Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Zna neko razlog pada profitability-ja i to x2 nego sto je bilo ?

Povlacim pitanje, bio je problem do mog browsera i podesavanja na sajtu coinwarz. Sve je ok za sad.

da li neko moze da mi kaze kako da prebacim litecoine na neciji racun sa ovog sajta: liteguardian .com, registrovao se pre par dana, sakupio par komada ali ne vidim nigde opciju kako da prebacim nekome litecoin ?

Treba ti odredišna destinacija, odnosno adresa "mesta", gde želiš poslati novčiće.

da to imam, recimo LNa4t1wEDXHEPGts8UBiwFb4FJwbSNrXXX, ali ne vidim opciju na liteguardian za prebacivanje novcica

ides na Acount Details, pa na Manual Cash Out, Request Pay Out... naravno pre toga nadam se da si upisao tu adresu u General Settings

Payment Address: None Set Yet!, jos je nisam upisao, dakle prvo ostavim adresu u general settings kome hocu da uplatim pa onda zahtevam isplatu,

a takodje ne znam kako da napravim svoju adresu da bi neko meni mogao da uplati, kako to ide ?

Account -> Acount details -> Change settings -> Ubaci svoju adresu -> Manual Cash Out

Hvala, shvaceno :),

jedino sto mi jos fali jeste da napravim svoj racun da neko meni moze da prebaci novcice...

Izvinjavam se sto nisam objasnio, ovo mi je dao covek da mu uplatim na taj racun, pa sam onda postavio pitanje kako da napravim svoj racun da bi neko mogao meni da uplati :)

Dobio si, onda u prethodnom postu odgovor za offline. Ili online novčanik ili berza.

Preuzeo sam litecoin wallet pa cu se valjda snaci, hvala puno na pomoci!

pa ako uspes da prodas na Bitstampu BTC-e za Evre onda ces moci i da ih posaljes ali to samo AKO uspes!!!!!!!! OMG

obratite paznju na pitanja kakva postavljate, pa vidis valjda da na Bitstampu se trguje iskljucivo dolarima ....

edit:

i da ne bude frke zbog kursa oko mog prethodnog posta, od onih 437 USD su odbivene sve dazbine pocev od onih 15 USD sto naplacuje Bitstamp pa nadalje do provizije banke u kojoj je lego novac da bi na kraju leglo 305E ....

Poslednja izmena:
Na kojim pool-ovima kopate ltc? Ja na ovom give me coins i malo malo pa neka sica za ceo dan. Dajte neki normalan pool. Sto je neverovatno, kad skoci dif ja kopam vise!?!?!?!? sad kad je malo pao ja kopam 20% manje!?!?!

Na kojim pool-ovima kopate ltc? Ja na ovom give me coins i malo malo pa neka sica za ceo dan. Dajte neki normalan pool. Sto je neverovatno, kad skoci dif ja kopam vise!?!?!?!? sad kad je malo pao ja kopam 20% manje!?!?!

Ranije dok sam direktno kopao LTC bio sam i na wemine i na givemecoins ali najviše mi je davao (a najmanji rejected procenat) https://www.litecoinpool.org

Coinotron ima pps reward sistem i stabilan je

Kad sam prvi put pre skoro godinu dana prelazio sa btc-a na ltc pokusavao sam da kopam na coinortonu i nikako nije hteo da startuje, tako da sam jos ljut na njih jer je to trajalo satima.

Po meni ovako stoje stvari.

Cist LTC: LiteGuardian! PPS, 2% fee ako automatski prebacujes 3LTC u wallet bez fee-a plus najbolja statistika od svih sajtova koje sam video, imas i monitoring cg/sgminer-a implementiran da vidis temperature itd.

E sad, ja sam koristo njega dok se nije pojavio Wafflepool.

Waffle nudi vecu zaradu kopajuci altcoin-e i konvertuje sve u BTC sam i salje ti ih u novcanik cim dodjes na 0,01 BTC ili vikendom ako si na 0,001 BTC.
Jedino bolje sto moze da se pojavi je clevermining ali tek pojavom EU servera cemo moci da pricamo i o njemu mada i tada bice mrtva trka njega i wafflepoola.

To je neko moje iskustvo. :)

zanimljivo zvuci Wafflepool, probacu ga, iako mi ne odgovara PPLS, jer kopam sa prekidima, ali bar podrzaju vardiff, jer kopam sa jednom grafickom...

LTC konstantno lagano pada u odnosu na BTC vec 3 meseca..evo sad ode i ispod 0.024

Tako ce biti i na dalje dok ne krene pumpanje ili ne bude neke jako lepe vesti za LTC a bice je ;)

Nazad
Vrh Dno