Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa ja nikada nisam na pool-ovima nikakav gubitak. Pogotovu ne na coinotronu. Drzao sam ja i po 200 novcica tamo bez problema. Problemi su oba puta nastajala kad sam sa coinotrona povlacio novcice :(
Ispade da su tamo novcici sigurniji nego na bilo kojoj berzi. Bez zezanja ali poljak je jako posten lik, bar je do sada bio. Ovo je sica sada sto imam i toga mi nije zao. Zao mi je onih 560 pre toga :)

ovo je long shot...zanima me dal neko moze da mi da prognozu oko koje cifre treba ocekivati vrednost ltc-a krajem avgusta?

Ja cu da ti kazem 70-80$. Ali ja cekam 200$ a to nece ove godine :D

ovo je long shot...zanima me dal neko moze da mi da prognozu oko koje cifre treba ocekivati vrednost ltc-a krajem avgusta?

brate ....brat ce da ti kaze ...nije tesko proceniti to jer ocigledno je gledajuci prilozeni grafikon
da cemo do avgusta otici ispod skale ...tj mi cemo njima placati ovim so imamo iskopano do sad...
sto imamo to zadovoljstvo da kopamo LTC

:laugh:

cena ode u :wc: a mi nikako da se :rupa: iz dugova

Pogledajte prilog 139423

Poslednja izmena:
Sad skupljaj da bi imao sta da prodas kas skoci cena. Ja mojih 15LTC cuvam ko ona veverica lesnik iz ICE AGE. :)

Valjda je vama jasno dok je BTC u krizi on povlaci sve altove sa sobom... dok se cena BTC ne stabilizuje nista od pumpa, svi cute i cekaju

ja ipak mislim da ce ltc kad tad de se tzv odlepi tj odvoji od BTC-a, i bas mislim da je prilika onda kada je BTC mali (ima malu vrednost), jer ipak je LTC zamisljen kao 1/4 BTC-a

Long shot malo tanak izraz :d Apsolutno niko ne moze da da odgovor na to pitanje. Leti je inace niska cena. Ili ce skociti april, maj ili tek krajem godine. U avgustu nece sigurno.

nisam ni ocekivao neki precizan odgovor, vec kao sto rekoh prognozu, nagadjanja, mozda neko zna da se spremaju neke dobre vesti u skorijem periodu i tome slicno...
hvala na odgovorima, korisno mi je stosta od toga sto ste napisali :)

ja ipak mislim da ce ltc kad tad de se tzv odlepi tj odvoji od BTC-a, i bas mislim da je prilika onda kada je BTC mali (ima malu vrednost), jer ipak je LTC zamisljen kao 1/4 BTC-a

to bi bilo tako kada na menjacincama ne bi mogao direkto da menjas BTC za LTC ;). Cena je vezana ja ocekujem da ce taj odnos ici u korist LTC-a ali ce to ici postepeno i POOOLAAAKOOO

@Damirbaj ja cekujem cenu vecu nego danas ako ti to ista znaci ... Dakle pcekuje sve izmedju 1$ i 1111$ (hiljadu sto jedanaes)

Ali verujem da je najrealnije da ce cena biti 56$ (do rezultata sam dosao) na ovom linku http://www.random.org/integers/?num=1&min=1&max=1111&col=1&base=10&format=html&rnd=new

Poslednja izmena:

Ja mislim da cemo se nacekati da se LTC odvoji od BTC-a, vezan je za njega sad za sad i ko zna sta treba da se desi i hoce li se ikad desiti da se odvoji od BTC-a

Ako je neka kolicina BTC-a pokrice za LTC, onda je dovoljno samo da se povuce taj BTC koji lezi kao jedan deo pokrica i odvojili su se... Ako BTC bude jos klizao dole to lako moze da se desi, imo.

nikad duze pauze ;) bez poruka :)
shta sad kopate?
ja nekako resio bar do Jula da ostanem na LTCu ako ne rasprodam sve i pobegnem u planinu :) posto gore nema netai struje a trebalo bi puno solarnih plocha za ove troshadzhije ;) (280x i 5970)

Poslednja izmena:
Ja nesto ceprkam po Heavy Coinu i Vertu.. ali glavni rigovi su jos uvek na LTC-u :)

Poslednja izmena:
nikad duze pauze ;) bez poruka :)
shta sad kopate?
ja nekako resio bar do Jula da ostanem na LTCu ako ne rasprodam sve i pobegnem u planinu :) posto gore nema netai struje a trebalo bi puno solarnih plocha za ove troshadzhije ;) (280x i 5970)

malo smo ga kao ufitiljili .....

mislim da ce LTC slabiti u odnosu na BTC u narednom periodu. nakon sto starta SecondMarket fokus ce biti na BTCu, a treba imati na umu da ce se preko Bitcoin Investment Trust sliti novi ozbiljniji kapital u BTC a to nuzno ne znaci i u LTC, odnono, mislim da ce biti ogroman jaz izmedju novca ulozenog u BTC, i BTCa ulozenog u LTC.
tu su jos i ASICi koji stizu u drugoj polovini godine sto se vremenski poklapa sa gornjom pricom, pa ce trziste biti preplavljeno LTCima a kako ce BTC biti zanimljivi, njegov priliv u LTC ce biti slabiji. ne ocekujem da ce fiat u ozbiljnoj mjeri uci direktno u LTC sto govori da ce LTC i dalje ostati u zavisnosti iskljucivo od priliva BTCa u LTC.

edit:

ovo ne znaci da ce cijena LTC biti losa, nego da ce cijena BTCa biti ekstremno dobra :d

Poslednja izmena:
Ociglednoi da novi rudari ne poznaju matematiku coina, ni u kom slucaju ne moze doci do situacije da LTC preplavi trziste jer dif to regulise cak mnogo brze nego kod BTC tamo je otprilike na svakih 9 dana a ovde na 3, moze doci do talasanja ako se BTC povuce iz LTC , kad jos vise skoci dif rudari ce prestati da ga kopaju, i ni sa te strane vise se nece praviti LTC, moze pasti odnos BTC/LTC ako se ne ulazu novi BTC u LTC a upumpa se nova kolicina svezeg novca u BTC

...pa nije isto, jer ako se odnos BTC/LTC zasniva na upumpanom BTC-u u LTC, onda bi padom cene i taj odnos trebao da slabi, tj. da se polako prodaje i taj BTC koji je usao u LTC...
Ovako ispada da taj BTC u LTC-u nisu dirali, ili je usao svez novac u LTC, ili nesto trece?

Ociglednoi da novi rudari ne poznaju matematiku coina, ni u kom slucaju ne moze doci do situacije da LTC preplavi trziste jer dif to regulise cak mnogo brze nego kod BTC tamo je otprilike na svakih 9 dana a ovde na 3, moze doci do talasanja ako se BTC povuce iz LTC , kad jos vise skoci dif rudari ce prestati da ga kopaju, i ni sa te strane vise se nece praviti LTC, moze pasti odnos BTC/LTC ako se ne ulazu novi BTC u LTC a upumpa se nova kolicina svezeg novca u BTC

kad kazem preplaviti, to znaci da ce biti vise onih koji prodaju nego onih koji kupuju. danas imamo znatnu kolicinu LTCa koju mali rudari cuvaju u nadi da ce ga skupo prodati. pojavom ASICa stvar se bitno mijenja jer je njihovim vlasnicima potpuno druga matematika. vjerujem da ce se oni rjesavati iskopanih novcica na dnevnoj bazi dok istovremeno nece biti potpore na kupovnoj strani. u tom smislu kazem preplaviti.

Kako nisu dirali kad je odnos padao i do 0,023x... u medjuvremenu su kupili jeftiniji BTC (uvećali masu) pa ga vratili u LTC i odmah se i odnos vratio na 0,025...

to znaci da odrzavaju LTC po ceni BTC-a... jer da su ga ostavili na 0.023 sada bi cena BTC-a bila veca za tu razliku od 0.002.

... mada nije nista znacajno, 1$ po BTC-u ako sam dobro izracunao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno