Pa ja kopam i sa procesorima uporedo, mesecima. Posle lagana tranzicija na vecu cpu farmu kad zamre gpu mining, ako izadje asic za skriptu.
A šta kopate procesorima?
Sve to ok a sta kopas?
1. CDNCoin (CDN) kazu da je scam 2.RVDCoin (RVD) 200k se prodaje za 2btc-a 3.Quark premine djubre 4. Quark klonovi (SecureCoin, Particle, Molecul..) 5.Primecoin (XPM) od svih najsigurniji
gde je menjacnica za taj NXT
Svi ti alternativni za to sluze..da onaj sto ih startuje izvuce sto vise bitcoina..nijedan od tih se nikad nece koristiti za bilo sta ..probao sam par tih nekih ..dzabe sam bacio par dana i trosio struju ..ne secam se vise ni koji al svi pulovi su ispali prevarantski.pa ovaj NXT to je takva prevara da je to strasno.. Par njih naprave valutu, 100% coina je kod njih pa oni dele i prodaju igraju se robin huda.. i sad drze vise od 50% uk valute i imaju hiljade BTC'a od vazduha (tj sto bi ja reko da *urcem nisu mrdnuli)
Već je napravljen. :d
Da nisu malo preterali?
Cao, ruki sam u svemu ovome, interesuje me vase misljenje dal vredi da sad pocnem da kopam, i otprilike koju grafiku uzeti za pocetak![]()
najvise ti se isplati da rudaris sa 7950.7970.270,270x,280x ok su ti i 7850,5850.5870.5970.6950.6970 pa biraj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari