Tihi_Bandit
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.05.2013
- Poena
- 170
bandit, kako kad, pa piše ti u potpisu kad će!
je l se ti žuriš negde?
ma jok, samo pitam zbog ovog priloga ''uskoro''
jel se na ovu dekadu odnosi ili onu tamo?
bandit, kako kad, pa piše ti u potpisu kad će!
je l se ti žuriš negde?
ma to je problem vas što radite stvari po osećaju!
to što nemate nikakav plan, sprdate se i naduvavate vreme/cifre kad skoči nešto za 20 poena, prebacujete u neke dekadne sisteme. mene to zabavlja, a pored toga mi je to vrlo koristan berzanski indikator zapravo.![]()
Prosli put kad sam pricao da ce ici jos gore 90% ljudi se istresla do 9$. Kad je otislo na 16 onda su kukali sto me nisu slusali i oni koji nisu do tada. Samo je Cacanin gurao do 48.
Da se razumemo, ne mora uopste da znaci da cu biti upravu ali treba biti spreman i za takvu opciju. Mnogo je los trip kada se istreses prerano i gledas kako nastavlja da raste. Znamo svi da ova prica odavno nema veze s mozgom, treba ocekivati neocekivano. Ja sam se spremio psihicki za sve varijante.
Prosli put kad sam pricao da ce ici jos gore 90% ljudi se istresla do 9$. Kad je otislo na 16 onda su kukali sto me nisu slusali i oni koji nisu do tada. Samo je Cacanin gurao do 48.
Da se razumemo, ne mora uopste da znaci da cu biti upravu ali treba biti spreman i za takvu opciju. Mnogo je los trip kada se istreses prerano i gledas kako nastavlja da raste. Znamo svi da ova prica odavno nema veze s mozgom, treba ocekivati neocekivano. Ja sam se spremio psihicki za sve varijante.
prijatelju pa sto ti kad sve to znas do sad nemas kucu, jahtu, kola i sve sto ide sa parama, nego nas smaras ovde, jer ako neko ima neko znanje , a ne zna da naplati ( onda to i nije znanje)ma to je problem vas što radite stvari po osećaju!
to što nemate nikakav plan, sprdate se i naduvavate vreme/cifre kad skoči nešto za 20 poena, prebacujete u neke dekadne sisteme. mene to zabavlja, a pored toga mi je to vrlo koristan berzanski indikator zapravo.![]()
Ja sam malopre gledao i mislim da LTC ide na 6$, mozda i 4.5$ videcemo tako mi govore babe kad su mi palile ugljevlje.
Ja sam malopre gledao i mislim da LTC ide na 6$, mozda i 4.5$ videcemo tako mi govore babe kad su mi palile ugljevlje.
Fora je da kazes da ce pasti, a za pola sata kazes da ce skociti, cisto da pokrijes oba moguca scenarija, i kad se jedno od ta dva desi dodjes ovde obavestis nas kako si uspesno isprognozirao
Javi šta kažu, pretpostavljam da si po njihom savetu prodao u piku![]()
Ne razumem vise ovo trolovanje keve mi. Ljudi zaradjuju trgovinom, a vama je sta? krivo sto vi to ne znate pa lupate gluposti svaki drugi post? Ja ne trgujem, zato sto ne znam, ali ne potcenjujem zato druge i sto je najvaznije ne spamujem. Batalite, smorili ste.
Ajde dosta je bilo, slažem se sa KurtK - klasično trolovanje.
Ne razumem vise ovo trolovanje keve mi. Ljudi zaradjuju trgovinom, a vama je sta? krivo sto vi to ne znate pa lupate gluposti svaki drugi post? Ja ne trgujem, zato sto ne znam, ali ne potcenjujem zato druge i sto je najvaznije ne spamujem. Batalite, smorili ste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari