Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ma to je problem vas što radite stvari po osećaju!

to što nemate nikakav plan, sprdate se i naduvavate vreme/cifre kad skoči nešto za 20 poena, prebacujete u neke dekadne sisteme. mene to zabavlja, a pored toga mi je to vrlo koristan berzanski indikator zapravo. :D

Poslednja izmena:
Prosli put kad sam pricao da ce ici jos gore 90% ljudi se istresla do 9$. Kad je otislo na 16 onda su kukali sto me nisu slusali i oni koji nisu do tada. Samo je Cacanin gurao do 48.
Da se razumemo, ne mora uopste da znaci da cu biti upravu ali treba biti spreman i za takvu opciju. Mnogo je los trip kada se istreses prerano i gledas kako nastavlja da raste. Znamo svi da ova prica odavno nema veze s mozgom, treba ocekivati neocekivano. Ja sam se spremio psihicki za sve varijante.

Sad tih 90% ljudi moze da udvostruci svoj stek...ko je sad tu ispravno postupio...ako krene pump opet, nekad, i dogura do neke xxx cene, ponovo ce se vratiti na 10-15$, kad-tad.

Vratice se sigurno, tu nema diskusije. Ja cu ovog puta pametnije da igram, rasprodacu sve i cekacu par meseci sigurno da dobro padne cena pre nego sto kupim.
Problem je sto su ti ljudi tada istrosili lovu jos zimus i nemaju sta da kupe sada tj nemaju cime. Malo ko danas ima lovu u steku, pogotovu neke ozbiljnije cifre.

ja ne mislim da ce biti tako, vise mislim da ce biti kao sa btc-om prosle godine , bio 265$ pa pao na 50$ pa na jesen opet 250$ i na kraju 1200$, ali se nije vratio na 50$

Nije ni trebalo na 50 da se vrati ali je pao dosta ispod tih 1200. Ne znam koliki je bio minimum, jel se seca neko?

Prosli put kad sam pricao da ce ici jos gore 90% ljudi se istresla do 9$. Kad je otislo na 16 onda su kukali sto me nisu slusali i oni koji nisu do tada. Samo je Cacanin gurao do 48.
Da se razumemo, ne mora uopste da znaci da cu biti upravu ali treba biti spreman i za takvu opciju. Mnogo je los trip kada se istreses prerano i gledas kako nastavlja da raste. Znamo svi da ova prica odavno nema veze s mozgom, treba ocekivati neocekivano. Ja sam se spremio psihicki za sve varijante.

Bukvalno sam uhvatio max cenu, nesto na 48$ a nesto na 0.05 u odnosu na BTC a BTC prodao na 1100$ to mi se prvi put desilo jedina je zal sto nisam sve istresao pa kasnije usao ponovo u LTC ... mozda je i ovako dobro jer sa posle neku sicu kupovao na 20+$ , 11$ , 6.8$ , 5$, i na 3.9$...

ma to je problem vas što radite stvari po osećaju!

to što nemate nikakav plan, sprdate se i naduvavate vreme/cifre kad skoči nešto za 20 poena, prebacujete u neke dekadne sisteme. mene to zabavlja, a pored toga mi je to vrlo koristan berzanski indikator zapravo. :D
prijatelju pa sto ti kad sve to znas do sad nemas kucu, jahtu, kola i sve sto ide sa parama, nego nas smaras ovde, jer ako neko ima neko znanje , a ne zna da naplati ( onda to i nije znanje)

A koji je tvoj doprinos ovde? Ne vidim da si nešto iole korisno napisao.

Recimo, javio sam LTC short oko $10 tj. 0.014+ LTC/BTC. Imaš history.
Na žalost, nisu bile stepenice već Bollinger Bands i Keltner Channels indikatori.
Dodatno, short-ovali su jači trader-i.

Pre par dana, cenio sam BTC dip ne niže od $450 i onda squeeze do 500 (vikend preko $500, ostaje da se vidi) dok su ovde bili bearish i čekali 446. 492 je ipak bliže 500 nego 446.
Opet nisu stepenice već active BTC swaps, bot micro buys, MFI i RPD.

Pravilo je da se ne radi sa više od 5% portfolia i javio sam kako sa malo uloga može solidno da se zaradi.
Ne vijaš da se obogatiš već čuvaš ono što imaš.

BTC a pogotovo LTC se svrtavaju u cisto manipulativne berze bez pravila igre i svaka analiza je uzaludna...... ovi sto trguju isto kupuju odokativno, jedino sebe tese da su to analizirali i pokazatelje videli u nekom garfiku sa 0% smisla
Takodje svi koriste manipulaciju da recima uticu na cenu pa se ponekad i to desi jer realno smisla nema :)

to što nema pravila igre ne znači nužno da je sve to samo manipulacija. :D naprotiv.

kao što ni regulativa ne isključuje manipulacije. pa pogledaj samo cenu zlata.

zlato u srbiji ni ne možeš da kupiš :d, a što je najgore, cenim da će u narednom periodu da padne na 1000 $.

Poslednja izmena:
Zavisi na osnovu kojih chart-ova si radio trade.
Tačno ali upravo sam napisao kako sam prepoznao manipulaciju.

Search: Brandon Rego aka Mtn Man at TopStepTrader, London Kill Zone, Hoag value trade setup (hint: http://data.btctrader.ru/index.html?pair=btc_usd)

Reakno tebi ti pokazatelji samo govore koliko je odokativni skupu i jeftino i ti se nadas da ce i ostatak manipulatora isto da zakljuci i krene da kupuje prodaje posle tebe :p

Ja sam malopre gledao i mislim da LTC ide na 6$, mozda i 4.5$ videcemo tako mi govore babe kad su mi palile ugljevlje.

Ja sam malopre gledao i mislim da LTC ide na 6$, mozda i 4.5$ videcemo tako mi govore babe kad su mi palile ugljevlje.

Fora je da kazes da ce pasti, a za pola sata kazes da ce skociti, cisto da pokrijes oba moguca scenarija, i kad se jedno od ta dva desi dodjes ovde obavestis nas kako si uspesno isprognozirao

Ne razumem vise ovo trolovanje keve mi. Ljudi zaradjuju trgovinom, a vama je sta? krivo sto vi to ne znate pa lupate gluposti svaki drugi post? Ja ne trgujem, zato sto ne znam, ali ne potcenjujem zato druge i sto je najvaznije ne spamujem. Batalite, smorili ste.

Ajde dosta je bilo, slažem se sa KurtK - klasično trolovanje.

Ne razumem vise ovo trolovanje keve mi. Ljudi zaradjuju trgovinom, a vama je sta? krivo sto vi to ne znate pa lupate gluposti svaki drugi post? Ja ne trgujem, zato sto ne znam, ali ne potcenjujem zato druge i sto je najvaznije ne spamujem. Batalite, smorili ste.

Ajde dosta je bilo, slažem se sa KurtK - klasično trolovanje.

Pa ljudi malo sale nije na odmet, vidite kako su losa vremena, dosta ljudi nervozno. Poz

a gde pise da mi imamo nesto protiv zarade na trgovini ? fora je sto neki ljudi se frljaju se sa svojim predvidjanjima o krakotocnom kretanju cena svakih pola sata menjajuci misljenje, neko ce da vidi pa da ga poslusa i onda kad izgubi lovu sta onda?
OVako barem ce da vidi od nas ostalih da ne treba da slusa tudja predvidjanja da napravi sam svoja i to je to

Pa stvarno, ko je rekao da ovde neko ima nesto protiv trgovine i odakle uopste takav zakljucak?
Au sto ste vi trgovci osetljivi na te grafikone. Kad vi trpate rudare, torbare onda vam je lepo i to nije trolovanje vec je matematika :)
Neka ljudi kazu sta misle. Ne mora da znaci ni da su upravu ali imaju pravo na svoje misljenje. Ko ne ume da prihvati kritiku ili salu na svoj racun neka ne proziva ostale i sve je ok.
Sada je toliko mrtvilo da nema sta da se prica o samom ltc-u pa se off topic-uje maksimalno.

yawn-17813658465.jpeg

ma ja vidim samo par nickova koji su se zakačili mene da smaraju i koji misfifikuju stvari, guše svaku diskusiju svojim glupim doskočicama i realno ubijaju meni želju da se uopšte javljam.

ja lepo napišem u dva posta da će srednjoročno ili dugoročno pasti ispod 400 $, a da se short term gleda 483 $, 495 $ i 505 $.

znači, vrlo konrketno i jasno iznesem procenu i držim se nje, a trolovi smaraju li smaraju. isto je bilo kada sam "mračio sa ltc-om" kad je tamo bio iznad 10 $ i rekao da je crna rupa. :d

i sad hoće još i imovinsku kartu da im se priloži da bi se dokazala validnost moje procene? haha, mnogo smešno.

Poslednja izmena:
ja se izvinjavam za ovaj off, nisam mogao naci u search-u ovo sto me zanima...

kopam 4 coin-a i doslo vreme da moram da formatiram disk i instaliram svez windows...

sta trebam da cuvam od coin-a, samo wallet.dat, ili backup... ili ceo folder koji je smesten u app data/roaming...

i ako sacuvam ceo folder, pa ga samo iskopiram na tu lokaciju na disku, kad sveze instaliram win, jel na taj nacin onda sve imam sacuvano, tj necu morati da radim ni sihronizaciju od pocetka?

ako nekog ne mrzi, samo nek mi baci link gde imam taj info, posto nisam uspeo naci, ili ako moze ukratko da mi kaze... hvala puno.

Vrh Dno