Nakon 4.5 sata, brzina kopanja 4200Mh, dobio sam 0.507LTC
Po kalkulatoru za LTC, trebalo bi dnevno da dobijam 0.85LTC
tako da se na prvu ruku, dobija dosta vise nego na bilo kom drugom poolu
ali, najbolje da se saceka punih 24 sata, pa da se vidi koliko ce stvarno da bidne svega ovoga![]()
Za sad je jos uvek klimav pool,ali rade na njemu
Kolko vidim ima samo usa stratum,ali za duplu nagradu nije lose,ja nakupih 7ltc : )
Za workere obaavezno podesite diff,ako vam je na 16 ima preko 10% rejectova,low diff i stale.
Ja sam malo experimentisao danas i 512 se pokazao kao najbolji.To podesavate gore na workers pa skroz desna kolona gde pise Click to edit,nule promenite u zeljenu vrednost pa enter
Da imam 1000e viska ja bi u LTC dao bez razmisljanja.
Kopam na ovom ghash.io ve pola sata LTC i balans je i dalje 0 koja fora?
i ja poceo da kopam tu, bas imaju ruzan interfejs sto rece Vojkan, trebas 3 sata da buljis da bi se snasao...
nisam upisivao adresu, pusticu da kopa tokom cele noci, pa cu ujutru da povucem sta mi se nadje na balance-u, ide se na cex.io/balance/ltc/withdrawal, i tu kucas adresu od ltc walleta, jel tako?
dal postoji negde opcija da se ukljuci auto payoff?
sad mi kopa sa diff-om 16...
imam jednu 280x, da povecam na 128?
Cacanine, jel ti postaje sve draze sto imas spreman stek?
Edit: Ovo je jos gore nego sa BTC-om. Ovde ide 10% svakih 3 dana. Ako ovako nastavi ja kopam maksimalno do 8000 diff, posle toga prebacujem masine na neki shit.
Ma cacanin garant negde cepa jagnjetinu u prirodi.
Koliko sam razumeo, ovo je tek v1 Scrypt ASIC-a i ne radi bas kako su ocekivali. Ali se nadam da se preklo leta stici do v2 i da ce diff gaziti 15-20k.
Za one koji razmisljaju da skinu masine sa skripte, preporuka je sha-3 algoritam. Milina ga kopati, graficke duplo tise i hladnije a i manja potrosnja. Konkretno pricam za maxcoin jer je on jedini trenutno sha-3 (a da iole valja). Ali izlazice jos novcica na istom algoritmu, gotovo sigurno.
samo ce ih ovo zadovoljstvo kosta i 100 000 LTCa0.56 LCT-a za 14 sati na ghash.io inace sa 1.8 MH/s majnujem 0.35 LCT-a.
Poceli da krckaju blokovi.
![]()
samo ce ih ovo zadovoljstvo kosta i 100 000 LTCa
Sad sam probao da povucem 1 ltc koji sam ustekao tu i kaze nece da moze..kao moram da sacekam jos bar 48h..sad ti majnuj kod njih pa mozda ti da a mozda i ne daMajnuju ljudi kod njih 8.5 Ph/s btc tako da im nije problem neboj se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari