Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Sretna vam Nova uz zelje da vas HW slusa, diff ne pritisce a da vas cijena zadovoljava.

Zivi i zdravi rudarili!

Drugari da li neko koristi ovaj "vidzet" za pracenje rudara???

Ja od pocetka i veoma sam zadovoljan

Jel si probao da obrišeš proxy za apn?

tražio sam nešto po temi pa naleteo na ove postove... :)

Ajd da se igramo pogadjanja...1.januar 2014. LTC diff 10000...

I da se zaradi ali i da se pokrene scrypt asic, kako razvoj i proizvodnja tako i prodaja. Zato sam bio 300% siguran sve vreme da ce cena rasti jos i jos i jos dok su ljudi prodavali na 6e, 14e i sl. ;)

diff 4600

2950 ko daje manje. Mada mislim da student sprema farmu koja trosi megawat pa zato gadja toliki diff :D

Negde izmedju 4000-5000. Ali nije da sam bio u pravu ranije

pa da se nije pojavio doge verovatno bi dif bio 5+k ... :)

Vrlo verovatno. Na taj faktor nismo racunali u tom trenutku. U svakom slucaju ispalo je bolje nego sto smo se nadali. Zeljko je bio najblizi koliko vidim.

Uh, prevideo sam njegovu prognozu :d

Jeste videli ovaj pump? Neko je silne pare istresao, ici ce ovo gore uskoro i to mnogo.

Srecna Nova Godina drugari, sve najbolje vam zelim, da nam cena do polovine ili do kraja godine dostigne nekih 300+ dolarcica :D i naravno sto vece stekove da napravimo. Malo duze me nije bilo pa vidim da su neki poput Vojkana pravili interesantne rezimee proslogodisnjih postova:)

Kolege jel moze pomoc? Treba da preinstaliram operativni sistem, odnosno da zamenim hard disk jer postojeci ima bad sektore, pa bih na novi disk da instaliram sistem. Pitanje se odnosi na wallet, da li ga samo bekapovati, sacuvati bekap na nekom fleshu, a potom na novom hard disku instalirati sistem i normalno instalirati wallet?

Imam problem. Ostavio sam komp da kopa ceo dan medjutim... Vratih se kuci, ulazim u sobu, komp radi tiho. Ja cimnem misa, ekran se upali i kuler od graficke se vrati na full brzinu (sto znaci da se CC tada opet aktivirao).
Nije mi jasno zasto se sistem downthrottle-ovao, kad sam iskljucio opcije za: hibernaciju, sleep, gasenje hard diska i onaj Intel C-Step (za automatski downclock procesora). Sta da uradim da ne radi to vise?

Moras u windows power options staviti high performance ili ce komp ici u sleep mod.

To stavljam cim stavim sistem, tako da to oduvek stoji.. :p

Pa nije u monitoru problem...

U slucaju reinstalacije sistema na novi HDD. Posalji novcice na BTC-E cisto da se ne razmisljas. Digni potpuno novi walle. Stavi mu enkripciju i bekapuj ga za nedaj boze. 2-3 sata kasnije kad dignes sistem i sve to obavis, vrati novcice. Izgubices 0,1LTC sto je OK, a izbegavas mogucnost da nesto podje naopako.
0.01, smanjili su fee :)

Pa normalno. Tek sada skupljaju lovu da krenu s proizvodnjom istih :p

Nazad
Vrh Dno