Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Nije ništa sumnjivo :) U strahu su velike oči :p Više nije isplativ doge, lotto i slične valute, a tamo nas je bilo preko 30ghs. Znači sve je na svom mestu.

30G na kucicima i macicima hmmmmm

Bilo je i više. Jak i nagli skok btca ih je sve zbrisao :-( ko je lud da se kocka sa altovima ako najača valuta donosi veliki profit...

Bilo je i više. Jak i nagli skok btca ih je sve zbrisao :-( ko je lud da se kocka sa altovima ako najača valuta donosi veliki profit...

Ko hoce da zaradi. Osnovno je pravilo na kriptovalutama da se prati godisnje a ne dnevno kretanje vrednosti novcica. A u sustuini se ceni samo ona vrednost na dan prodaje. Opredelite se za jednu valutu , cekajte balon i prodajte. 30ghs setaca. Iznenadjen sam kolicinom neiskustva :) Steta sto se ltc nije vratio na 5$ , odna bi se desilo masovno odustajanje i dif bi se vratio u normalu :)

Ko hoce da zaradi. Osnovno je pravilo na kriptovalutama da se prati godisnje a ne dnevno kretanje vrednosti novcica. A u sustuini se ceni samo ona vrednost na dan prodaje. Opredelite se za jednu valutu , cekajte balon i prodajte. 30ghs setaca. Iznenadjen sam kolicinom neiskustva :) Steta sto se ltc nije vratio na 5$ , odna bi se desilo masovno odustajanje i dif bi se vratio u normalu :)

I ja se nadam odustajanju i jeftinim karticama početnika al sumnjam da će do toga doći :-(
Što se zarade tiče ako se radi na veliko mogu i za par sati lepo da obrnu a kamoli na dnevnom nivou. Samo im treba dobra vest i malo markentiškog trolovanja.

Jasno. Inace ja bih sad uzeo sa strane da kopam (sa cpuovima?) neki novi coin sa novim algoritmom, koji cemo neminovno kopati kad nas asici pojedu. Glavni problem je sta?? Sta je sledece? Tj sta makar lici da ima potencijal da nakopamo dok je taze :)

Nista, osnivamo udruzenje za zdravu hranu i kopamo kukuruz....pa ga menjamo za neki coin na berzi :p..

Jasno. Inace ja bih sad uzeo sa strane da kopam (sa cpuovima?) neki novi coin sa novim algoritmom, koji cemo neminovno kopati kad nas asici pojedu. Glavni problem je sta?? Sta je sledece? Tj sta makar lici da ima potencijal da nakopamo dok je taze :)

Pa ja kopam i sa procesorima uporedo, mesecima. Posle lagana tranzicija na vecu cpu farmu kad zamre gpu mining, ako izadje asic za skriptu.

Ako cena skoci , da vidis cuda. Stajace se u redu za cpu od 2000eur, kao sada za grafe :D Deset komada molim :D

Sta mislite vi, dokle ce Litecoin biti isplativ za rudarenje?
jel ocekujete par godina, kao sto je bila situacija sa Bitcoinom?

Ocekujemo da se desi slicno kao i sa Btc-om, samo u manjoj razmeri, i ne tako brzo povecanje diffa. Ocekujemo da se to obavi u narednih godinu dana. Ali dzaba ti sta ocekujemo kada se najcesce desi neocekivano. Tako da, mozemo samo da prdimo. I da, Srecan Bozic svima :D

Citaj kraj, verovatno je neko prodao 25 000BTC pa stvara paniku da srusi cenu i kupi jeftinije a i ceka na donacije...

moguce je i to, iako mi u prvi mah nikad ne bi palo na pamet...

Ljudi, a jel' gledao neko datum!? Ovo sve se desavalo pre 2 ipo godine, kada je 25 000 BTC vredelo 100 dolara :D

jeste se tad desavalo, ali to je vredelo 500.000$ u to vreme...

Ocekujemo da se desi slicno kao i sa Btc-om, samo u manjoj razmeri, i ne tako brzo povecanje diffa. Ocekujemo da se to obavi u narednih godinu dana. Ali dzaba ti sta ocekujemo kada se najcesce desi neocekivano. Tako da, mozemo samo da prdimo. I da, Srecan Bozic svima :D

A na koju valutu tad preci? Ima li neka koja je sad u statusu koji je imao LTC pre godinu-dve? Video sam one macke i kerove, ne znam da li je to ozbiljno?

Ništa neozbiljnije nego neki LTC, WDC, CC muve i sl. ;)

Verujem da će se posle Asic minera za LTC pojaviti neka druga skripta za grafe.

Nazad
Vrh Dno