Bilo je i više. Jak i nagli skok btca ih je sve zbrisao :-( ko je lud da se kocka sa altovima ako najača valuta donosi veliki profit...
Bio je 48$. Daleeeeko je jos uvek 48 ali ko bude bio strpljiv sacekace i 100-ku bez problema![]()
Ko hoce da zaradi. Osnovno je pravilo na kriptovalutama da se prati godisnje a ne dnevno kretanje vrednosti novcica. A u sustuini se ceni samo ona vrednost na dan prodaje. Opredelite se za jednu valutu , cekajte balon i prodajte. 30ghs setaca. Iznenadjen sam kolicinom neiskustvaSteta sto se ltc nije vratio na 5$ , odna bi se desilo masovno odustajanje i dif bi se vratio u normalu
![]()
Ko hoce da zaradi. Osnovno je pravilo na kriptovalutama da se prati godisnje a ne dnevno kretanje vrednosti novcica. A u sustuini se ceni samo ona vrednost na dan prodaje. Opredelite se za jednu valutu , cekajte balon i prodajte. 30ghs setaca. Iznenadjen sam kolicinom neiskustvaSteta sto se ltc nije vratio na 5$ , odna bi se desilo masovno odustajanje i dif bi se vratio u normalu
![]()
Jasno. Inace ja bih sad uzeo sa strane da kopam (sa cpuovima?) neki novi coin sa novim algoritmom, koji cemo neminovno kopati kad nas asici pojedu. Glavni problem je sta?? Sta je sledece? Tj sta makar lici da ima potencijal da nakopamo dok je taze![]()
Pa ja kopam i sa procesorima uporedo, mesecima. Posle lagana tranzicija na vecu cpu farmu kad zamre gpu mining, ako izadje asic za skriptu.
Kad krenu na kilograme da se kupuju ploce sa dva procesora i sesnaestojezgarni xeoni hahahaha
Imate popust trenutno na xeoneu oglasima
![]()
jeste se tad desavalo, ali to je vredelo 500.000$ u to vreme...
Ocekujemo da se desi slicno kao i sa Btc-om, samo u manjoj razmeri, i ne tako brzo povecanje diffa. Ocekujemo da se to obavi u narednih godinu dana. Ali dzaba ti sta ocekujemo kada se najcesce desi neocekivano. Tako da, mozemo samo da prdimo. I da, Srecan Bozic svima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari