[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Moji su u karantinu 
Dzaba ti karantin ako ce cela zona biti kontaminirana godinama...mnogo je drugacije nego u oktobru/novembru. Tada je btc rastao. Sada sve pada. Dakle, poverenje je malo u btc, a u ostalo nikakvo...Moji su u karantinu![]()
Dzaba ti karantin ako ce cela zona biti kontaminirana godinama...mnogo je drugacije nego u oktobru/novembru. Tada je btc rastao. Sada sve pada. Dakle, poverenje je malo u btc, a u ostalo nikakvo...
Ma da bre. Kad je lova u pitanju nema spavanja 48 sati.
Sto vise ltc-a imaju par kineza cena sve manja. Na kraju ce moci da uzmu sve te koine i da ih pretope u binarnu diodu za servere
Kako bre malo poverenje? Pa nikada u btc nije bilo vece poverenjeRazlog pada cene je totalno druga prica.
Sto vise ltc-a imaju par kineza cena sve manja. Na kraju ce moci da uzmu sve te koine i da ih pretope u binarnu diodu za servere
Ko je uzeo gajbu uzeo mi moramo da se zadovoljimo sa velnesom i pljeskavicom.
Ti si kralj. Kad pada, dobro je, kad raste, dobro je. Ajd za rast i razumem, ali pad...
Izgleda da smo ga svi bas onako fino kolektivno izduvali sa LTC-om... Znam da je post nekonstruktivan, ali morao sam....![]()
Ti si kralj. Kad pada, dobro je, kad raste, dobro je. Ajd za rast i razumem, ali pad...
Mislim da cu pola ltc-a zameniti za neke druge shitcoine, samo da sacekam povoljan paritet.
Cenu spustaju rudari koji prave ovoliki broj dolara dnevno i njih ne.interesuje sta ce biti sutra nego prodaju po 20-15-10-5$ po komadu.Pogledajte prilog 147782
Jedina preostala strategija! Bice kao ples na zici ali da, to je zapravo jedina slamka spasa i ako se to odigra bez greske, moguce je bekstvo iz Sosenka. Znaci upravo kako si rekao, ali bice potrebno zaista mnogo umesnosti i najverovatnije i srece uz svo znanje, da se pogode dve kljucne stvari: izbor novcica i tajming.
Neki gubitak ce biti neizbezan razume se, ali ostanak u ltc-u do kraja i sam znas sta znaci-apsolutni gubitak.
Jel zaista mislis da je rentabilno kopanje za 4.4$? Ltc-a se uvek dnevno kopala ista kolicina, to i jeste svrha diff-a, da kontrolise inflaciju. Posto sada u njega ne veruju, ni ne cuvaju ga. Dok su verovali, prodavali su, recimo, pola iskopanog. Sada ko cuva, jer mu cena ne valja, i svakog dana vidi da je juce bilo bolje...i onda pop***i i sve otrese. Danas je diff skoro 30x veci nego lane, ali mislim da mhash/diff kosta vise...prosle godine je sa gpu-om i 2$ po ltc-u bilo ok. Ne znam, ali ako krene kojim slucajem mreza dole (citaj pump doga npr.), mozemo samo da pogasimo svetla...
Pazi ovako prvih 5 na ovom pool-u ( ili mozda samo jedan) pravi-e 10.000 dolara danas, pre par dana 20.000 dolara SVAKI DAN. Koliko ih je kostala oprema, ljudi izvadili lovu ili jure da je izvade, mozda znaju sto mi ne i samo se smeju. Cist biznis.
Ne idu logikom cuvam ltc pa neka je 48 mozda ce biti 100$, cuvam ga na 30, na 20-10-5$...
Nemam pojma, vreme ce pokazati. Mislim da su u gpu eri prvi sa liste cepali istu, ako ne i vecu kolicinu ltc-a dnevno. Samo se nadam da nije ono sa smejanjem i znanjem.
Pa ja ne vidim sta nije logicno. Ako pada, a volume je mali, znaci da ima poverenja. Da se razumemo, vecina nas i ne zna sta radi. Jer da zna, sve bi prodali pocetkom decembra, pa kupili sredinom decembra, pa opet prodali itd. Ko je to osetio, svaka mu cast. A mi ostali se samo nadamo, poneko nekad i nesto kupi/proda, neko samo ceka, svako ima neki razlog zasto radi kako radi. Vizija je jedno, realnost drugo a nada obicno ide uz viziju. Da li ce se realnost i vizija poklopiti, videcemo. Ali mislim da je jako pogresno konstantno ignorisati realnost i ziveti u viziji/nadi.
Nije vise 4.4$ sada je 4$ a bilo je i 3.82 u kiniJel zaista mislis da je rentabilno kopanje za 4.4$?
Nije vise 4.4$ sada je 4$ a bilo je i 3.82 u kini
Samo da nije ebola napala kripto jer za par dana bi i BTC mogao na ispod 200$. I njega su kinezi naduvali kao i LTC isto tako ga mogu izduvati kao sto su i LTC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari