Kako pada mozda vec sutra sleti na 300$, ako ovako nastavi ni ispod 1$ za ltc nije ne moguce ustvarnosti ovo lici na pravu propast.
ma da onda je pera kojot opet uvio cokoladu po 100 put
Kako pada mozda vec sutra sleti na 300$, ako ovako nastavi ni ispod 1$ za ltc nije ne moguce ustvarnosti ovo lici na pravu propast.
I btc je prosao isto to, skoro 3 meseca se radilo u minusu ako se ne varam pre nego sto se desio pump. Samo strpljivo, sve to nekako dodje u normalu.
Period kada je Avalon isporucivao s kasnjenjem kod su sami pumpali diff i dok je cena padala... Secas se?Nije se nikad kopalo u minusu, barem ne do pocetka ove godine. Diff je padao, ali je uvek bilo isplativo kopanje cak i da dnevno prodajes iskopani BTC.
Period kada je Avalon isporucivao s kasnjenjem kod su sami pumpali diff i dok je cena padala... Secas se?
Ako mislis na maj-juli...tada se vec nije kopalo karticama, svi su cepali LTC
Zato sto za 2 meseca mogu da umnoze lovu nekoliko puta i posle te pare uloze ne znam ni ja gde?A sto ne bi investirali u nesto normalno, npr opremu, novu tehnologiju u njihovoj sferi nego ce u jadne kriptovalute?.
Mozda si mislio na trgovce oruzjem a ne na proizvodjace oruzja :-D, tesko mogu da poverujem da ce npr folcvagen da kupi neki tamo coin B-)
Zato sto za 2 meseca mogu da umnoze lovu nekoliko puta i posle te pare uloze ne znam ni ja gde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari