Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ovi sa VCX-a ne spominju nase zamrznute novcice a kamoli da ih vracaju, meni prvog dana vratili ceo BTC saldo a LTC ne spominju nista..
Ne spominju, mater im krvavu. Zamrzli su ltc jer su ga najvise i imali i ne spominju nista vise. Stara obavestenja i dalje stoje ali nit pisu kada ce poceti sa tim postepenim vracanjem niti odgovaraju na mailove, idu mi opasno na zivce. Stvarno su neozbiljni. Ja sam se od tih novcica pozdravio skroz jer nema sanse da se povrate posle toga i da zarade da nama vrate. Obim trgovine je potpuno opao, nema ordera. Stvarno ne verujem da ce nam ikada ista vratiti.

Sad jos kad sam za coinotron procitao da ne radi satima u sebi se mislim, pa dal je moguce da sam bas toliki maler i da cu i tu sicu da prsnem. U poslednje vreme me biju takvi maleri da ne mogu da vam objasnim sta mi se sve dogadja. Sva sreca lazna uzbuna.

mozda imaju neki insajd info, ode ltc to da moon, istovar i kad padne cena vrate novcice?

mada tesko

da sam na vasem mjestu ja bi im zaprijetio tuzbom ma koliko to zvuci smijesno.
ako znate nekog pravnika da malo to uoblici tek toliko da zvuci opasno kad se procita... ko zna, mozda blef i prodje.... mislim, nemate sta izgubiti.

Ja sam vec covek ozbiljnih godina, paketice ne dobijam skoro cetvrt veka tako da sam prestao da verujem u Deda Mraza ;)

Kada su pronasli vlasnika coinEX-sa i objavili njegovu sliku u threadu sa svim licnim informacijama odmah se stvar pokrenula i pocelo je vracanje novca...
Do Osla se moze skoknuti za 40 eura Vizom, tako da svasta moze da se desi reko noci ako je nekom digao vecu sumu;)

Vlasnik https://www.coinmarket.io/ vec mesec dana i vise ne vraca nikom i niko ga ne sisa i ako objavili slike i njega i njegovog ortaka bitcoin talk..i ne samo to vec i dalje drzi sajt otvoren pa se i dalje ljudi pecaju ...posalju coine tamo a naravno ne mogu da povuku

Coblee predlozio DOge zajednici da forkuju isti i omoguce merged mining LTC sa Doge-om..........
U pitanju je povecanje sigurnosti oba coin-a, iskreno neznam sta da mislim

Pogotovo sto mi nimalo nije jasna ono djubre od doge-a i pogotovo majmuni koji stoji iza njega (gledao snimak skupa, retardi 90%)

Ništa mi nije jasno... Šta je onda sa onima koji imaju DOGE i šta je sa LTC-om? Svaki ostaje ono što jeste kontam, ali šta, kako? :wall:

Vlasnik https://www.coinmarket.io/ vec mesec dana i vise ne vraca nikom i niko ga ne sisa i ako objavili slike i njega i njegovog ortaka bitcoin talk..i ne samo to vec i dalje drzi sajt otvoren pa se i dalje ljudi pecaju ...posalju coine tamo a naravno ne mogu da povuku
ja sam uspeo da povucem KDC pre jedno mesec dana odatle, nakon 2,3 nedelje cekanja. za BTC je valjda druga prica,posle nisam ni pratio kako se do kraja zavrsilo. a neko je postavio i njegovu potencijalnu adresu na google street view

Ništa mi nije jasno... Šta je onda sa onima koji imaju DOGE i šta je sa LTC-om? Svaki ostaje ono što jeste kontam, ali šta, kako? :wall:

Ne razumes, prakticno samo ce postojat pool-vi na kojem ces odjednom kopat i jedno i drugo i dobijat proporcionalno LTC/DOGE

sve ostalo ostaje isto, LTC uopste nema potrebe da radi hard fork, jedino dog-e (u stvari samo jedan coin treba odraditi hard fork)

Coblee predlozio DOge zajednici da forkuju isti i omoguce merged mining LTC sa Doge-om..........
U pitanju je povecanje sigurnosti oba coin-a, iskreno neznam sta da mislim

Pogotovo sto mi nimalo nije jasna ono djubre od doge-a i pogotovo majmuni koji stoji iza njega (gledao snimak skupa, retardi 90%)
Imas neki link? Daj majke ti da vidim sta planiraju posto mi nije jasno nimalo sta rade pajseri. Znam samo da takve stvari ne mogu da izadju na dobro :S:
Ako menjas pravila igre kako ti odgovara najcesce niko vise nece da se igra ;)

Edit: uzaaaaaas, necu da kopam proklete kerove. Tacka.

www.reddit.com/r/dogecoin/comments/22dzwq/censorship_on_rdogecoin_mods_why_do_you_keep/cgm2ytt

Ostaje da se vidi da li ce zajednica Djukaca pristati/zeleti

Mada rfealno oni tako dbijaju sigurnost mreze... trenutno je odnos 2/1 za LTC jacina mreze

Poenta je da samo jedan algo moze opstati i jedan coin na jednom algoristmu, sa merged miningom to moze biti 2 ili vise coin-a jer se svi kopaju zajedno i skoro je nemoguc napad....

LTC asic ove napade uskoro ce biti veoma izvesno na ostatak slabe scrypt shit populacije, jedan ludi kinez ce moci sve da ih forkuje

Poslednja izmena:
To me podseca na onu situaciju kada su 2 avalona terorisala teracoin.

Ludilo!!!
I još džukci su ti koji će da prelome!? Ne stariji, jači i perspektivniji...

Mislim, kapiram što i kome to odgovara i tu "prednost" sigurnosti, ali ispada da onda i drugi to mogu isto ili slično da urade, iz scrypt familije, pa da se osnaže i ojačaju - kojima se isplati, imaju dovoljno veliku mrežu, podršku. Dakle, scrypt još može da živi neko vreme zahvaljujući tome, a ja se radujem novoj generaciji algoritma... I svemu što bi trebalo da povuku ASIC-i itd. :wall:

Svaki nov coin ce imati isti problem, cim dogura da odredjenog dela kolaca pojavit ce se dedicated HW, to se nemoze suzbiti......
Cist CPU coin je tek glupost teska, koju rasturaju mega serveri mocnika i virusi, to je tek cista propast

ne mora da znaci..jednostavno kazes ako se pojavi HW mi ce da forkujemo i onda niko nece da trosi godinu dana da razvija hardwera i apsolutno je moguce napraviti coin samo za grafike za koji ne bi postojali asici..jednostavno dosadasnji coini nisu koristili grafike na pravi nacin..da postoji nesto sto brze racuna od grafika igrali bi Crysis 3 na ASICma a AMD i Nvidija bi zatvorili radnju zbog neke slj firme iz svedske

Nekima ovde nije jasno, hard fork je SMRT za kripto valutu koja je vec uzela zamaha, da mozes tek tako hard forkovat BTC/LTC pa ko je lud da cuva nesto sto neka grupa moze da kaze da to vise nije to vec je nesto drugo, tako isto neko moze da kaze da tvoj novcanik vise nije valida, itd.........

Ima razloga zasto se hard fork neradi, jedino kod novcica u startu mada i tada hard fork je veoma los nacin.......... a da ne spominjemo jos veci problem koji hard fork moze doneti a to je neka nepredvidjena greska, to bi bila smrt momentalna

Nekima ovde nista nije jasno ali to nema veze s ovim.

Ono sto meni nije jasno nikako je: Sta se koj moj dogadja u poslednje vreme? Malo malo pa se neki hardfork LTC-a spominje. Te da ubiju asic, te da urade merge... Ja se samo nadam da ima razumnih ljudi koji to nece dozvoliti.

Za merge mining samo je Doge fork potreban, da se omoguci merged mining... Coblee je vec objasnio da nikakav hard fork LTC ne dolazi u obzir jer je coin vec 2.5 godine mator

Sve je to ok ali i dalje mislim da je to jako losa ideja. LTC-u ne trebaju dzukele.
Parenje s dzukelama daje dzukele, uvek je tako bilo ;)

Ni meni se ne svdija, ali tim potezom LTC bi resio svaku pomisao na alternativni deo mreze.... verovatno bi i svi ostali scrypt shit coin-i popucali i jednom stavili tacku koji je 2nd coin

Ni meni se ne svdija, ali tim potezom LTC bi resio svaku pomisao na alternativni deo mreze.... verovatno bi i svi ostali scrypt shit coin-i popucali i jednom stavili tacku koji je 2nd coin

Ja ne razumem zasto mislis da ce opstati jedan coin na jednom algoritmu? Uvek ce ih biti mnogo, nekad jaci jedni nekad drugi. Slazem se da neki imaju vise sanse od drugih da budu popularn i prisutni svo vreme, ali mislim da ce ih uvek biti mnogo, jer je to nacin da se ljudima uvale stakalca za zlato.

Bice vise coin-a na razlicitom algoritmu....
Na primer LTC drzii 65% svih GPU rudara sad, sutra scrypt asic-a, ostali coini imaju visak, to samo znaci da jedan deo LTC rudara (LTC pool na primer) ili neko sa asic scryptom moze napasti bilo koji coin preko noci....... i taj coin je forkovan bez imalo problema
Isto kao sto su dva avalon-a napala bese tera coin

Namecoin i jos par coina se kopa mine merged sa BTC-a, pa BTC nista ne fali......... inace u vecoj opasnosti su doge coin i ostali

Ma idite bre u Q, vec sam pomislio da sam pukao i onih 6 ltc-a sto sam iskopao. Hocete da zaglavim u ludaru? :d

Zasto jednostavno ne stavis payout threshold na 1.5 LTC sto je minimalna suma za povlacenje a da ti ne skine withdrawal fee? Time minimizujes mogucnost gubitka na poolovima, i ovo se odnosi na sve poolove, svuda uvek treba smanjiti payout granicu kako ne bismo dosli u situaciju da gomilamo kolicine coina na poolovima... :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno