Ja od pocetka i veoma sam zadovoljan
Jel si probao da obrišeš proxy za apn?
Ajd da se igramo pogadjanja...1.januar 2014. LTC diff 10000...
I da se zaradi ali i da se pokrene scrypt asic, kako razvoj i proizvodnja tako i prodaja. Zato sam bio 300% siguran sve vreme da ce cena rasti jos i jos i jos dok su ljudi prodavali na 6e, 14e i sl.
diff 4600
2950 ko daje manje. Mada mislim da student sprema farmu koja trosi megawat pa zato gadja toliki diff![]()
Negde izmedju 4000-5000. Ali nije da sam bio u pravu ranije
Kolege jel moze pomoc? Treba da preinstaliram operativni sistem, odnosno da zamenim hard disk jer postojeci ima bad sektore, pa bih na novi disk da instaliram sistem. Pitanje se odnosi na wallet, da li ga samo bekapovati, sacuvati bekap na nekom fleshu, a potom na novom hard disku instalirati sistem i normalno instalirati wallet?
0.01, smanjili su feeU slucaju reinstalacije sistema na novi HDD. Posalji novcice na BTC-E cisto da se ne razmisljas. Digni potpuno novi walle. Stavi mu enkripciju i bekapuj ga za nedaj boze. 2-3 sata kasnije kad dignes sistem i sve to obavis, vrati novcice. Izgubices 0,1LTC sto je OK, a izbegavas mogucnost da nesto podje naopako.
0.01, smanjili su fee![]()
Evo ja im preorderujem...
Pa normalno. Tek sada skupljaju lovu da krenu s proizvodnjom istih![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari