Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

neki ovde kao da su zaboravili kako u ovom svetu stoje stvari (ako jeftin je sada Memoril), sve ovo naklapanje moze se okaciti kako kaze Marko NS "macku o rep", i da se razumemo , ako ce BTC biti preko 2000-3000$ i LTC ce imati svoju cenu koja nece biti ni blizu kao sada, vec u odnosu 0.035-0.05, zivi bili pa videli

Od decembra 2013. do danas izgenerisano je 14 miliona novih LTC-a, sto znaci da ih danas ima za 50% vise nego tada...Pa procenite koliko ga je lako pumpati danas u odnosu na ono vreme. Volim kad nisam u pravu, u oktobru 2013. sam rekao da BTC verovatno nece nikad biti 1000 pa sam pogresio, pa ajde da opet pogresim kada budem rekao da LTC nece biti vise od 15$ u narednih Phoenix nedelju dana (300 dana zemaljskih)...

Ahahahaha, e ovo je dobar post.
Saglasan sa ovim, ali neka samo bude, pa makar i za 2 godine LTC 50$ opet.

Meni se isplati da ode na 650$ :d Juce sam skontao da je ovo godina koze, moja godina, nema sanse da fail-ujem :d:d:d
Salu na stranu, ja od ove godine imam ozbiljna ocekivanja. Prosla godina je ostala pusta zelja, stvarno sam se nadao necemu ali ove godine to ocekujem. Nebi bilo rdjavo uopste i da ode na 50$ cak i sledece godine ali ja ocekujem da ide vise. Otom potom, ima vremena za te price ali bitno je da optimizma ne nedostaje.

Ode diff u bunar, kao da je nestalo struje u Dalijanu. Eh koliko je sada daleko onih 50K o kojim smo nekada pricali i koje smo presisali u jednom trenutku.

Ma nek se ugasi skroz kad su devovi dozvolili da se novcic centralizuje i izgubi svoj osnovni smisao da je decentralizovana valuta, samo mi krivo sto sam bio slep i ne istovarih se do kraja....

Bez brige nece ici ispod 40000.
Ne brinem ja ni ako padne, samo konstatujem.

Ma nek se ugasi skroz kad su devovi dozvolili da se novcic centralizuje i izgubi svoj osnovni smisao da je decentralizovana valuta, samo mi krivo sto sam bio slep i ne istovarih se do kraja....
Devovi su katastrofa, opet pocinjem da verujem da su oni samo urbana legenda. Avalon je najveci krivac kad je odigrao onaj kvaran potez, nisam siguran da je to iko mogao da spreci. Tj. moglo je da se predje na drugi algo ali to bi bilo ravno kolektivnom samoubistvu. Bili su oni svesni toga.
Krenuce to gore, nemas razloga za brigu. Pogledaj btc/usd i ltc/usd i videces da su im grafikoni identicni. Odnos jeste trenutno nepovoljan po ltc ali ojacace on. Meni je samo zao sto nisam sav ltc izmenjao onda za drk ali ok. Nemam nista protiv ltc-a, samo mnogo vise cenim drk.

Ja sam odavno rekao da vise volem drk i da je daleko bolji novcic i od ltc-a i od btc-a zajedno, stojim iza toga.
Ltc ide istom putanjom kao btc, nista novo. Dinosaurusi.
Btc je tu da utre put za kriptovalute, ltc ce da prati... Drk je druga prica, osvezenje, nova energija. Koliko je njegova anonimnost dobra stvar dovoljno je reci da ga je i slik road uveo. Transakcije su ludacki brze, pocinje na sve vise mesta da se prihvata i uskoro gde god prihvataju btc prihvatace i drk.
Nije tema bas ovo ali eto cisto da objasnim jos jednom moje motive. Za ltc nema vise sta da se prica.

Pokazi neki dokaz da vidim koliko screenshot?

Ma šali se čika Phoenix, to je bilo nekada u srećnim vremenima, sada sa 10ak grafičkih ne možeš da nahvataš više od 200 evra na dan :(
Tužna je sudbina nas rudara...

A koliko ste zaradili do sad ?

Da bi ušao u naš klub rudara, i da bi saznao sve pojedinosti oko zarade, moraćeš da prođeš inicijaciju. Ponesi živu kozu, pentagram već imamo.

Pitam ,da znam cisto sta sam propustio.

Samo da vam dam savet jedan ako zaradjujete neke velike pare ne moj te to da poduzete u realan novac nego gledajte da napravite neke sopstvene biznise preko interneta.

Koju opremu imas Stormbringer_bg i sa koliko kartica rudaris i koju brzinu na pool dostizes?

Poslednja izmena:
@atom
Bicu posten, NIKO ovde od nas nece da ti kaze cime sve raspolaze i koliko je ko zaradio samo eto mogu da ti kazem da su pojedinci kupovali grafike na palete...
Prica je zavrsena propustio si sta si propustio....

Racunaj da su pojedinci imali i vise od 1000 BTC-a, a cena jednog je bila gotovo 1000 eura. Pa racunaj. ;)

Ko sada ima i koliko, nece ti niko reci, ali si dosta toga propustio.

Onaj Sajber je verovatno imao toliko.

Znam ja njega jos dok je igrao Counter Strike

Ah sam sam kriv sto nisam bio dovoljno inforisan odma na pocetku...

To je milion eura,za boga miloga....

Ma da ******* igrac taj Sajber, :D misilim da je dosta BTC-a prodao u peaku i za te pare kupio gomilu CS servera.

A kad je skocio DRK nekretnine po BG???

Nazad
Vrh Dno