Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Poslednja izmena:
Treba da znas da se neke informacije plasiraju iz ko zna kojih, nama obicnim smrtnicima, razloga.. pa ko se gde upeca ;)

Nadao sam se da je makar nesto transparentno. Kad kliknes na prvu adresu iz coinplorera, onu sto ima skoro 1.5mil BTC-a, dobijes ovo:

Details
Transactions count: 41254
Total received: 5,706,495.09640304 BTC $3,596,912,283
Total spent: 5,706,404.02734737 BTC $3,596,854,880
Final balance: 91.06905567 BTC $57,403

Tako da mi tek sada nista nije jasno.

Posto je poslednja transakcija bila 3/8/2014 9:02:33 PM (UTC), rekao bih da je to neka MtGox adresa...

PS:
Blockchain mi je potvrdio to sto napisah, samo sto je final balance 0

Toliko o coinploreru...

Poslednja izmena:
Proverio sam i za LTC, ni jedna nije tacna. Coinplorer je navlakac izgleda. Prva adresa koja bi trebalo da ima 6.25 mil ima 4mil, a druga sa 4.26mil spade na ukupno 2...Znaci ono Beta gore treba uzeti u obzir. Bitinfocharts se poklapa sa blockchainom i sa litecoinexplorerom u satoshi/latoshi...

Sa novijim wallet-om ako se rade transakcije LTC ne ostaje na jednoj adresi... kao i BTC pa se po adresi bas i nemoze saznati... moj licni stash se vec permutovao na par adresa

Da veliki miruju ne bi ovako pala cena, al tek da smeju istresti veće količine bilo bi u satošijima...

Da veliki miruju ne bi ovako pala cena, al tek da smeju istresti veće količine bilo bi u satošijima...

To nije vezano samo za ltc, realna kolicina para u ltc i btc je mozda jedno 10% market cap-a

Zna li neko razlog ovog rasta sad? Nisu valjda braca kinezi prestali sa dampom

Mnooogo ljudi je shortovalo, svugde se vrti ta cifra od 0.01 btc/ltc po forumima, kako ljudi cekaju da pazare...

a diff ide vrtoglavo gore, sada je bas rizicno kockati se... ko misli da kupi neka kupi sad :smoke:

Poslednja izmena:
Zna li neko razlog ovog rasta sad? Nisu valjda braca kinezi prestali sa dampom

Neki pacijent mozda brat onog koji je pre neki dan prodavao LTC za 2 $ :p krenuo da ih kupuje za 7.65 sto je suludo jer je imao na berzi ponude za oko 7,40. Cim se ispucao cena je opet krenula nanize.

al ga cepa
Litecoin Difficulty: 16,585
Estimated Next Difficulty: 18,044 (+8.80%)

Pojavio se odmah nevidljivi wall na 1$ od nesicevog najviseg ordera :D

Mreza skace kao luda a od svih koji su narucili i uplatili za ASIC tipa KNC Titan niko jos nije dobio nista..tako da sav profit ide tim par kompanija

pa sta ces kineska posla, isto je bilo i sa BTC asic, cim je profitabilnost pala sve su rasprodali, inace GAW isporucuje oni uzimaju od kineza na vecim kolicinama mada su i njih neki zavlacili... ali ima previse proizvodjaca tako da se ne brinem, zato diff i luduje

Nesicu, povlaci ordere, jos uvek nisam kupio. Postavio order na 0.01066 i nije stiglo dotle. Za malo omasio, al zato sad ode gore debelo. Pitanje je dal ce opet ici dole, bar do neke slicne vrednosti.

Poslednja izmena:
0.0122 je debelo gore?
A ti si valjda imao na 0.0116 :)

primetio sam da je 2x padao na malo iznad toga i onda odskakao... videćemo treći put :)

pa sta ces kineska posla, isto je bilo i sa BTC asic, cim je profitabilnost pala sve su rasprodali, inace GAW isporucuje oni uzimaju od kineza na vecim kolicinama mada su i njih neki zavlacili... ali ima previse proizvodjaca tako da se ne brinem, zato diff i luduje

KNC je svedski..nije kineski..svuda vidite samo kineze

Pa ti si sam pricao da je KNC najvece zlo koje postoji i da ce da uniste LTC. Govorio si o njima kao firma koja ce sve asice zadrzati za sebe i da ce podici diff i dampovati novcice jer im se isplati. To je klasicno kinesko ponasanje u stilu Avalona.
Sta je sad problem dali su kineska ili svedska firma? A ako mislis da KNC nema nikakve veze s Kinom rekao bi ti da si naivan jer sve je s kinom povezano.

Mislis da ce ici ltc dole?

šta znam, ne vidim neki razlog da krene gore naprasno. slično je bilo i pre neki dan

ZbEPdIi.png

Moracu se i ja povezati nekako sa Kinom, bar da ozenim neku kineskinju :D

Vrh Dno