mogu ti to hronoloski prezentovati, i iskreno se nadam da te niko nije poslusao za to. A zlatno pravilo je da nikad nemas ono sto gubi vrednost, bio to ltc, btc, dolar, dinar sta god.

Odlicno , pa sta onda samo kukas kao neka baba ovde , opusti se malo zapali i ti koju cigaru

cita knjige kao Hermiona :d

verovatno izgubio lovu na LTC-u, pa ga pljuje gde stigne..
Realno, sad sa ltc-om na ovoj ceni nema sta da se izgubi
jes da nije tema za ovo, al ako neko prati flo/ltc nek poseti cryptsy

verovatno izgubio lovu na LTC-u, pa ga pljuje gde stigne..
Realno, sad sa ltc-om na ovoj ceni nema sta da se izgubi
jes da nije tema za ovo, al ako neko prati flo/ltc nek poseti cryptsy

Prvo sam bio zaradio, pa me onda LTC izvukao iz jednog jako loseg poteza, pa ulazio/izlazio vise puta. Verovatno mi je doneo vise zarade nego gubitka, u smislu para, ali zivaca pojeo gomilu. I uvek moze da se izgubi, sto se narocito odnosi na LTC...

Nazad
Vrh Dno