detelinarapoker
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.05.2014
- Poena
- 69
Najbolje ti je da sačuvaš ceo folder da nečekaš sinhronizaciju. Instaliraš novčanik, obrišeš litecoin dir. prebaciš sačuvani dir.
Možda tako misliš jer ne kopaš. Ja pričam orudarima. Prošle godine avgust struju nisam pokrivao. A sad ko ubode par dobrih valuta milina. Naročito ko kopa i čuva. Npr nlg ili ti gulden kopali po smešnom diffu i zaboravili na njega, a pre koji dan cena preko 1500 sa nekih 70Samo šteta što ga više nisam ostavio u šteku
A boolberry pre par nedelja prešao sa cpu na gpu... extra profit...
Usao sa u ovaj biznis pre vise od pola godine da bi kopao LTC a ne gulden jer sam na forumu procitao da se kopanje LTC isplati. Posto se tema bavi kopanjem LTC mogao bi da odgovoris da li su ljudi koji su ove godine krenuli sa kopanjem LTC-a uspeli da ih nakopaju dovoljno da otplate masinu.
Cekaj ti si usao u ovaj ''biznis'' samo da bi kopao LTC? Kakav je to rezon?
Usao sa u ovaj biznis pre vise od pola godine da bi kopao LTC a ne gulden jer sam na forumu procitao da se kopanje LTC isplati. Posto se tema bavi kopanjem LTC mogao bi da odgovoris da li su ljudi koji su ove godine krenuli sa kopanjem LTC-a uspeli da ih nakopaju dovoljno da otplate masinu.
ovo nenormalno skakanje diff-a, uz sve nizu vrednost ltc-a, me podseca na situaciju u zemlji... evropske cene [diff], a kineske [mozda cak i africke plate (ltc $)]
I opet, ljudi se nadaju čudu.
[YOUTUBE]watch?v=eAM9diyVRiM[/YOUTUBE]
naravno da jesu, bilo je dovoljno da kopaju pande mesec dana i da zarade
nećemo dočekati LTC na 50-100$ bez bar 100-200k diff
Tacno najpametnije je kupovat direktno LTC![]()
Pa moze niko ne kaze da ne moze... mada na 2$ jedino ako BTC krene da pada blizu 300...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari