Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

moze li mi neko pomoci molim vas imam graficku GIGABYTE GV-R797TO-3GD Radeon HD 7970 i trebaju mi parametri za batch file nikako ne znam naci koji su najjaci da iskoristim kad nisam pored kompa da mogu ukljuciti da rudati, spreman sam dodati sat vremena ili vise ako treba workera da rudari za onoga ko mi u inbox odluci pomoci da podesim ovo, dakle sta da upisem u batch file, mozete i ovdje napisati, hvala puno

moze li mi neko pomoci molim vas imam graficku GIGABYTE GV-R797TO-3GD Radeon HD 7970 i trebaju mi parametri za batch file nikako ne znam naci koji su najjaci da iskoristim kad nisam pored kompa da mogu ukljuciti da rudati, spreman sam dodati sat vremena ili vise ako treba workera da rudari za onoga ko mi u inbox odluci pomoci da podesim ovo, dakle sta da upisem u batch file, mozete i ovdje napisati, hvala puno

zemljače za volanom...pa ovo što si ti napisao, ne bi razaznao ni sam satoshi nakamoto, beš mi sve....
aj sad polako, ne moraš na slogove da razlažeš....

Trebaju coveku podesavanja kartice koja ce copy/paste u batch fajl....

tako je, trebaju mi podesavanja koja cu unijeti u batch file za GIGABYTE GV-R797TO-3GD Radeon HD 7970 tu karticu hvala vam puno na pomoci oduzit cu vam se

Evo posle pola minuta goolganja... Shvatas?

cgminer --scrypt -o POOL -u USER.worker -p PASS --worksize 256 -g 2 -I 13 --lookup-gap 2 --gpu-engine 1044 --gpu-memclock 1500 --thread-concurrency 8192

tako je, trebaju mi podesavanja koja cu unijeti u batch file za GIGABYTE GV-R797TO-3GD Radeon HD 7970 tu karticu hvala vam puno na pomoci oduzit cu vam se

Mogao bi da pišeš smislenije, gramatički ispravnije rečenice, kako bi te ljudi mogli razumeti i pomoći.

Na kom sajtu mogu izvuci najvise LTC na dan sa mojih 1400 Mh/s ?

Na Litegardijanu sam mogao 0.9 na dan sada 0.4 :/

Nema to veze sa sajtom nego se diff menja, moraš malo da proučiš bar ono najosnovnije....

Jel' neko skoro povlacio ltc sa bter. Ja dobijam funds error. Obratio sam se supportu ali jos nista.

Povlaci sve sa bter-a kako znas i umes... prsli su nacisto, rekao sam vec da kad god dodjem imam 10coin-a na racunu koje redovno povlacim, a neko se jos pozalio da su zbog takvih gresaka imali velike gubitke pa je pitanje da li ce ljudi uspeti da izvuku svoje novce.

Povlaci sve sa bter-a kako znas i umes... prsli su nacisto, rekao sam vec da kad god dodjem imam 10coin-a na racunu koje redovno povlacim, a neko se jos pozalio da su zbog takvih gresaka imali velike gubitke pa je pitanje da li ce ljudi uspeti da izvuku svoje novce.

Vidim tebi baš dobro ide. :D

Bas si me obradovao. Ja vec par dana pokusavam da povucem 1.2 LTC koje sam zaradio prodajuci one cent novcice i sad ne mogu da ih povucem. Moracu ponovo da saljem mail supportu.

Ja kad pokusam da povucem 0.3 ltc koje imam tamo dobijem poruku da se javim adminima i da sam duzan ~2 BTC-a :p

Pa sam za tu sumu kupio par stotina hiljada IFC-a pa nek uzivaju u njemu ...

10 po 10.. 20 :D

i ja ne mogu da izvucem ltc, probacu da ga konvertujem u drugu valutu mozda cu se tako provuci

Ja kad pokusam da povucem 0.3 ltc koje imam tamo dobijem poruku da se javim adminima i da sam duzan ~2 BTC-a :p

Pa sam za tu sumu kupio par stotina hiljada IFC-a pa nek uzivaju u njemu ...

Pa vjerovatno si povukao btc koji nije bio tvoj :D
Ja povlacim svoje novcice. Nikad nisam imao visak novcica na nalogu.

Posle kad nas neko pokrade onda pricamo kako su sljam, lopovi, kako necemo da placamo porez jer zivimo u Srbiji itd.

Počeo sam malo da kopam ltc... sa jednom Asus 280x DC2T karticom. Došao sam do nekih ~optimalnih~ podešavanja što se tiče hash-a, ali me bune temperature.
Vidim da ovde svi uglavnom imaju dosta niže temperature, uz sporije okretanje ventilatora.

Ovo je moj .bat:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer.exe --verbose --scrypt -o stratum+tcp://world.wemineltc.com:3335 -u u -p x --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256 --lookup-gap 2 --gpu-engine 1080 --gpu-memclock 1500 --temp-target 75 --auto-fan

A ovo mi je izgled cgminera:

Molio bih poznavaoce da mi prokomentarišu temperature, klokove itd.. Takođe me buni puno poruka "Share above target" - šta one predstavljaju?

To je to gledaj da ti temp ne ide preko 75C i problema nema ;)

kako pade Network Hash Rate sa 92 na 73 6 sati pred promene diff-a

Presli ljudi (koji imaju veliki hash ) na druge coine dok se ne promeni diff da ne ide u nebo,vise im se isplati tako.Videces kada se promeni diff i oni se vrate da ce biti opet na isto 92

Poslednja izmena:
Presli ljudi (koji imaju veliki hash ) na druge coine dok se ne promeni diff da ne ide u nebo,vise im se isplati tako.Videces kada se promeni diff i oni se vrate da ce biti opet na isto 92

Evo ga još jedan šampinjon...ti ako stvarno veruješ u to što si rekao, onda je francuska sobarica za tebe namazana svim bojama....

Evo ga još jedan šampinjon...ti ako stvarno veruješ u to što si rekao, onda je francuska sobarica za tebe namazana svim bojama....

Ma jok cu da verujem u tamo neki ASIC kao ti ! A kazi mi gde je bio taj isti ASIC kada je padala cena,zasto je padao diff ?Sta krili se pa iskljucivali da ne radi dok ne skoci cena,a od koga se krili cije je ovo pa se treba kriti !? Da je jos uvek napravljen,boleo bi njih turac da li ce neko znati ili ne,sad bi mreza vec bila duplo veca,jel njima je bolje da pokupe kajmak pa tek onda da puste ostale da ubiraju mleko.Ti ,kao i ostali ili ces da kupis i nastavis bez obzira na tezinu ili neces raditi.Kraj
Ja da imam 200 grafickih ja bih 6h pre promene difa presao da kopam na pr. doogcoin koji bih odmah zamenio i bio bih na nuli ako ne i u +.Diff umesto 13% skace 12%,ja vracam svoje karte na LTC i nastavljam da kopam i zaradjujem mnogo vise nego da sam kopao sve vreme LTC i diff otiso na 13%.Umesto da zaradim na pr. 190 LTC ja cu zaraditi 200 LTC.Tako da urade njih nekoliko,sta je tu cudno.

Nebitno je dali ces da prebacujes karte, diff ces nagurati svakako. Naivno je ako ti stvarno verujes u tu pricu. Za asic necu ni da pricam, pojavice se mnogo ranije nego sto mislite.

Nazad
Vrh Dno