Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ja cim stavim bilo sta sem nule, rejected skace opasno, ovako mi je oko 2% u proseku

meni se to desilo, kad bi promenio vrednost diff-a dok mi rudari...
cim sam iskljucio rudarenje i promenio vrednost sa 16 na 32, nastavilo da mi minuje sa izuzetno niskim stale-om, kao sto je bio i na 16...

Ok, odmah da kazem za rudare posto neki ne kapiraju sta pisem...
Imam dignut proxy na jednoj masini i svi ostali rudari su podeseni da gadjaju IP te masine. Imena rudara na svim pool-ovima mi je Pencha.1 i to je to. Prebacim proxuy na ovoj masini i svi rudari mi prelaze.
Na Ghash workeri se sami prave ali pod imenom Pencha.worker1 i zbog toga bi morao svakod rudara da editujem i menjam podesavanja.
Jel vam sada jasnije zasto kazem da je to stupidna ideja?!
Interfejs ima je apsolutni krs, sada vidim i da ne daju duplo kao sto su reklamirali. Ne brinite, kada istekne promocija pogledajte i koliki ce fee biti ;)

prave se pod pencha.workerid sto znaci da mozes da ostavis pencha.1
probaj nemoj nista da editujes, jedino ako se nisi registrovao kao pencha

taman dok se svi izmlate sa tim poolom da se nakopam raznih shitkoina dok im je diff mali

E pa i nick mi je bio zauzet! Pakao! :d Od samog starta sve je islo naopako. Jel se vama povecao stale? Meni se vec opasno blizi 1%.

Interfejs ima je apsolutni krs, sada vidim i da ne daju duplo kao sto su reklamirali. Ne brinite, kada istekne promocija pogledajte i koliki ce fee biti ;)

Meni je interfejs Ok treba min vremena da ga provalis, vidim sve blokove koji su iskopani i svoj udeo u njima, a to nisam ima prilike ne ostalim velikim poolovima gde sam kopao ltc..
I ja ne znam ko to nije zaradio duplo ltc-a? Ja sam za 20 sati vec iskopao x2 (dobar pool luck izgleda) a pretp da je i vecina
I jos uvek stoji x2 nagrada jer nikako da predje 40ghs pool :)
kad istekne promocija ako fee bude preko 1% eto me opet na coinotronu u dva klika ne znam sto je to toliki problem..
ti bas si napao taj ghas.io mada nisi napisao ni jedan argument zasto.. sto se mene tice za sad sve korektno ko hoce da ide nek ide slobodno taman da odrzimo ispod 40 ghs :)

stale ispod 0.5%

Poslednja izmena:
Imam dignut proxy na jednoj masini i svi ostali rudari su podeseni da gadjaju IP te masine. Imena rudara na svim pool-ovima mi je Pencha.1 i to je to. Prebacim proxuy na ovoj masini i svi rudari mi prelaze.
Na Ghash workeri se sami prave ali pod imenom Pencha.worker1 i zbog toga bi morao svakod rudara da editujem i menjam podesavanja.

Problem je što si hejter od samog starta, samo ukucaš Pencha1.1 ili ostavis kao na coinotronu podesavanja, i hop radi ;)

I ja imam proxy,nista nisam editovao sem proksija : )

Nisam hejter, samo ne verujem nikome u te reklame ;)
Ovo je super sa povecanom zaradom i to je to. Ja rekao da necu da se bakcem s tim ali vidim da ljudi hvale pa reko da probam. Za sada radi sve ok ali dzangrizam sebi u bradu sve vreme zbog interfejsa. Eto, necu vise da ga spominjem.

Meni je interfejs Ok treba min vremena da ga provalis, vidim sve blokove koji su iskopani i svoj udeo u njima, a to nisam ima prilike ne ostalim velikim poolovima gde sam kopao ltc..
I ja ne znam ko to nije zaradio duplo ltc-a? Ja sam za 20 sati vec iskopao x2 (dobar pool luck izgleda) a pretp da je i vecina
I jos uvek stoji x2 nagrada jer nikako da predje 40ghs pool :)
kad istekne promocija ako fee bude preko 1% eto me opet na coinotronu u dva klika ne znam sto je to toliki problem..
ti bas si napao taj ghas.io mada nisi napisao ni jedan argument zasto.. sto se mene tice za sad sve korektno ko hoce da ide nek ide slobodno taman da odrzimo ispod 40 ghs :)

stale ispod 0.5%

ma ne valja nista.. interfejs je grozan.. stale 20%.. ne isplacuje pare.. bezite svi dok vas nisu pokrali :d

Ma mi smo sitni ne brinite se. Samo jedan blok je presao 40ghs. Neko ga bez problema steluje na 38-39.

Pre bih rekao da ga pomalo "isključuju" jer meni s vremena na vreme miner predje na sekundarni pool kad su oni "nedostupni", kao malopre...
Pogledajte prilog 137743

edit:
dok sam pisao pool bio na 30Gh/s i dok sam uslikao vratio se na 34Gh/s i naravno raste

Poslednja izmena:
Hocemo da iskljucujemo neke karte? Vise se isplati da pola prebacimo na nesto drugo a da pola nastavi ovde.

Brate ti i dalje ne kapiras da nista ne treba da editujes koji si ti kralj.. :D

Mi smo ovde ko pokusni kunici, ljudi testiraju izdrzljivost infrastrukture za ASIC-e.
Koja bi inace druga logika bila da sad uvode LTC pool, u momentu kad se pojavljuju prvi ASIC-i?

@SAJ
Nemoj brate da prelazis, inace odosmo u preko 60GHs pa nece ni nama da se isplati.:D

Poslednja izmena:
sad malo malo pa stanu rudari..kad god se priblizi 40gh oni iskljuce na par minuta

Upravo to, ovo ne da nije x2 nego je pitanje da li je i x1 u odnosu na jedan litecoinpool.org

a baš sam se čudio kako to da samo sajber kuka a gorana nema :D

Pa ne stvarno, za 5 sati kopanja meni dodje kao da sam bio na litecoinpool.org, a kazu da je x2, ne bih bas rekao.

ja za nepunih 10h imam 57% onog što po calcu treba da imam za ceo dan... uzmeš u obzir da je PPLNS plaćanje + da je crkavao par puta (kada ti opet kopa nešto drugo, ne vrte ti karte u prazno valjda) + jedan blok od 62.5 = dobro je kako god okreneš

Ne bih se složio. Ja sam vrlo zadovoljan radom. Sa 1.3MH/s za 24h sam dobio 0.615LTC. Samo neka potraje. :)

neka, ostavicu ga do sutra pa cu videti, moguce da ce biti bolje, ali ako ode nagrada na 1,25x onda nece imati smisla jer pool brlja, bas jako, ima te prekide.

Po mojoj računici dobiću 1,95 x više nego na litecoinpool.org-u, tako da fin bonus da još malkice pokupimo LTC-a pa da vidimo da li će 19. značajnije da skoči vrednost LTC-a.

uokvireno jeste al temperatura i RPM za asusa nikako nije... al to je offtopic a i verovatno to već znaš

Nazad
Vrh Dno