Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ne znam, mozda neki nestandardni coin tipa Yac, Xpm itd...

Iskreno nije, video sam da je gomila ljudi to kopala, valjda da bi se smanjio diff na LTC-u. Ima mnogo valuta, sta znam, neka od njih sigurno ima potencijal da bude velika.

@sunce
I meni yacoin zvuci ozbiljnije od ostalih.

S tim, što će se YAC u neko skorije vreme neće moći kopati GPU-om, a za XPM nije poznato da je neko nešto iskopao GPU-om.

LITECOIN: kako, shta, gde...i druga pitanja/odgovori

Pa znam ja da ih ima gomila znam i koje su nego me zanima a to je bilo i jedino pitanje u prvom postu :p koju valutu kopas? :)

1. CDNCoin (CDN) kazu da je scam 2.RVDCoin (RVD) 200k se prodaje za 2btc-a 3.Quark premine djubre 4. Quark klonovi (SecureCoin, Particle, Molecul..) 5.Primecoin (XPM) od svih najsigurniji

Ja sam kasno uskocio u NXT ali taj coin se ne rudari, 1milion se prodaje za 75btc-a trenutno a pre mesec dana se mogao kupiti za 1btc.

pa ovaj NXT to je takva prevara da je to strasno.. Par njih naprave valutu, 100% coina je kod njih pa oni dele i prodaju igraju se robin huda.. i sad drze vise od 50% uk valute i imaju hiljade BTC'a od vazduha (tj sto bi ja reko da *urcem nisu mrdnuli)

pa ovaj NXT to je takva prevara da je to strasno.. Par njih naprave valutu, 100% coina je kod njih pa oni dele i prodaju igraju se robin huda.. i sad drze vise od 50% uk valute i imaju hiljade BTC'a od vazduha (tj sto bi ja reko da *urcem nisu mrdnuli)
Svi ti alternativni za to sluze..da onaj sto ih startuje izvuce sto vise bitcoina..nijedan od tih se nikad nece koristiti za bilo sta ..probao sam par tih nekih ..dzabe sam bacio par dana i trosio struju ..ne secam se vise ni koji al svi pulovi su ispali prevarantski.

ne razumem, čemu poverljivost. Ako čuvate informacije za sebe koji moj pišete po ovom forumu onda?
ma sad ću da napravim svoj coin, jicoin :d

šalu na stranu, zar taj Quark Coin nije trebalo da bude neko ludilo?

Slatko sam se ismejao...hahahahaha... imam ja FX 8350, jel mogu sa njim da iskopam neki bitkoin... :) :) :) Sada znam gde gresim, ja sve vreme kopam sa GPU...a treba sa CPU...

a taj 24 sata nemaju veze svezom u tehnologiji, clanci su im komicni kada je pitanje tehnologije, a ovaj clanak o btcu je zalostan

A najgore je sto ljudi procitaju i poveruju...i kako posle ti da ga ubedis da nije tako... :) zalosno...

Najgore sto su rekli da vredi oko 1.5 m evra a po sadasnjem kursu (koji nije 600 dolara) vredi 1.1 m evra, a da jeste 600 dolara vredelo bi 800 000 evra. znaci fejlovali su epic.
e sad ja stvarno ne znam da li sa kompom/masinama u vrednosti od 4k evra moze da se pravi 50 do 100 evra mesecno posto znam da je danas tesko kopati btc?

Btc sa masinom od 10k evra iskopaces 3€ mesecno, ako ne skoci diff :d

Ponovo dokaz da ne trebas da budes niti pismen, niti razuman, a najmanje prosecno inteligentan da bi bio novinar...

I ko zna kakve sve jos gluposti pisu ali eto narod se ne razume pa poveruje...

Tekst je no comment... Sad znam odakle jednom poznaniku cifra od 4000e kad me zvao da me pita dal da ulozi...

Cao, ruki sam u svemu ovome, interesuje me vase misljenje dal vredi da sad pocnem da kopam, i otprilike koju grafiku uzeti za pocetak :D

Ala divlja diff, sa 3400 ako se ne varam, ode na 3815.... Ko je skupio coine na konju je, svi ostali koji su nedavno krenuli jasu prasice :D

Nazad
Vrh Dno